Dusseldorf
Rechtstreekse reis naar Karlsruhe met trein, bus, carpooling
Karlsruhe
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Dusseldorf naar Karlsruhe?

Bent u van plan om van Dusseldorf naar Karlsruhe te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Dusseldorf naar Karlsruhe te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Dusseldorf en Karlsruhe, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, HKX, ÖBB, FlixBus of ADAC PostBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Dusseldorf en Karlsruhe, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Dusseldorf Karlsruhe reis te plannen.

Voor uw reis van Dusseldorf naar Karlsruhe heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Dusseldorf naar Karlsruhe

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Dusseldorf naar Karlsruhe, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Dusseldorf Karlsruhe per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Dusseldorf Karlsruhe ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Dusseldorf Karlsruhe

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Dusseldorf en Karlsruhe, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Karlsruhe te komen.

Carpoolen Dusseldorf Karlsruhe

Carpoolen tussen Dusseldorf en Karlsruhe is perfect als u in goed gezelschap naar Karlsruhe wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Dusseldorf of Karlsruhe kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Dusseldorf naar Karlsruhe te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Dusseldorf Karlsruhe

Stad van vertrek
Dusseldorf
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Stad van bestemming
Karlsruhe
Duitsland
Baden-Württemberg
Afstand
272 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein, bus en carpooling
Zoek naar tickets voor Dusseldorf Karlsruhe
Zoeken naar accommodatie in Karlsruhe
Plan uw reis van Dusseldorf naar Karlsruhe gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Dusseldorf naar Karlsruhe gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Dusseldorf en Karlsruhe vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, HKX, ÖBB, FlixBus of ADAC PostBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Dusseldorf en Karlsruhe met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Dusseldorf en Karlsruhe

Voordelen en nadelen van vliegen van Dusseldorf naar Karlsruhe?
Snelheid Vliegen tussen Dusseldorf en Karlsruhe is de snelste manier om de 272 km tussen Dusseldorf en Karlsruhe af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Dusseldorf naar Karlsruhe, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Dusseldorf Karlsruhe hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Karlsruhe moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Dusseldorf vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Dusseldorf naar Karlsruhe?
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Dusseldorf en Karlsruhe zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Dusseldorf en Karlsruhe, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Comfort Bussen tussen Dusseldorf en Karlsruhe kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Dusseldorf naar Karlsruhe zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Karlsruhe om de afstand van 272 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Dusseldorf naar Karlsruhe?
Milieuvriendelijk De trein Dusseldorf-Karlsruhe wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Bereikbaarheid Treinstations in Dusseldorf of Karlsruhe liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Kosten Treintickets Dusseldorf-Karlsruhe kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Dusseldorf Karlsruhe kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Dusseldorf naar Karlsruhe?
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Dusseldorf en Karlsruhe is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Voordelig Carpoolen van Dusseldorf naar Karlsruhe is vaak de voordeligste manier van reizen.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Dusseldorf Karlsruhe. Ze zijn niet altijd op tijd.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Dusseldorf naar Karlsruhe kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.

Waar beginnen in Dusseldorf? Waar kom ik aan in Karlsruhe?

Dusseldorf vertrek busstations

Düsseldorf
Kaart
Düsseldorf
Kaart

Vertrekstations in Dusseldorf

Düsseldorf Flughafen
Kaart
Düsseldorf Hbf
Kaart
Düsseldorf-Benrath
Kaart
Düsseldorf Wehrhahn
Kaart
Düsseldorf Zoo
Kaart
Düsseldorf-Bilk
Kaart
Düsseldorf-Derendorf
Kaart
Düsseldorf-Reisholz
Kaart
Düsseldorf-Unterrath
Kaart
Düsseldorf Flughafen Terminal
Kaart
Düsseldorf Völklinger Str
Kaart
Düsseldorf Volksgarten
Kaart
Düsseldorf-Eller Süd
Kaart
Düsseldorf-Friedrichstadt
Kaart
Düsseldorf-Garath
Kaart
Düsseldorf-Hamm
Kaart
Düsseldorf-Hellerhof
Kaart
Düsseldorf-Oberbilk
Kaart
Düsseldorf-Rath
Kaart
Düsseldorf-Rath Mitte
Kaart
None
None

Vertrekluchthavens in Dusseldorf

Dusseldorf
Kaart

Karlsruhe aankomst busstations

Karlsruhe
Kaart
Karlsruhe
Kaart

Karlsruhe Aankomst Stations

Karlsruhe Hbf
Kaart
Zoek naar tickets voor Dusseldorf Karlsruhe
Zoeken naar accommodatie in Karlsruhe

Bus Dusseldorf Karlsruhe

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Dusseldorf-Karlsruhe varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Dusseldorf naar Karlsruhe op Vivanoda.

De duur van de busreis tussen Dusseldorf en Karlsruhe varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Karlsruhe rijden.

De frequentie van vertrekken naar Dusseldorf vanuit Karlsruhe varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Karlsruhe, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De meeste bussen tussen Dusseldorf en Karlsruhe zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Busmaatschappijen Dusseldorf Karlsruhe

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Onebus
Onebus
Bohr
Bohr
Public Express
Public Express
Zoek naar buskaartjes Dusseldorf Karlsruhe

Treinen Dusseldorf Karlsruhe

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Dusseldorf naar Karlsruhe reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Dusseldorf en Karlsruhe.

De gemiddelde reistijd van Dusseldorf naar Karlsruhe hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Karlsruhe zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Treintickets van Dusseldorf naar Karlsruhe kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Dusseldorf naar Karlsruhe. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Treinmaatschappijen van Dusseldorf naar Karlsruhe

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
HKX
HKX
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
FlixTrain
FlixTrain
SNCF
SNCF
Zoek naar treintickets Dusseldorf Karlsruhe

Vluchten Dusseldorf Karlsruhe

Luchtvaartmaatschappijen Dusseldorf Karlsruhe

Lufthansa
Lufthansa
Zoek naar vluchten Dusseldorf Karlsruhe

Carpoolen Dusseldorf Karlsruhe

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Dusseldorf naar Karlsruhe zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Dusseldorf naar Karlsruhe, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Dusseldorf naar Karlsruhe hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Dusseldorf en Karlsruhe. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Carpool platform Dusseldorf Karlsruhe

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Dusseldorf Karlsruhe
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd