Reizen van Dusseldorf naar Brussel

Plan uw reis van Dusseldorf naar Brussel in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Dusseldorf naar Brussel in te gaan trein, auto, bus

 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Dusseldorf
Brussel
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Dusseldorf Brussel

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand174 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Dusseldorf naar Brussel?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Dusseldorf Brussel trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
 • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
 • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Dusseldorf Brussel door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
 • Lokaliseer steden van Dusseldorf en Brussel op een kaart evenals de route Dusseldorf Brussel en de verschillende verbindingspunten (Bruxelles-Central Station, Bruxelles-Nord Bus Station, Bruxelles-Aéroport Station, Bruxelles-Midi Station, Bruxelles-Midi Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
 • Zoek naar een hotel in Brussel

Alle vervoerswijzen Dusseldorf Brussel

Als je al hebt gekozen voor de vervoerswijze waarmee je wilt reizen, ga je rechtstreeks naar het speciale gedeelte:

Carpool van Dusseldorf naar Brussel

De praktijk van carsharing is de laatste jaren enorm uitgebreid, dus je hebt misschien een kans om een te vinden Dusseldorf-Brussel rijden. Dit helpt de reiskosten voor zowel de bestuurder als de passagier te verlagen en vermindert ook de impact op het milieu.

Ridesharing heeft geen geplande dienstregeling, in tegenstelling tot de spoorweg-, bus- of vliegtuigindustrie. Dit betekent dat bij het zoeken naar Dusseldorf-Brussel ritten, zult u eerder geneigd zijn om die te vinden als u slechts drie dagen van tevoren (en niet twee maanden) zoekt. Dit is meer een last-minute oplossing om naar toe te gaan Brussel.

Dusseldorf naar Brussel bus

Deze busroute wordt uitgevoerd zonder wijziging tussen Dusseldorf naar Brussel

Je vraagt je misschien af of het de moeite waard is om met de bus te reizen tussen Dusseldorf en Brussel en wat de voordelen van deze manier van transport kunnen zijn. Hier zijn enkele redenen die u kunnen aanmoedigen om de bus naar te nemen Brussel.

 • Met zeer goedkope prijzen is het bijna onmogelijk voor trein- of carpoolbedrijven die tussen opereren Dusseldorf en Brussel goedkopere tarieven aanbieden.
 • Tijdens de reis Dusseldorf Brussel, u hoeft zich geen zorgen te maken over de autonomie van uw smartphone of computer: stopcontacten in uw stoel (en USB-poorten) voorkomen dat de batterij uitvalt.
 • Je bent gedreven om Brussel door professionele en ervaren chauffeurs die vertrouwen en veiligheid inspireert!

Welke coachbedrijven om tussen te reizen Dusseldorf en Brussel?

Verschillende busmaatschappijen bedienen de steden van Dusseldorf en Brussel met directe buslijn: FlixBus, IC Bus, ALSA en Eurolines.

FlixBus Dusseldorf BrusselIC Bus Dusseldorf BrusselALSA Dusseldorf BrusselEurolines Dusseldorf Brussel

Bus stopt binnen Dusseldorf

Afhankelijk van het bedrijf, wordt het gevraagd aanwezig te zijn bij de bushalte in Dusseldorf van 15 tot 30 minuten voor de aangegeven vertrektijd. Kijk aan de voorkant om zeker te zijn van de busbestemming, 'Brussel'moet worden vermeld. Laat ten slotte uw ticket controleren door de bestuurder van Eurolines, ALSA, IC Bus of FlixBus en stap aan boord nadat u uw bagage in het ruim heeft gelegd.

 • Düsseldorf
 • Düsseldorf

Bus stopt bij aankomst in Brussel

Wanneer je aankomt Brussel, zorg ervoor dat u niets aan uw stoel en in het ruim vergeet.

 • Bruxelles-Nord

trein Dusseldorf naar Brussel

is Dusseldorf verbonden met Brussel met een directe trein?

Ja, het is mogelijk om vanaf te gaan Dusseldorf naar Brussel met de trein zonder wijzigingen aan te brengen. Wees voorzichtig, dit kan afhankelijk zijn van de datum van uw reis naar Brussel en er kunnen minder rechtstreekse treinen uit komen Dusseldorf op bepaalde dagen. Om prijzen en beschikbaarheid te controleren, start u nu een zoekactie naar een Dusseldorf-Brussel treinkaartje op Vivanoda.

Treinstations voor vertrek in Dusseldorf

 • Düsseldorf Hbf
 • Düsseldorf Flughafen

Aankomst treinstations in Brussel

 • Bruxelles-Midi
 • Bruxelles-Aéroport
 • Bruxelles-Central

Dusseldorf Brussel treinbedrijven

Er is slechts één spoorwegmaatschappij voor deze reis: Thalys.
Thalys Dusseldorf Brussel

Hogesnelheidstrein Dusseldorf Brussel

Reizend met een snelheid tussen 200 km / u tot 350 km / u, zijn die treinen de snelste oplossing om van te vertrekken Dusseldorf naar Brussel met de trein.

Intercitytrein Dusseldorf Brussel

Het treinstation tussen Dusseldorf en Brussel worden bediend door intercitytreinen die sneller zijn dan regionale treinen.

Welke vervoerders reizen tussen Dusseldorf en Brussel?

Busbedrijven
Busmaatschappij FlixBus biedt busdiensten van Düsseldorf Bus Terminal in Dusseldorf en Bruxelles-Nord Bus Terminal ( België)
ALSA is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Dusseldorf City (met het busstation Düsseldorf in het centrum van 0.3 km) en Brussel City, waar de bus je afzet bij het busstation van Bruxelles-Nord op ongeveer 1.7 km van het centrum.
De IC Bus-busmaatschappij draait van Düsseldorf Bus Terminal in Dusseldorf en Bruxelles-Nord Bus Terminal ( België)
Het ADAC PostBus-netwerk bevat een buslijn tussen Dusseldorf City (met het busstation Düsseldorf in het centrum van 0.3 km) en Keulen City, waar de bus je afzet bij het busstation van Koln op ongeveer 0.4 km van het centrum.
Busmaatschappij Onebus biedt busdiensten van Düsseldorf Bus Terminal in Dusseldorf en Koln Bus Terminal (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)
Bohr is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Dusseldorf City (met het busstation Düsseldorf in het centrum van 0.3 km) en Keulen City, waar de bus je afzet bij het busstation van Köln-Deutz op ongeveer 1.9 km van het centrum.
De Eurolines-busmaatschappij draait van Düsseldorf Bus Terminal in Dusseldorf en Bruxelles-Nord Bus Terminal ( België)
Spoorwegmaatschappijen
Thalys biedt een regel Dusseldorf-Brussel met -trein vanuit Düsseldorf Flughafen Station (7.5 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Bruxelles-Midi Station (1.6 km vanuit het centrum)
SNCB beheert de lijn van Antwerpen naar Brussel met 25-trein vanuit Antwerp Berchem station naar station Bruxelles-Central ( België)
Nederlandse Spoorwegen NS maakt de spoorverbinding Antwerpen-Brussel met Intercity (NS Hispeed) 1200-trein vanuit Antwerp Central Station (1.6 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Bruxelles-Central Station (0.2 km vanuit het centrum)
ÖBB biedt een regel van Dusseldorf naar Keulen met InterCity (IC)-trein vanuit Düsseldorf Hbf station naar station Köln Hbf (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)
Deutsche Bahn bedient de lijnen Dusseldorf-Keulen met IC 26-trein vanuit Düsseldorf Hbf Station (1.4 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Köln Hbf Station (0.3 km vanuit het centrum) en van Keulen naar Brussel met ICE-trein vanuit Köln Hbf station naar station Bruxelles-Midi ( België)
FlixTrain maakt de spoorverbinding Dusseldorf-Keulen met -trein vanuit Düsseldorf Hbf Station (1.4 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Köln Hbf Station (0.3 km vanuit het centrum)
HKX biedt een regel van Dusseldorf naar Keulen met -trein vanuit Düsseldorf Hbf station naar station Köln Hbf (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)
SBB CFF FFS beheert de lijn Dusseldorf-Keulen met InterCity (IC)-trein vanuit Düsseldorf Hbf Station (1.4 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Köln Hbf Station (0.3 km vanuit het centrum)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Dusseldorf-Brussel (175 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)