Dusseldorf
Rechtstreekse reis naar Gelsenkirchen met trein, carpooling
Gelsenkirchen
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Dusseldorf naar Gelsenkirchen?

Bent u van plan om van Dusseldorf naar Gelsenkirchen te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Dusseldorf naar Gelsenkirchen te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Dusseldorf en Gelsenkirchen, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, EuroBahn, HKX of Blablacar) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Dusseldorf en Gelsenkirchen, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Dusseldorf Gelsenkirchen reis te plannen.

Voor uw reis van Dusseldorf naar Gelsenkirchen heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Dusseldorf Gelsenkirchen per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Dusseldorf Gelsenkirchen ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Dusseldorf Gelsenkirchen

Carpoolen tussen Dusseldorf en Gelsenkirchen is perfect als u in goed gezelschap naar Gelsenkirchen wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Dusseldorf of Gelsenkirchen kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Dusseldorf naar Gelsenkirchen te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Dusseldorf Gelsenkirchen

Stad van vertrek
Dusseldorf
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Stad van bestemming
Gelsenkirchen
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Afstand
39 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein en carpooling
Zoek naar tickets voor Dusseldorf Gelsenkirchen
Zoeken naar accommodatie in Gelsenkirchen
Plan uw reis van Dusseldorf naar Gelsenkirchen gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Dusseldorf naar Gelsenkirchen gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Dusseldorf en Gelsenkirchen vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, EuroBahn, HKX of Blablacar om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Dusseldorf en Gelsenkirchen met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Dusseldorf en Gelsenkirchen

Voordelen en nadelen van carpoolen van Dusseldorf naar Gelsenkirchen?
Flexibel Carpoolen van Dusseldorf naar Gelsenkirchen is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Dusseldorf naar Gelsenkirchen?
Snelheid Treinen van Dusseldorf naar Gelsenkirchen zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Flexibiliteit De treintijden van Dusseldorf Gelsenkirchen kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.

Waar beginnen in Dusseldorf? Waar kom ik aan in Gelsenkirchen?

Vertrekstations in Dusseldorf

Düsseldorf Flughafen
Kaart
Düsseldorf Hbf
Kaart

Gelsenkirchen Aankomst Stations

Gelsenkirchen Hbf
Kaart
Zoek naar tickets voor Dusseldorf Gelsenkirchen
Zoeken naar accommodatie in Gelsenkirchen

Treinen Dusseldorf Gelsenkirchen

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Dusseldorf naar Gelsenkirchen reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

De gemiddelde reistijd van Dusseldorf naar Gelsenkirchen hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Gelsenkirchen zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Treinen tussen Dusseldorf en Gelsenkirchen zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Treinmaatschappijen van Dusseldorf naar Gelsenkirchen

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
EuroBahn
EuroBahn
HKX
HKX
FlixTrain
FlixTrain
ÖBB
ÖBB
Zoek naar treintickets Dusseldorf Gelsenkirchen

Carpoolen Dusseldorf Gelsenkirchen

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Dusseldorf naar Gelsenkirchen zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Dusseldorf naar Gelsenkirchen, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Dusseldorf en Gelsenkirchen. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Dusseldorf naar Gelsenkirchen hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Carpool platform Dusseldorf Gelsenkirchen

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Dusseldorf Gelsenkirchen
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd