Dusseldorf
Rechtstreekse reis naar Krefeld met trein, carpooling
Krefeld
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Dusseldorf naar Krefeld?

Bent u van plan om van Dusseldorf naar Krefeld te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Dusseldorf naar Krefeld te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Dusseldorf en Krefeld, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (NordWestBahn of Blablacar) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Dusseldorf en Krefeld, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Dusseldorf Krefeld reis te plannen.

Voor uw reis van Dusseldorf naar Krefeld heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Dusseldorf Krefeld per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Dusseldorf Krefeld ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Dusseldorf Krefeld

Carpoolen tussen Dusseldorf en Krefeld is perfect als u in goed gezelschap naar Krefeld wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Dusseldorf of Krefeld kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Dusseldorf naar Krefeld te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Dusseldorf Krefeld

Stad van vertrek
Dusseldorf
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Stad van bestemming
Krefeld
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Afstand
19 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein en carpooling
Zoek naar tickets voor Dusseldorf Krefeld
Zoeken naar accommodatie in Krefeld
Plan uw reis van Dusseldorf naar Krefeld gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Dusseldorf naar Krefeld gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Dusseldorf en Krefeld vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals NordWestBahn of Blablacar om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Dusseldorf en Krefeld met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Dusseldorf en Krefeld

Voordelen en nadelen van carpoolen van Dusseldorf naar Krefeld?
Flexibel Carpoolen van Dusseldorf naar Krefeld is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Dusseldorf naar Krefeld?
Landschappen Treinen tussen Dusseldorf en Krefeld bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Flexibiliteit De treintijden van Dusseldorf Krefeld kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.

Waar beginnen in Dusseldorf? Waar kom ik aan in Krefeld?

Vertrekstations in Dusseldorf

Düsseldorf Hbf
Kaart

Krefeld Aankomst Stations

Krefeld Hbf
Kaart
Krefeld-Oppum
Kaart
Zoek naar tickets voor Dusseldorf Krefeld
Zoeken naar accommodatie in Krefeld

Treinen Dusseldorf Krefeld

Het is aanbevolen om uw treinticket van Dusseldorf naar Krefeld ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

De gemiddelde reistijd van Dusseldorf naar Krefeld hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Krefeld zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Dusseldorf en Krefeld te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Treinmaatschappijen van Dusseldorf naar Krefeld

NordWestBahn
NordWestBahn
Zoek naar treintickets Dusseldorf Krefeld

Carpoolen Dusseldorf Krefeld

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Dusseldorf en Krefeld. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Dusseldorf naar Krefeld zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Dusseldorf naar Krefeld, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Dusseldorf en Krefeld, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpool platform Dusseldorf Krefeld

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Dusseldorf Krefeld
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd