Dusseldorf
Rechtstreekse reis naar Bielefeld met trein, bus, carpooling
Bielefeld
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Dusseldorf naar Bielefeld?

Bent u van plan om van Dusseldorf naar Bielefeld te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Dusseldorf naar Bielefeld te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Dusseldorf en Bielefeld, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, FlixTrain, EuroBahn, ADAC PostBus of FlixBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Dusseldorf en Bielefeld, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Dusseldorf Bielefeld reis te plannen.

Voor uw reis van Dusseldorf naar Bielefeld heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Dusseldorf naar Bielefeld

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Dusseldorf naar Bielefeld, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Dusseldorf Bielefeld per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Dusseldorf Bielefeld ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Dusseldorf Bielefeld

Carpoolen tussen Dusseldorf en Bielefeld is perfect als u in goed gezelschap naar Bielefeld wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Dusseldorf of Bielefeld kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Dusseldorf naar Bielefeld te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Dusseldorf Bielefeld

Stad van vertrek
Dusseldorf
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Stad van bestemming
Bielefeld
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Afstand
150 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein, bus en carpooling
Zoek naar tickets voor Dusseldorf Bielefeld
Zoeken naar accommodatie in Bielefeld
Plan uw reis van Dusseldorf naar Bielefeld gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Dusseldorf naar Bielefeld gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Dusseldorf en Bielefeld vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, FlixTrain, EuroBahn, ADAC PostBus of FlixBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Dusseldorf en Bielefeld met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Dusseldorf en Bielefeld

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Dusseldorf naar Bielefeld?
Prijzen Bustickets van Dusseldorf naar Bielefeld zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Bielefeld (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Dusseldorf en Bielefeld, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Comfort Bussen tussen Dusseldorf en Bielefeld kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Dusseldorf naar Bielefeld zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Bielefeld om de afstand van 150 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Dusseldorf naar Bielefeld?
Bereikbaarheid Treinstations in Dusseldorf of Bielefeld liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Comfort Treinen tussen Dusseldorf en Bielefeld bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Kosten Treintickets Dusseldorf-Bielefeld kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Dusseldorf Bielefeld kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Dusseldorf naar Bielefeld?
Voordelig Carpoolen van Dusseldorf naar Bielefeld is vaak de voordeligste manier van reizen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Dusseldorf en Bielefeld is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Dusseldorf naar Bielefeld kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Dusseldorf Bielefeld. Ze zijn niet altijd op tijd.

Waar beginnen in Dusseldorf? Waar kom ik aan in Bielefeld?

Dusseldorf vertrek busstations

Düsseldorf
Kaart
Düsseldorf
Kaart

Vertrekstations in Dusseldorf

Düsseldorf Flughafen
Kaart
Düsseldorf Hbf
Kaart
Düsseldorf Wehrhahn
Kaart
Düsseldorf Zoo
Kaart
Düsseldorf-Benrath
Kaart
Düsseldorf-Derendorf
Kaart
Düsseldorf-Unterrath
Kaart
Düsseldorf Volksgarten
Kaart
Düsseldorf-Eller
Kaart
Düsseldorf-Eller Mitte
Kaart
Düsseldorf-Oberbilk
Kaart
None
None

Bielefeld aankomst busstations

Bielefeld
Kaart

Bielefeld Aankomst Stations

Bielefeld Hbf
Kaart
Bielefeld-Senne
Kaart
Zoek naar tickets voor Dusseldorf Bielefeld
Zoeken naar accommodatie in Bielefeld

Bus Dusseldorf Bielefeld

De duur van de busreis tussen Dusseldorf en Bielefeld varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Bielefeld rijden.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Dusseldorf-Bielefeld busticket extra kosten met zich mee.

De meeste bussen tussen Dusseldorf en Bielefeld zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

De frequentie van vertrekken naar Dusseldorf vanuit Bielefeld varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Bielefeld, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Busmaatschappijen Dusseldorf Bielefeld

ADAC PostBus
ADAC PostBus
FlixBus
FlixBus
Onebus
Onebus
Zoek naar buskaartjes Dusseldorf Bielefeld

Treinen Dusseldorf Bielefeld

Het is aanbevolen om uw treinticket van Dusseldorf naar Bielefeld ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

De gemiddelde reistijd van Dusseldorf naar Bielefeld hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Bielefeld zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Treintickets van Dusseldorf naar Bielefeld kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Dusseldorf en Bielefeld te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Treinmaatschappijen van Dusseldorf naar Bielefeld

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
FlixTrain
FlixTrain
EuroBahn
EuroBahn
NordWestBahn
NordWestBahn
Zoek naar treintickets Dusseldorf Bielefeld

Carpoolen Dusseldorf Bielefeld

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Dusseldorf en Bielefeld. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

De duur van een carpool reis tussen Dusseldorf en Bielefeld is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Dusseldorf en Bielefeld, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpool platform Dusseldorf Bielefeld

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Dusseldorf Bielefeld
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd