Düsseldorf
Rechtstreekse reis naar Gelsenkirchen met trein, carpooling, bus
Gelsenkirchen
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Düsseldorf naar Gelsenkirchen?

Bent u van plan om van Düsseldorf naar Gelsenkirchen te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Düsseldorf naar Gelsenkirchen te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Düsseldorf en Gelsenkirchen, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, EuroBahn, HKX, FlixBus of Blablacar) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Düsseldorf en Gelsenkirchen, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Düsseldorf Gelsenkirchen reis te plannen.

Voor uw reis van Düsseldorf naar Gelsenkirchen heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Düsseldorf naar Gelsenkirchen

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Düsseldorf naar Gelsenkirchen, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Düsseldorf Gelsenkirchen per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Düsseldorf Gelsenkirchen ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Düsseldorf Gelsenkirchen

Carpoolen tussen Düsseldorf en Gelsenkirchen is perfect als u in goed gezelschap naar Gelsenkirchen wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Düsseldorf of Gelsenkirchen kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Düsseldorf naar Gelsenkirchen te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Düsseldorf Gelsenkirchen

Stad van vertrek
Düsseldorf
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Stad van bestemming
Gelsenkirchen
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Afstand
39 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein, carpooling en bus
Zoek naar tickets voor Düsseldorf Gelsenkirchen
Zoeken naar accommodatie in Gelsenkirchen
Plan uw reis van Düsseldorf naar Gelsenkirchen gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Düsseldorf naar Gelsenkirchen gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Düsseldorf en Gelsenkirchen vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, EuroBahn, HKX, FlixBus of Blablacar om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Düsseldorf en Gelsenkirchen met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Düsseldorf en Gelsenkirchen

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Düsseldorf naar Gelsenkirchen?
Snelheid Treinen van Düsseldorf naar Gelsenkirchen zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Comfort Treinen tussen Düsseldorf en Gelsenkirchen bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Flexibiliteit De treintijden van Düsseldorf Gelsenkirchen kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Düsseldorf-Gelsenkirchen kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Düsseldorf naar Gelsenkirchen?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Düsseldorf en Gelsenkirchen, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Düsseldorf naar Gelsenkirchen zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Gelsenkirchen (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Reistijd Bussen van Düsseldorf naar Gelsenkirchen zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Gelsenkirchen om de afstand van 39 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Düsseldorf en Gelsenkirchen kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Düsseldorf naar Gelsenkirchen?
Flexibel Carpoolen van Düsseldorf naar Gelsenkirchen is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Düsseldorf en Gelsenkirchen is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Düsseldorf Gelsenkirchen. Ze zijn niet altijd op tijd.

Waar beginnen in Düsseldorf? Waar kom ik aan in Gelsenkirchen?

Düsseldorf vertrek busstations

Düsseldorf
Kaart

Vertrekstations in Düsseldorf

Düsseldorf Flughafen
Kaart
Düsseldorf Hbf
Kaart

Gelsenkirchen aankomst busstations

Gelsenkirchen
Kaart

Gelsenkirchen Aankomst Stations

Gelsenkirchen Hbf
Kaart
Zoek naar tickets voor Düsseldorf Gelsenkirchen
Zoeken naar accommodatie in Gelsenkirchen

Bus Düsseldorf Gelsenkirchen

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Düsseldorf-Gelsenkirchen busticket extra kosten met zich mee.

De duur van de busreis tussen Düsseldorf en Gelsenkirchen varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Gelsenkirchen rijden.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Düsseldorf-Gelsenkirchen varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Düsseldorf naar Gelsenkirchen op Vivanoda.

Bussen tussen Düsseldorf en Gelsenkirchen bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

Busmaatschappijen Düsseldorf Gelsenkirchen

FlixBus
FlixBus
Zoek naar buskaartjes Düsseldorf Gelsenkirchen

Treinen Düsseldorf Gelsenkirchen

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Düsseldorf naar Gelsenkirchen reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

De gemiddelde reistijd van Düsseldorf naar Gelsenkirchen hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Gelsenkirchen zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Treinen tussen Düsseldorf en Gelsenkirchen zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Düsseldorf naar Gelsenkirchen ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treinmaatschappijen van Düsseldorf naar Gelsenkirchen

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
EuroBahn
EuroBahn
HKX
HKX
FlixTrain
FlixTrain
ÖBB
ÖBB
Zoek naar treintickets Düsseldorf Gelsenkirchen

Carpoolen Düsseldorf Gelsenkirchen

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Düsseldorf naar Gelsenkirchen zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Düsseldorf naar Gelsenkirchen, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Düsseldorf en Gelsenkirchen. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Düsseldorf naar Gelsenkirchen hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Düsseldorf en Gelsenkirchen, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpool platform Düsseldorf Gelsenkirchen

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Düsseldorf Gelsenkirchen

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd