Aanbevolen route
Dusseldorf
Reizen met de trein, vlucht, carpooling, bus naar Stuttgart
Stuttgart
Reizen met de trein, bus, carpooling naar Augsburg
Augsburg
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Dusseldorf
Reizen met de vlucht, trein, carpooling, bus naar Frankfurt am Main
Frankfurt am Main
Reizen met de trein, carpooling, bus naar Augsburg
Augsburg
Prijzen zoeken
Dusseldorf
Rechtstreekse reis naar Augsburg met trein, bus, carpooling
Augsburg
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Dusseldorf naar Augsburg?

Bent u van plan om van Dusseldorf naar Augsburg te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Dusseldorf naar Augsburg te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Dusseldorf en Augsburg, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, ÖBB, SBB CFF FFS, FlixBus of ADAC PostBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Dusseldorf en Augsburg, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Dusseldorf Augsburg reis te plannen.

Voor uw reis van Dusseldorf naar Augsburg heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Dusseldorf naar Augsburg

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Dusseldorf naar Augsburg, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Dusseldorf Augsburg per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Dusseldorf Augsburg ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Dusseldorf Augsburg

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Dusseldorf en Augsburg, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Augsburg te komen.

Carpoolen Dusseldorf Augsburg

Carpoolen tussen Dusseldorf en Augsburg is perfect als u in goed gezelschap naar Augsburg wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Dusseldorf of Augsburg kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Dusseldorf naar Augsburg te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Dusseldorf Augsburg

Stad van vertrek
Dusseldorf
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Stad van bestemming
Augsburg
Duitsland
Beieren
Afstand
434 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein, bus en carpooling
Zoek naar tickets voor Dusseldorf Augsburg
Zoeken naar accommodatie in Augsburg
Plan uw reis van Dusseldorf naar Augsburg gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Dusseldorf naar Augsburg gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Dusseldorf en Augsburg vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, ÖBB, SBB CFF FFS, FlixBus of ADAC PostBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Dusseldorf en Augsburg met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Dusseldorf en Augsburg

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Dusseldorf naar Augsburg?
Snelheid Treinen van Dusseldorf naar Augsburg zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Comfort Treinen tussen Dusseldorf en Augsburg bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Flexibiliteit De treintijden van Dusseldorf Augsburg kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Dusseldorf-Augsburg kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Dusseldorf naar Augsburg?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Dusseldorf en Augsburg, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Dusseldorf naar Augsburg zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Augsburg (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Reistijd Bussen van Dusseldorf naar Augsburg zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Augsburg om de afstand van 434 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Dusseldorf en Augsburg kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van vliegen van Dusseldorf naar Augsburg?
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Dusseldorf naar Augsburg, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Snelheid Vliegen tussen Dusseldorf en Augsburg is de snelste manier om de 434 km tussen Dusseldorf en Augsburg af te leggen.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Augsburg moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Dusseldorf vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Prijzen Vliegtickets van Dusseldorf naar Augsburg kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Voordelen en nadelen van carpoolen van Dusseldorf naar Augsburg?
Flexibel Carpoolen van Dusseldorf naar Augsburg is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Voordelig Carpoolen van Dusseldorf naar Augsburg is vaak de voordeligste manier van reizen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Dusseldorf naar Augsburg kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.

Waar beginnen in Dusseldorf? Waar kom ik aan in Augsburg?

Dusseldorf vertrek busstations

Düsseldorf
Kaart
Düsseldorf
Kaart

Vertrekstations in Dusseldorf

Düsseldorf Hbf
Kaart
Düsseldorf Flughafen
Kaart

Vertrekluchthavens in Dusseldorf

Dusseldorf
Kaart

Augsburg aankomst busstations

Augsburg
Kaart
Augsburg, PR Nord
Kaart
Augsburg
Kaart

Augsburg Aankomst Stations

Augsburg Hbf
Kaart
Augsburg Haunstetterstraße
Kaart
Augsburg-Hochzoll
Kaart
Augsburg-Oberhausen
Kaart
Zoek naar tickets voor Dusseldorf Augsburg
Zoeken naar accommodatie in Augsburg

Bus Dusseldorf Augsburg

De frequentie van vertrekken naar Dusseldorf vanuit Augsburg varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Augsburg, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De duur van de busreis tussen Dusseldorf en Augsburg varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Augsburg rijden.

Bussen tussen Dusseldorf en Augsburg bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Dusseldorf-Augsburg, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

Busmaatschappijen Dusseldorf Augsburg

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Zoek naar buskaartjes Dusseldorf Augsburg

Treinen Dusseldorf Augsburg

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Dusseldorf naar Augsburg reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Dusseldorf en Augsburg.

De gemiddelde reistijd van Dusseldorf naar Augsburg hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Augsburg zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Dusseldorf naar Augsburg reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Dusseldorf naar Augsburg. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Treinmaatschappijen van Dusseldorf naar Augsburg

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
HKX
HKX
SNCF
SNCF
Zoek naar treintickets Dusseldorf Augsburg

Vluchten Dusseldorf Augsburg

Luchtvaartmaatschappijen Dusseldorf Augsburg

Air Berlin
Air Berlin
Lufthansa
Lufthansa
Zoek naar vluchten Dusseldorf Augsburg

Carpoolen Dusseldorf Augsburg

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Dusseldorf naar Augsburg hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Dusseldorf naar Augsburg zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Dusseldorf naar Augsburg, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Dusseldorf en Augsburg, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Dusseldorf en Augsburg. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Carpool platform Dusseldorf Augsburg

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Dusseldorf Augsburg
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd