Reizen van Duisburg naar Hamburg

Plan uw reis van Duisburg naar Hamburg in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Duisburg naar Hamburg in te gaan trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Duisburg
Hamburg
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Duisburg Hamburg

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand321 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Duisburg naar Hamburg ?

Je plant een reis vanaf Duisburg naar Hamburg en net als veel reizigers bent u op zoek naar de beste en goedkoopste vervoerswijze om tussen te reizen Duisburg Hamburg? Meestal is dit geen gemakkelijke taak en moet u door meerdere sites bladeren om alle aanbiedingen te vergelijken.

Dankzij uw multimodale zoekmachine Vivanoda, vindt u op dezelfde site alle tarieven voor bussen, carpoolen en treinen te bereiken Hamburg. Voer eenvoudig uw reisdatum in Hamburg en Vivanoda doet de rest. Verfijn, filter, sorteer volgens uw reisvoorkeuren en selecteer vervolgens Duisburg - Hamburg aanbod dat het beste bij u past.

U zult hoofdzakelijk de gebruiken treinen, carpoolen en bussen van Deutsche Bahn, FlixBus, ADAC PostBus, Blablacar, FlixTrain, EuroBahn, HKX of SBB CFF FFS te bereiken Hamburg.

Alle vervoerswijzen Duisburg Hamburg

Als je al hebt gekozen voor de vervoerswijze waarmee je wilt reizen, ga je rechtstreeks naar het speciale gedeelte:

Duisburg naar Hamburg bus

Als u op zoek bent naar een busdienst van Duisburg naar Hamburg, je hebt geluk want er is eigenlijk een directe dienst.

Welke coachbedrijven om tussen te reizen Duisburg en Hamburg?

Alleen de busmaatschappij FlixBus exploiteert de directe lijn Duisburg Hamburg.

FlixBus Duisburg Hamburg

Je vraagt je misschien af of het de moeite waard is om met de bus te reizen tussen Duisburg en Hamburg en wat de voordelen van deze manier van transport kunnen zijn. Hier zijn enkele redenen die u kunnen aanmoedigen om de bus naar te nemen Hamburg.

  • U zult reizen van Duisburg naar Hamburgin een moderne en comfortabele bus. Verstelbare stoelen met verbeterde beenruimte en toiletten bieden het comfort dat u nodig hebt om te genieten van uw tijd aan boord.
  • Als de duur van de reis Duisburg en Hamburg met de bus lijkt misschien een beetje lang, de nachtbussen Duisburg Hamburg zijn de oplossing om geen tijd te verspillen en aan te komen Hamburg in de vroege morgen.
  • Zeer lage prijzen! Op deDuisburg Hamburg lijn, koeriertarieven zijn vaak onverslaanbaar in vergelijking met andere vervoerswijzen: carpoolen of trein.

Bus stopt binnen Duisburg

U moet bij uw aankomen Duisburg stop tussen 15 minuten en 30 minuten, afhankelijk van de busmaatschappij, vóór de vertrektijd die op uw ticket staat aangegeven. Om te voorkomen dat je de verkeerde bus pakt, kijk je voor de bestemmingHamburg'moet worden weergegeven. Het enige dat u hoeft te doen is uw ticket te valideren bij de bestuurder van FlixBus, uw bagage in de koffer te deponeren en uw stoel te vinden.

  • Duisburg

Aankomst busstations in Hamburg

In Hamburg, zorg ervoor dat u niets achterlaat in uw stoel of in de kofferbak van de coach.

  • Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)

trein Duisburg naar Hamburg

Duisburg Hamburg treinbedrijven

De spoorwegen Deutsche Bahn, HKX en FlixTrain zijn de bedrijven waarmee u kunt reizen voor uw reis naar Hamburg.
Deutsche Bahn Duisburg HamburgHKX Duisburg HamburgFlixTrain Duisburg Hamburg

Is het mogelijk om rechtstreeks met de trein te gaan vanuit Duisburg naar Hamburg?

Ja, het is mogelijk om vanaf te gaan Duisburg naar Hamburg met de trein zonder wijzigingen aan te brengen. Wees voorzichtig, dit kan afhankelijk zijn van de datum van uw reis naar Hamburg en er kunnen minder rechtstreekse treinen uit komen Duisburg op bepaalde dagen. Om de goedkoopste te vinden Duisburg-Hamburg treinkaartje, wij adviseren u om een zoekopdracht op Vivanoda te starten met uw reisdatums.

Treinstations van Duisburg

  • Duisburg Hbf

Aankomst treinstations in Hamburg

  • Hamburg Dammtor
  • Hamburg Hbf

Intercitytrein Duisburg Hamburg

De intercitytreinen dienden de belangrijkste steden van de route tussen Duisburg en Hamburg met een kortere duur in vergelijking met regionale treinen.

Nachttrein Duisburg Hamburg

Nachttreinen zijn een goede gelegenheid om een hotelnacht te redden Hamburg omdat u kunt slapen, of u nu op uw stoel zit of op een comfortabele ligplaats.

Hogesnelheidstrein Duisburg Hamburg

Dat zijn treinen die op zeer hoge snelheid rijden en slechts enkele steden bedienen Duisburg en Hamburg. Ze werken vaak op speciale tracks.

Regionale trein Duisburg Hamburg

Carpool van Duisburg naar Hamburg

Carpoolen verschilt van het andere vervoermiddel vanwege een ongedefinieerde dienstregeling. Dus je hebt zeker betere kansen om te krijgen Duisburg-Hamburg rijdt drie dagen van tevoren dan één maand vooruit. Goede optie voor lastminute verblijf in Hamburg!

Rijden is een nieuwe manier van reizen waarmee mensen kunnen delen Duisburg-Hamburg autoritten met anderen. In plaats van alleen de auto uit te rijden Duisburg naar Hamburg, hiermee kunnen chauffeurs de reiskosten delen met andere passagiers.

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)