Dusseldorf
Rechtstreekse reis naar Bremen met bus, trein, carpooling
Bremen
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Dusseldorf naar Bremen?

Bent u van plan om van Dusseldorf naar Bremen te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Dusseldorf naar Bremen te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Dusseldorf en Bremen, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, HKX, FlixTrain, FlixBus of ADAC PostBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Dusseldorf en Bremen, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Dusseldorf Bremen reis te plannen.

Voor uw reis van Dusseldorf naar Bremen heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Dusseldorf naar Bremen

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Dusseldorf naar Bremen, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Dusseldorf Bremen per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Dusseldorf Bremen ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Dusseldorf Bremen

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Dusseldorf en Bremen, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Bremen te komen.

Carpoolen Dusseldorf Bremen

Carpoolen tussen Dusseldorf en Bremen is perfect als u in goed gezelschap naar Bremen wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Dusseldorf of Bremen kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Dusseldorf naar Bremen te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Dusseldorf Bremen

Stad van vertrek
Dusseldorf
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Stad van bestemming
Bremen
Duitsland
Bremen
Afstand
248 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, trein en carpooling
Zoek naar tickets voor Dusseldorf Bremen
Zoeken naar accommodatie in Bremen
Plan uw reis van Dusseldorf naar Bremen gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Dusseldorf naar Bremen gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Dusseldorf en Bremen vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, HKX, FlixTrain, FlixBus of ADAC PostBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Dusseldorf en Bremen met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Dusseldorf en Bremen

Voordelen en nadelen van carpoolen van Dusseldorf naar Bremen?
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Dusseldorf naar Bremen.
Voordelig Carpoolen van Dusseldorf naar Bremen is vaak de voordeligste manier van reizen.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Dusseldorf naar Bremen.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Dusseldorf naar Bremen kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Dusseldorf naar Bremen?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Dusseldorf en Bremen, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Dusseldorf naar Bremen zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Bremen (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Comfort Bussen tussen Dusseldorf en Bremen kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Dusseldorf naar Bremen zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Bremen om de afstand van 248 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van vliegen van Dusseldorf naar Bremen?
Snelheid Vliegen tussen Dusseldorf en Bremen is de snelste manier om de 248 km tussen Dusseldorf en Bremen af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Dusseldorf naar Bremen, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Bremen moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Dusseldorf vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Prijzen Vliegtickets van Dusseldorf naar Bremen kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Dusseldorf naar Bremen?
Milieuvriendelijk De trein Dusseldorf-Bremen wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Bereikbaarheid Treinstations in Dusseldorf of Bremen liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Kosten Treintickets Dusseldorf-Bremen kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Dusseldorf Bremen kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.

Waar beginnen in Dusseldorf? Waar kom ik aan in Bremen?

Dusseldorf vertrek busstations

Düsseldorf
Kaart
Düsseldorf
Kaart

Vertrekstations in Dusseldorf

Düsseldorf Flughafen
Kaart
Düsseldorf Hbf
Kaart
Düsseldorf Wehrhahn
Kaart
Düsseldorf Zoo
Kaart
Düsseldorf-Benrath
Kaart
Düsseldorf-Derendorf
Kaart
Düsseldorf-Reisholz
Kaart
Düsseldorf-Unterrath
Kaart
Düsseldorf Volksgarten
Kaart
Düsseldorf-Eller
Kaart
Düsseldorf-Eller Mitte
Kaart
Düsseldorf-Eller Süd
Kaart
Düsseldorf-Garath
Kaart
Düsseldorf-Hellerhof
Kaart
Düsseldorf-Oberbilk
Kaart
Düsseldorf-Rath
Kaart
Düsseldorf-Rath Mitte
Kaart
None
None

Vertrekluchthavens in Dusseldorf

Dusseldorf
Kaart

Bremen aankomst busstations

Bremen - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kaart
Bremen
Kaart

Bremen Aankomst Stations

Bremen Hbf
Kaart
Zoek naar tickets voor Dusseldorf Bremen
Zoeken naar accommodatie in Bremen

Bus Dusseldorf Bremen

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Dusseldorf-Bremen varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Dusseldorf naar Bremen op Vivanoda.

De duur van de busreis tussen Dusseldorf en Bremen varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Bremen rijden.

Bussen tussen Dusseldorf en Bremen bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Dusseldorf-Bremen. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

Busmaatschappijen Dusseldorf Bremen

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Zoek naar buskaartjes Dusseldorf Bremen

Treinen Dusseldorf Bremen

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Dusseldorf naar Bremen reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Dusseldorf en Bremen.

De gemiddelde reistijd van Dusseldorf naar Bremen hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Bremen zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Dusseldorf naar Bremen ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Dusseldorf naar Bremen. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Treinmaatschappijen van Dusseldorf naar Bremen

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
HKX
HKX
FlixTrain
FlixTrain
EuroBahn
EuroBahn
ÖBB
ÖBB
Zoek naar treintickets Dusseldorf Bremen

Vluchten Dusseldorf Bremen

Luchtvaartmaatschappijen Dusseldorf Bremen

Air Berlin
Air Berlin
Germanwings
Germanwings
Lufthansa
Lufthansa
Zoek naar vluchten Dusseldorf Bremen

Carpoolen Dusseldorf Bremen

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Dusseldorf en Bremen, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Dusseldorf en Bremen. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Dusseldorf Bremen contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Carpool platform Dusseldorf Bremen

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Dusseldorf Bremen
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd