Düsseldorf
Rechtstreekse reis naar Duisburg met bus, trein, carpooling
Duisburg
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Düsseldorf naar Duisburg?

Bent u van plan om van Düsseldorf naar Duisburg te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Düsseldorf naar Duisburg te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Düsseldorf en Duisburg, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, EuroBahn, HKX, ADAC PostBus of FlixBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Düsseldorf en Duisburg, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Düsseldorf Duisburg reis te plannen.

Voor uw reis van Düsseldorf naar Duisburg heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Düsseldorf naar Duisburg

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Düsseldorf naar Duisburg, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Düsseldorf Duisburg per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Düsseldorf Duisburg ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Düsseldorf Duisburg

Carpoolen tussen Düsseldorf en Duisburg is perfect als u in goed gezelschap naar Duisburg wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Düsseldorf of Duisburg kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Düsseldorf naar Duisburg te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Düsseldorf Duisburg

Stad van vertrek
Düsseldorf
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Stad van bestemming
Duisburg
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Afstand
23 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, trein en carpooling
Zoek naar tickets voor Düsseldorf Duisburg
Zoeken naar accommodatie in Duisburg
Plan uw reis van Düsseldorf naar Duisburg gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Düsseldorf naar Duisburg gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Düsseldorf en Duisburg vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, EuroBahn, HKX, ADAC PostBus of FlixBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Düsseldorf en Duisburg met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Düsseldorf en Duisburg

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Düsseldorf naar Duisburg?
Prijzen Bustickets van Düsseldorf naar Duisburg zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Duisburg (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Düsseldorf en Duisburg, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Reistijd Bussen van Düsseldorf naar Duisburg zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Duisburg om de afstand van 23 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Düsseldorf en Duisburg kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Düsseldorf naar Duisburg?
Landschappen Treinen tussen Düsseldorf en Duisburg bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Comfort Treinen tussen Düsseldorf en Duisburg bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Flexibiliteit De treintijden van Düsseldorf Duisburg kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Düsseldorf-Duisburg kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Düsseldorf naar Duisburg?
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Düsseldorf en Duisburg is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Flexibel Carpoolen van Düsseldorf naar Duisburg is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Düsseldorf Duisburg. Ze zijn niet altijd op tijd.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.

Waar beginnen in Düsseldorf? Waar kom ik aan in Duisburg?

Düsseldorf vertrek busstations

Düsseldorf
Kaart
Düsseldorf
Kaart

Vertrekstations in Düsseldorf

Düsseldorf Flughafen
Kaart
Düsseldorf Hbf
Kaart
Düsseldorf Wehrhahn
Kaart
Düsseldorf Zoo
Kaart
Düsseldorf-Benrath
Kaart
Düsseldorf-Derendorf
Kaart
Düsseldorf-Unterrath
Kaart
Düsseldorf Volksgarten
Kaart
Düsseldorf-Eller
Kaart
Düsseldorf-Eller Mitte
Kaart
Düsseldorf-Oberbilk
Kaart
None
None

Duisburg aankomst busstations

Duisburg
Kaart
Duisburg
Kaart

Duisburg Aankomst Stations

Duisburg Hbf
Kaart
Duisburg-Buchholz
Kaart
Duisburg-Großenbaum
Kaart
Duisburg Schlenk
Kaart
Duisburg-Rahm
Kaart
Zoek naar tickets voor Düsseldorf Duisburg
Zoeken naar accommodatie in Duisburg

Bus Düsseldorf Duisburg

De frequentie van vertrekken naar Düsseldorf vanuit Duisburg varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Duisburg, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De duur van de busreis tussen Düsseldorf en Duisburg varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Duisburg rijden.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Düsseldorf-Duisburg busticket extra kosten met zich mee.

De meeste bussen tussen Düsseldorf en Duisburg zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Busmaatschappijen Düsseldorf Duisburg

ADAC PostBus
ADAC PostBus
FlixBus
FlixBus
Zoek naar buskaartjes Düsseldorf Duisburg

Treinen Düsseldorf Duisburg

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Düsseldorf naar Duisburg reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Düsseldorf en Duisburg.

De gemiddelde reistijd van Düsseldorf naar Duisburg hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Duisburg zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Düsseldorf naar Duisburg reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Düsseldorf naar Duisburg ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treinmaatschappijen van Düsseldorf naar Duisburg

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
EuroBahn
EuroBahn
HKX
HKX
FlixTrain
FlixTrain
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Zoek naar treintickets Düsseldorf Duisburg

Carpoolen Düsseldorf Duisburg

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Düsseldorf naar Duisburg hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Düsseldorf naar Duisburg zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Düsseldorf naar Duisburg, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Düsseldorf en Duisburg, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

Carpool platform Düsseldorf Duisburg

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Düsseldorf Duisburg

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd