Düsseldorf
Rechtstreekse reis naar Keulen met bus, trein, carpooling
Keulen
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Düsseldorf naar Keulen?

Bent u van plan om van Düsseldorf naar Keulen te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Düsseldorf naar Keulen te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Düsseldorf en Keulen, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, HKX, FlixTrain, ADAC PostBus of Onebus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Düsseldorf en Keulen, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Düsseldorf Keulen reis te plannen.

Voor uw reis van Düsseldorf naar Keulen heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Düsseldorf naar Keulen

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Düsseldorf naar Keulen, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Düsseldorf Keulen per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Düsseldorf Keulen ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Düsseldorf Keulen

Carpoolen tussen Düsseldorf en Keulen is perfect als u in goed gezelschap naar Keulen wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Düsseldorf of Keulen kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Düsseldorf naar Keulen te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Düsseldorf Keulen

Stad van vertrek
Düsseldorf
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Stad van bestemming
Keulen
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Afstand
34 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, trein en carpooling
Zoek naar tickets voor Düsseldorf Keulen
Zoeken naar accommodatie in Keulen
Plan uw reis van Düsseldorf naar Keulen gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Düsseldorf naar Keulen gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Düsseldorf en Keulen vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, HKX, FlixTrain, ADAC PostBus of Onebus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Düsseldorf en Keulen met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Düsseldorf en Keulen

Voordelen en nadelen van carpoolen van Düsseldorf naar Keulen?
Voordelig Carpoolen van Düsseldorf naar Keulen is vaak de voordeligste manier van reizen.
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Düsseldorf naar Keulen.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Düsseldorf naar Keulen kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Düsseldorf naar Keulen.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Düsseldorf naar Keulen?
Bereikbaarheid Treinstations in Düsseldorf of Keulen liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Milieuvriendelijk De trein Düsseldorf-Keulen wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Kosten Treintickets Düsseldorf-Keulen kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Düsseldorf Keulen kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Düsseldorf naar Keulen?
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Düsseldorf en Keulen zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Düsseldorf en Keulen, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Comfort Bussen tussen Düsseldorf en Keulen kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Düsseldorf naar Keulen zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Keulen om de afstand van 34 km af te leggen.

Waar beginnen in Düsseldorf? Waar kom ik aan in Keulen?

Düsseldorf vertrek busstations

Düsseldorf
Kaart
Düsseldorf
Kaart

Vertrekstations in Düsseldorf

Düsseldorf Flughafen
Kaart
Düsseldorf Hbf
Kaart
Düsseldorf Wehrhahn
Kaart
Düsseldorf Zoo
Kaart
Düsseldorf-Benrath
Kaart
Düsseldorf-Bilk
Kaart
Düsseldorf-Derendorf
Kaart
Düsseldorf-Reisholz
Kaart
Düsseldorf-Unterrath
Kaart
Düsseldorf Flughafen Terminal
Kaart
Düsseldorf Völklinger Str
Kaart
Düsseldorf Volksgarten
Kaart
Düsseldorf-Eller Süd
Kaart
Düsseldorf-Friedrichstadt
Kaart
Düsseldorf-Garath
Kaart
Düsseldorf-Hamm
Kaart
Düsseldorf-Hellerhof
Kaart
Düsseldorf-Oberbilk
Kaart
Düsseldorf-Rath
Kaart
Düsseldorf-Rath Mitte
Kaart
None
None

Keulen aankomst busstations

Koln
Kaart
Köln-Deutz
Kaart
Cologne South Airport
Kaart

Keulen Aankomst Stations

Köln Hbf
Kaart
Köln Messe/Deutz
Kaart
Köln-Ehrenfeld
Kaart
Köln-Mülheim
Kaart
Köln Süd
Kaart
Köln/Bonn Flughafen
Kaart
Köln Geldernstr/Parkgürtel
Kaart
Köln-Chorweiler
Kaart
Köln-Chorweiler Nord
Kaart
Köln-Dellbrück
Kaart
Köln Hansaring
Kaart
Köln-Longerich
Kaart
Köln Volkhovener Weg
Kaart
Köln-Blumenberg
Kaart
Köln-Buchforst
Kaart
Köln-Holweide
Kaart
Köln-Nippes
Kaart
Köln-Stammheim
Kaart
Köln-Worringen
Kaart
None
None
Zoek naar tickets voor Düsseldorf Keulen
Zoeken naar accommodatie in Keulen

Bus Düsseldorf Keulen

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Düsseldorf-Keulen varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Düsseldorf naar Keulen op Vivanoda.

De duur van de busreis tussen Düsseldorf en Keulen varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Keulen rijden.

De frequentie van vertrekken naar Düsseldorf vanuit Keulen varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Keulen, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De meeste bussen tussen Düsseldorf en Keulen zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Busmaatschappijen Düsseldorf Keulen

ADAC PostBus
ADAC PostBus
Onebus
Onebus
Bohr
Bohr
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Zoek naar buskaartjes Düsseldorf Keulen

Treinen Düsseldorf Keulen

Treinen tussen Düsseldorf en Keulen zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

De gemiddelde reistijd van Düsseldorf naar Keulen hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Keulen zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Düsseldorf naar Keulen ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Düsseldorf naar Keulen reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Treinmaatschappijen van Düsseldorf naar Keulen

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
HKX
HKX
FlixTrain
FlixTrain
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Zoek naar treintickets Düsseldorf Keulen

Carpoolen Düsseldorf Keulen

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Düsseldorf en Keulen. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Düsseldorf en Keulen, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

Carpool platform Düsseldorf Keulen

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Düsseldorf Keulen
Düsseldorf naar Keulen bus, trein, carpooling - Tickets en prijzen

Toeristische gids voor de reis van Düsseldorf naar Keulen

Wat te zien en te doen in Keulen?

De Dom van Keulen, een van de grootste gotische kerken ter wereld, is het beroemdste symbool van de stad. Beklim de 533 treden van de zuidelijke toren voor een adembenemend uitzicht over de stad en de Rijn. Vlakbij vindt u ook het Romeins-Germaans Museum, met collecties over het dagelijks leven in het oude Rome en Germanië.

Voor een meer eigentijdse ervaring bezoekt u de wijk Belgisches Viertel, bekend om zijn onafhankelijke boetieks, kunstgaleries en trendy cafés. Mis het Ludwig Museum niet, dat een collectie moderne en hedendaagse kunst herbergt, en het Chocolademuseum, waar u meer te weten komt over de geschiedenis van chocolade en zelfs kunt deelnemen aan proeverijen.

Tot slot mag u de kans niet missen om het lokale bier, Kölsch, te proeven in een van de vele traditionele cafés van de stad. Keulen is een stad op mensenmaat waar u kunt genieten van cultuur en geschiedenis terwijl u zich ontspant in een vriendelijke en gastvrije sfeer.

Zoek naar tickets voor Düsseldorf Keulen
Zoeken naar accommodatie in Keulen

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd