Duisburg
Rechtstreekse reis naar Parijs met bus, trein, carpooling
Parijs
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Duisburg naar Parijs?

Bent u van plan om van Duisburg naar Parijs te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Duisburg naar Parijs te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Duisburg en Parijs, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Thalys, Izy, SNCF, ALSA of Eurolines) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Duisburg en Parijs, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Duisburg Parijs reis te plannen.

Voor uw reis van Duisburg naar Parijs heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Duisburg naar Parijs

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Duisburg naar Parijs, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Duisburg Parijs per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Duisburg Parijs ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Duisburg Parijs

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Duisburg en Parijs, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Parijs te komen.

Carpoolen Duisburg Parijs

Carpoolen tussen Duisburg en Parijs is perfect als u in goed gezelschap naar Parijs wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Duisburg of Parijs kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Duisburg naar Parijs te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Duisburg Parijs

Stad van vertrek
Duisburg
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Stad van bestemming
Parijs
Frankrijk
Île-de-France
Afstand
425 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, trein en carpooling
Zoek naar tickets voor Duisburg Parijs
Zoeken naar accommodatie in Parijs
Plan uw reis van Duisburg naar Parijs gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Duisburg naar Parijs gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Duisburg en Parijs vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Thalys, Izy, SNCF, ALSA of Eurolines om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Duisburg en Parijs met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Duisburg en Parijs

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Duisburg naar Parijs?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Duisburg en Parijs, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Duisburg en Parijs zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Reistijd Bussen van Duisburg naar Parijs zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Parijs om de afstand van 425 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Duisburg en Parijs kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van vliegen van Duisburg naar Parijs?
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Duisburg naar Parijs, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Snelheid Vliegen tussen Duisburg en Parijs is de snelste manier om de 425 km tussen Duisburg en Parijs af te leggen.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Parijs moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Duisburg vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Duisburg Parijs hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Duisburg naar Parijs?
Snelheid Treinen van Duisburg naar Parijs zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Bereikbaarheid Treinstations in Duisburg of Parijs liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Flexibiliteit De treintijden van Duisburg Parijs kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Duisburg-Parijs kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Duisburg naar Parijs?
Voordelig Carpoolen van Duisburg naar Parijs is vaak de voordeligste manier van reizen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Duisburg en Parijs is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Duisburg naar Parijs kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Duisburg Parijs. Ze zijn niet altijd op tijd.

Waar beginnen in Duisburg? Waar kom ik aan in Parijs?

Duisburg vertrek busstations

Duisburg
Kaart
Duisburg
Kaart

Vertrekstations in Duisburg

Duisburg Hbf
Kaart
Duisburg-Buchholz
Kaart
Duisburg-Großenbaum
Kaart
Duisburg Schlenk
Kaart
Duisburg-Rahm
Kaart
Duisburg-Hochfeld Süd
Kaart

Parijs aankomst busstations

Paris Galliéni
Kaart
Parc d'autocars de la Porte Maillot
Kaart
Paris-Bercy
Kaart
Paris Quai de Bercy
Kaart
Orly Sud
Kaart
Paris Bercy (centre ville)
Kaart
Bibliothèque François Mitterrand
Kaart
Paris-La Défense
Kaart
Aéroport Paris Charles de Gaulle - RoissyPole
Kaart

Parijs Aankomst Stations

Paris-Nord
Kaart
Gare-du-Nord
Kaart
Marne-la-Vallée-Chessy
Kaart
Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV
Kaart

Parijs aankomst luchthavens

Paris Charles De Gaulle
Kaart
Zoek naar tickets voor Duisburg Parijs
Zoeken naar accommodatie in Parijs

Bus Duisburg Parijs

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Duisburg-Parijs varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Duisburg naar Parijs op Vivanoda.

De meeste bussen tussen Duisburg en Parijs zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

De frequentie van vertrekken naar Duisburg vanuit Parijs varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Parijs, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Duisburg-Parijs bussen zijn over het algemeen uitgerust met airconditioning om het de passagiers comfortabel te houden, vooral in de zomer wanneer de temperaturen hoog zijn.

Busmaatschappijen Duisburg Parijs

ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Zoek naar buskaartjes Duisburg Parijs

Treinen Duisburg Parijs

Treinen tussen Duisburg en Parijs zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Treintickets van Duisburg naar Parijs kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Duisburg naar Parijs ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Duisburg naar Parijs reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Duisburg en Parijs.

Treinmaatschappijen van Duisburg naar Parijs

Thalys
Thalys
Izy
Izy
SNCF
SNCF
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
EuroBahn
EuroBahn
HKX
HKX
FlixTrain
FlixTrain
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Zoek naar treintickets Duisburg Parijs

Vluchten Duisburg Parijs

Luchtvaartmaatschappijen Duisburg Parijs

Brussels Airlines
Brussels Airlines
Air France
Air France
Germanwings
Germanwings
Lufthansa
Lufthansa
Zoek naar vluchten Duisburg Parijs

Carpoolen Duisburg Parijs

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Duisburg naar Parijs zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Duisburg naar Parijs, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

De duur van een carpool reis tussen Duisburg en Parijs is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Duisburg naar Parijs hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Carpool platform Duisburg Parijs

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Duisburg Parijs
Duisburg naar Parijs bus, trein, vlucht, carpooling - Tickets en prijzen

Toeristische gids voor de reis van Duisburg naar Parijs

Wat te zien en te doen in Parijs?

De Eiffeltoren is een van de beroemdste monumenten van de stad en een must. De Champs-Élysées, met zijn luxe winkels, bioscopen en restaurants, is ook een populaire plek om te bezoeken.

Het Louvre, met zijn collectie klassieke kunst, waaronder de Mona Lisa van Leonardo da Vinci, is een andere must-see. De kathedraal Notre Dame de Paris is een ander iconisch monument, dat in 2019 grotendeels werd verwoest door een brand, maar nog steeds een symbool van de stad is.

De wijk Montmartre is beroemd om zijn straatartiesten, cabarets en panoramische uitzichten over de stad. Het Musée d'Orsay, dat een collectie impressionistische kunst herbergt, is ook een populaire plek om te bezoeken.

Parijs is ook beroemd om zijn keuken, met restaurants van hoge kwaliteit in de hele stad. Lokale specialiteiten zijn onder meer croissants, macarons en escargots.

Zoek naar tickets voor Duisburg Parijs
Zoeken naar accommodatie in Parijs

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd