Dusseldorf
Rechtstreekse reis naar Bochum met bus, trein, carpooling
Bochum
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Dusseldorf naar Bochum?

Bent u van plan om van Dusseldorf naar Bochum te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Dusseldorf naar Bochum te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Dusseldorf en Bochum, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, Blablacar, FlixBus of ADAC PostBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Dusseldorf en Bochum, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Dusseldorf Bochum reis te plannen.

Voor uw reis van Dusseldorf naar Bochum heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Dusseldorf naar Bochum

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Dusseldorf naar Bochum, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Dusseldorf Bochum per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Dusseldorf Bochum ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Dusseldorf Bochum

Carpoolen tussen Dusseldorf en Bochum is perfect als u in goed gezelschap naar Bochum wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Dusseldorf of Bochum kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Dusseldorf naar Bochum te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Dusseldorf Bochum

Stad van vertrek
Dusseldorf
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Stad van bestemming
Bochum
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Afstand
42 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, trein en carpooling
Zoek naar tickets voor Dusseldorf Bochum
Zoeken naar accommodatie in Bochum
Plan uw reis van Dusseldorf naar Bochum gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Dusseldorf naar Bochum gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Dusseldorf en Bochum vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, Blablacar, FlixBus of ADAC PostBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Dusseldorf en Bochum met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Dusseldorf en Bochum

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Dusseldorf naar Bochum?
Snelheid Treinen van Dusseldorf naar Bochum zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Comfort Treinen tussen Dusseldorf en Bochum bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Flexibiliteit De treintijden van Dusseldorf Bochum kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Dusseldorf-Bochum kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Dusseldorf naar Bochum?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Dusseldorf en Bochum, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Dusseldorf naar Bochum zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Bochum (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Reistijd Bussen van Dusseldorf naar Bochum zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Bochum om de afstand van 42 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Dusseldorf en Bochum kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Dusseldorf naar Bochum?
Flexibel Carpoolen van Dusseldorf naar Bochum is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Dusseldorf en Bochum is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Dusseldorf Bochum. Ze zijn niet altijd op tijd.

Waar beginnen in Dusseldorf? Waar kom ik aan in Bochum?

Dusseldorf vertrek busstations

Düsseldorf
Kaart
Düsseldorf
Kaart

Vertrekstations in Dusseldorf

Düsseldorf Flughafen
Kaart
Düsseldorf Hbf
Kaart
Düsseldorf Wehrhahn
Kaart
Düsseldorf Zoo
Kaart
Düsseldorf-Benrath
Kaart
Düsseldorf-Derendorf
Kaart
Düsseldorf-Unterrath
Kaart
Düsseldorf Volksgarten
Kaart
Düsseldorf-Eller
Kaart
Düsseldorf-Eller Mitte
Kaart
Düsseldorf-Oberbilk
Kaart
None
None

Bochum aankomst busstations

Bochum, Bahnhof, Wittener Straße
Kaart
Bochum
Kaart

Bochum Aankomst Stations

Bochum Hbf
Kaart
Bochum-Langendreer
Kaart
Bochum-Langendreer West
Kaart
Bochum-Ehrenfeld
Kaart
Zoek naar tickets voor Dusseldorf Bochum
Zoeken naar accommodatie in Bochum

Bus Dusseldorf Bochum

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Dusseldorf-Bochum varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Dusseldorf naar Bochum op Vivanoda.

De duur van de busreis tussen Dusseldorf en Bochum varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Bochum rijden.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Dusseldorf-Bochum busticket extra kosten met zich mee.

De meeste bussen tussen Dusseldorf en Bochum zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Busmaatschappijen Dusseldorf Bochum

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Zoek naar buskaartjes Dusseldorf Bochum

Treinen Dusseldorf Bochum

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Dusseldorf en Bochum te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

De gemiddelde reistijd van Dusseldorf naar Bochum hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Bochum zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Treintickets van Dusseldorf naar Bochum kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Dusseldorf naar Bochum reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Treinmaatschappijen van Dusseldorf naar Bochum

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Zoek naar treintickets Dusseldorf Bochum

Carpoolen Dusseldorf Bochum

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Dusseldorf naar Bochum zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Dusseldorf naar Bochum, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

De duur van een carpool reis tussen Dusseldorf en Bochum is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Dusseldorf en Bochum. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Carpool platform Dusseldorf Bochum

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Dusseldorf Bochum
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd