Reizen van Dusseldorf naar Essen

Plan uw reis van Dusseldorf naar Essen in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Dusseldorf naar Essen in te gaan trein, auto, bus

 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Dusseldorf
Essen
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Dusseldorf Essen

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand31 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Dusseldorf naar Essen?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Dusseldorf Essen trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
 • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
 • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Dusseldorf Essen door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
 • Lokaliseer steden van Dusseldorf en Essen op een kaart evenals de route Dusseldorf Essen en de verschillende verbindingspunten (Essen Hbf Station, Essen-Altenessen Station, Essen Bus Station, Essen Bus Station, Düsseldorf Flughafen Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
 • Zoek naar een hotel in Essen

Welke vervoerders reizen tussen Dusseldorf en Essen?

Spoorwegmaatschappijen
Deutsche Bahn biedt een regel Dusseldorf-Essen met IC 26-trein vanuit Düsseldorf Hbf Station (1.4 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Essen Hbf Station (0.8 km vanuit het centrum)
ÖBB beheert de lijn van Dusseldorf naar Essen met InterCity (IC)-trein vanuit Düsseldorf Hbf station naar station Essen Hbf (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)
EuroBahn maakt de spoorverbinding Dusseldorf-Essen met RE3-trein vanuit Düsseldorf Flughafen Station (7.5 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Essen-Altenessen Station (3 km vanuit het centrum)
HKX biedt een regel van Dusseldorf naar Essen met -trein vanuit Düsseldorf Hbf station naar station Essen Hbf (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)
FlixTrain beheert de lijn Dusseldorf-Essen met -trein vanuit Düsseldorf Hbf Station (1.4 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Essen Hbf Station (0.8 km vanuit het centrum)
Busbedrijven
Busmaatschappij FlixBus biedt busdiensten van Düsseldorf Bus Terminal in Dusseldorf en Essen Bus Terminal (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Dusseldorf-Essen (31 km)

Alle vervoerswijzen Dusseldorf Essen

Als je al hebt gekozen voor de vervoerswijze waarmee je wilt reizen, ga je rechtstreeks naar het speciale gedeelte:

Carpool van Dusseldorf naar Essen

Rijden is een nieuwe manier van reizen waarmee mensen kunnen delen Dusseldorf-Essen autoritten met anderen. Dit helpt de reiskosten voor zowel de bestuurder als de passagier te verlagen en vermindert ook de impact op het milieu.

Het belangrijke verschil tussen carsharing en de andere vervoerswijzen is dat het geen geplande dienstregeling heeft. Dit betekent dat bij het zoeken naar Dusseldorf-Essen ritten, zult u eerder geneigd zijn om die te vinden als u slechts drie dagen van tevoren (en niet twee maanden) zoekt. Goede optie voor lastminute verblijf in Essen!

trein Dusseldorf naar Essen

Intercitytrein Dusseldorf Essen

Het treinstation tussen Dusseldorf en Essen worden bediend door intercitytreinen die sneller zijn dan regionale treinen.

Regionale trein Dusseldorf Essen

is Dusseldorf verbonden met Essen met een directe trein?

Inderdaad, de steden van Essen en Dusseldorf zijn verbonden met een directe treinverbinding. Wees voorzichtig, dit kan afhankelijk zijn van de datum van uw reis naar Essen en er kunnen minder rechtstreekse treinen uit komen Dusseldorf op bepaalde dagen. Om prijzen en beschikbaarheid te controleren, start u nu een zoekactie naar een Dusseldorf-Essen treinkaartje op Vivanoda.

Dusseldorf Essen spoorwegen bedrijven

Dit zijn de 5 spoorwegmaatschappijen die u tijdens uw reis kunt meenemen Essen: Deutsche Bahn, ÖBB, EuroBahn, HKX en FlixTrain.
Deutsche Bahn Dusseldorf EssenÖBB Dusseldorf EssenEuroBahn Dusseldorf EssenHKX Dusseldorf EssenFlixTrain Dusseldorf Essen

Treinstations voor vertrek in Dusseldorf

 • Düsseldorf Hbf
 • Düsseldorf Flughafen

Aankomst treinstations in Essen

 • Essen Hbf
 • Essen-Altenessen

Dusseldorf naar Essen bus

Deze busroute wordt uitgevoerd zonder wijziging tussen Dusseldorf naar Essen

Met de bus vanuit Dusseldorf naar Essen is misschien niet zo duidelijk voor u. Om je aan te moedigen om de bus naar te nemen Essen, hier zijn enkele argumenten die u zullen overtuigen.

 • Een wifi-verbinding is beschikbaar voor reizigers in de meeste bussen, wat een belangrijke troef is voor een 31 km reis.
 • Onverslaanbare prijzen! Op deDusseldorf Essen route, busmaatschappijen bieden tarieven die vaak veel lager zijn dan trein- of carpooling.
 • Door de aanwezigheid van stopcontacten op uw stoel en USB-poorten kunt u uw smartphone en laptop opladen. Je kunt er al je tijd doorbrengenDusseldorf naar Essen een goede film kijken, naar muziek luisteren en waarom niet eens werken!

Coachbedrijven op de Dusseldorf Essen reis

Alleen de busmaatschappij FlixBus exploiteert de directe lijn Dusseldorf Essen.

FlixBus Dusseldorf Essen

Vertrek busstations in Dusseldorf

U moet bij uw aankomen Dusseldorf stop tussen 15 minuten en 30 minuten, afhankelijk van de busmaatschappij, vóór de vertrektijd die op uw ticket staat aangegeven. In het algemeen is de bestemming 'Essen'wordt aan de voorkant van de bus weergegeven terwijl de andere steden worden bediend. Laat uw ticket vóór het instappen aan de chauffeur zien, leg uw bagage in het ruim en ga vervolgens aan uw stoel zitten.

 • Düsseldorf

Bus stopt bij aankomst in Essen

Wanneer je aankomt Essen, zorg ervoor dat u niets aan uw stoel en in het ruim vergeet.

 • Essen

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)