Reizen van Duisburg naar Parijs

Plan uw reis van Duisburg naar Parijs in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Duisburg naar Parijs in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Duisburg
Parijs
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Duisburg Parijs

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand425 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Duisburg naar Parijs ?

Parijs is je volgende vakantiebestemming, maar je vraagt je af hoe je daar naartoe kunt gaan en hoe het mogelijk is om de goedkoopste te krijgen Duisburg naar Parijs transportaanbiedingen? Over het algemeen surf je op verschillende websites en breng je uren door zonder er zeker van te zijn dat alle transportoplossingen in overweging zijn genomen.

Gelukkig is Vivanoda een multimodale reisplanner die prijzen verzamelt voor bussen, carpoolen, treinen en vluchten in een enkele zoekopdracht. Voer eenvoudig uw reisdatum in Parijs en Vivanoda doet de rest. Sorteeropties en filters staan tot uw beschikking om uw zoekopdracht te verfijnen.

Om van te reizen Duisburg, vluchten, treinen, carpoolen of bussen van FlixBus, ALSA, Thalys, Blablacar, Eurolines, Deutsche Bahn, OUIBUS en Lufthansa zal je dragen Parijs.

Welke vervoerders reizen tussen Duisburg en Parijs?

Busbedrijven
Busmaatschappij FlixBus biedt busdiensten van Duisburg Bus Terminal in Duisburg en Paris Quai de Bercy Bus Terminal (Île-de-France Frankrijk)
Eurolines is de operator waarmee u op de lijnen kunt reizen tussen Duisburg City (met het busstation Duisburg in het centrum van 0.5 km) en Luik City, waar de bus je afzet bij het busstation van Liege op ongeveer 1.8 km van het centrum. en van Liege Bus Terminal in Luik en Paris Galliéni Bus Terminal (Île-de-France Frankrijk)
De ALSA-busmaatschappij draait tussen Duisburg City (met het busstation Duisburg in het centrum van 0.5 km) en Parijs City, waar de bus je afzet bij het busstation van Paris-Bercy op ongeveer 2.9 km van het centrum.
Het OUIBUS-netwerk bevat een buslijn van Liège Bus Terminal in Luik en Paris-Bercy Bus Terminal (Île-de-France Frankrijk)
Busmaatschappij ADAC PostBus biedt busdiensten tussen Duisburg City (met het busstation Duisburg in het centrum van 0.5 km) en Dusseldorf City, waar de bus je afzet bij het busstation van Düsseldorf op ongeveer 0.3 km van het centrum.
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Duisburg-Parijs (426 km)
Spoorwegmaatschappijen
Thalys biedt een regel Duisburg-Parijs met -trein vanuit Duisburg Hbf Station (0.6 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Paris-Nord Station (2.8 km vanuit het centrum)
Izy beheert de lijn van Brussel naar Parijs met -trein vanuit Bruxelles-Midi station naar station Gare-du-Nord (Île-de-France Frankrijk)
SNCF maakt de spoorverbinding Brussel-Parijs met TGV-trein vanuit Bruxelles-Midi Station (1.6 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Marne-la-Vallée-Chessy Station (32 km vanuit het centrum)
Deutsche Bahn biedt een regel van Duisburg naar Dusseldorf met ICE-trein vanuit Duisburg Hbf station naar station Düsseldorf Flughafen (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)
EuroBahn beheert de lijn Duisburg-Dusseldorf met RE3-trein vanuit Duisburg Hbf Station (0.6 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Düsseldorf Flughafen Station (7.5 km vanuit het centrum)
HKX maakt de spoorverbinding van Duisburg naar Dusseldorf met -trein vanuit Duisburg Hbf station naar station Düsseldorf Hbf (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)
ÖBB biedt een regel Duisburg-Dusseldorf met InterCity (IC)-trein vanuit Duisburg Hbf Station (0.6 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Düsseldorf Hbf Station (1.4 km vanuit het centrum)
SBB CFF FFS beheert de lijn van Duisburg naar Dusseldorf met InterCity (IC)-trein vanuit Duisburg Hbf station naar station Düsseldorf Hbf (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)
FlixTrain maakt de spoorverbinding Duisburg-Dusseldorf met -trein vanuit Duisburg Hbf Station (0.6 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Düsseldorf Hbf Station (1.4 km vanuit het centrum)
Luchtvaartmaatschappijen
Air France maakt een vlucht vertrekkende van Dusseldorf DUS Airport gelegen op 6.1 km van het centrum van Dusseldorf naar Parijs (aankomst op Paris Charles De Gaulle CDG Airport)
Germanwings zorgt voor een rotatie van Dusseldorf DUS Airport (gelegen op 6.1 km van Dusseldorf Center, Duitsland) naar Parijs (op weg naar Paris Charles De Gaulle CDG Airport)
Brussels Airlines beheert de vlucht vertrekkende van Brussels-Zaventem International BRU Airport gelegen op 11 km van het centrum van Brussel naar Parijs (aankomst op Paris Charles De Gaulle CDG Airport)
Lufthansa biedt een luchtverbinding van Dusseldorf DUS Airport (gelegen op 6.1 km van Dusseldorf Center, Duitsland) naar Parijs (op weg naar Paris Charles De Gaulle CDG Airport)

Alle vervoerswijzen Duisburg Parijs

Voor een reis van Duisburg (Noord-Rijnland-Westfalen, Duitsland) naar Parijs (Île-de-France, Frankrijk) met een afstand van 425 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Je hebt geluk, er is een directe Duisburg-Parijs-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Duisburg. De bus brengt je naar het busstation Paris-Bercy (2.9 km vanaf Parijs, Frankrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Parijs op tijd op het Duisburg-busstation (op de 0.5 km de Duisburg) verschijnt.
De Duisburg Parijs-trein is direct.
De treinen van Thalys naar Parijs vertrekken vanaf het Duisburg Hbf-treinstation in Duisburg. Aankomst in Parijs zal zijn op Paris-Nord Station (2.8 km vanuit het centrum).
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Duisburg-Parijs.
Geen rechtstreekse vlucht, waarmee je vanaf Duisburg naar Parijs kunt vliegen. Je kunt de vlucht nemenBrussel-Parijs doe dan de rest van de reis in bus.
Verlaat Brussel aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Brussels-Zaventem International afgelegen BRU 11 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Parijs (Paris Charles De Gaulle Airport, IATA-code: CDG) geëxploiteerd door Brussels Airlines.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)