Dusseldorf
Rechtstreekse reis naar Duisburg met carpooling, trein, bus
Duisburg
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Dusseldorf naar Duisburg?

Bent u van plan om van Dusseldorf naar Duisburg te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Dusseldorf naar Duisburg te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Dusseldorf en Duisburg, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, EuroBahn, HKX, FlixBus of ADAC PostBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Dusseldorf en Duisburg, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Dusseldorf Duisburg reis te plannen.

Voor uw reis van Dusseldorf naar Duisburg heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Dusseldorf naar Duisburg

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Dusseldorf naar Duisburg, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Dusseldorf Duisburg per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Dusseldorf Duisburg ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Dusseldorf Duisburg

Carpoolen tussen Dusseldorf en Duisburg is perfect als u in goed gezelschap naar Duisburg wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Dusseldorf of Duisburg kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Dusseldorf naar Duisburg te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Dusseldorf Duisburg

Stad van vertrek
Dusseldorf
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Stad van bestemming
Duisburg
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Afstand
23 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met carpooling, trein en bus
Zoek naar tickets voor Dusseldorf Duisburg
Zoeken naar accommodatie in Duisburg
Plan uw reis van Dusseldorf naar Duisburg gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Dusseldorf naar Duisburg gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Dusseldorf en Duisburg vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, EuroBahn, HKX, FlixBus of ADAC PostBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Dusseldorf en Duisburg met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Dusseldorf en Duisburg

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Dusseldorf naar Duisburg?
Prijzen Bustickets van Dusseldorf naar Duisburg zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Duisburg (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Dusseldorf en Duisburg, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Reistijd Bussen van Dusseldorf naar Duisburg zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Duisburg om de afstand van 23 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Dusseldorf en Duisburg kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Dusseldorf naar Duisburg?
Landschappen Treinen tussen Dusseldorf en Duisburg bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Comfort Treinen tussen Dusseldorf en Duisburg bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Flexibiliteit De treintijden van Dusseldorf Duisburg kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Dusseldorf-Duisburg kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Dusseldorf naar Duisburg?
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Dusseldorf en Duisburg is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Flexibel Carpoolen van Dusseldorf naar Duisburg is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Dusseldorf Duisburg. Ze zijn niet altijd op tijd.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.

Waar beginnen in Dusseldorf? Waar kom ik aan in Duisburg?

Dusseldorf vertrek busstations

Düsseldorf
Kaart
Düsseldorf
Kaart

Vertrekstations in Dusseldorf

Düsseldorf Flughafen
Kaart
Düsseldorf Hbf
Kaart
Düsseldorf Wehrhahn
Kaart
Düsseldorf Zoo
Kaart
Düsseldorf-Benrath
Kaart
Düsseldorf-Derendorf
Kaart
Düsseldorf-Unterrath
Kaart
Düsseldorf Volksgarten
Kaart
Düsseldorf-Eller
Kaart
Düsseldorf-Eller Mitte
Kaart
Düsseldorf-Oberbilk
Kaart
None
None

Duisburg aankomst busstations

Duisburg
Kaart
Duisburg
Kaart

Duisburg Aankomst Stations

Duisburg Hbf
Kaart
Duisburg-Buchholz
Kaart
Duisburg-Großenbaum
Kaart
Duisburg Schlenk
Kaart
Duisburg-Rahm
Kaart
Zoek naar tickets voor Dusseldorf Duisburg
Zoeken naar accommodatie in Duisburg

Bus Dusseldorf Duisburg

De frequentie van vertrekken naar Dusseldorf vanuit Duisburg varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Duisburg, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De duur van de busreis tussen Dusseldorf en Duisburg varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Duisburg rijden.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Dusseldorf-Duisburg busticket extra kosten met zich mee.

De meeste bussen tussen Dusseldorf en Duisburg zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Busmaatschappijen Dusseldorf Duisburg

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Zoek naar buskaartjes Dusseldorf Duisburg

Treinen Dusseldorf Duisburg

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Dusseldorf naar Duisburg reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Dusseldorf en Duisburg.

De gemiddelde reistijd van Dusseldorf naar Duisburg hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Duisburg zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Dusseldorf naar Duisburg reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Dusseldorf naar Duisburg ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treinmaatschappijen van Dusseldorf naar Duisburg

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
EuroBahn
EuroBahn
HKX
HKX
FlixTrain
FlixTrain
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Zoek naar treintickets Dusseldorf Duisburg

Carpoolen Dusseldorf Duisburg

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Dusseldorf naar Duisburg hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Dusseldorf naar Duisburg zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Dusseldorf naar Duisburg, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Dusseldorf en Duisburg, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

Carpool platform Dusseldorf Duisburg

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Dusseldorf Duisburg
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd