Aanbevolen route
Dusseldorf
Rechtstreekse reis naar Leipzig met bus, trein, vlucht, carpooling
Leipzig
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Dusseldorf
Reizen met de carpooling, vlucht, bus, trein naar Dresden
Dresden
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Leipzig
Leipzig
Prijzen zoeken
Dusseldorf
Reizen met de trein, carpooling, bus naar Frankfurt am Main
Frankfurt am Main
Reizen met de trein, vlucht, bus, carpooling naar Leipzig
Leipzig
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Dusseldorf naar Leipzig?

Bent u van plan om van Dusseldorf naar Leipzig te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Dusseldorf naar Leipzig te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Dusseldorf en Leipzig, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, FlixTrain, EuroBahn, FlixBus of ADAC PostBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Dusseldorf en Leipzig, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Dusseldorf Leipzig reis te plannen.

Voor uw reis van Dusseldorf naar Leipzig heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Dusseldorf naar Leipzig

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Dusseldorf naar Leipzig, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Dusseldorf Leipzig per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Dusseldorf Leipzig ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Dusseldorf Leipzig

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Dusseldorf en Leipzig, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Leipzig te komen.

Carpoolen Dusseldorf Leipzig

Carpoolen tussen Dusseldorf en Leipzig is perfect als u in goed gezelschap naar Leipzig wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Dusseldorf of Leipzig kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Dusseldorf naar Leipzig te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Dusseldorf Leipzig

Stad van vertrek
Dusseldorf
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Stad van bestemming
Leipzig
Duitsland
Saksen
Afstand
389 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, trein, vlucht en carpooling
Zoek naar tickets voor Dusseldorf Leipzig
Zoeken naar accommodatie in Leipzig
Plan uw reis van Dusseldorf naar Leipzig gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Dusseldorf naar Leipzig gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Dusseldorf en Leipzig vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, FlixTrain, EuroBahn, FlixBus of ADAC PostBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Dusseldorf en Leipzig met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Dusseldorf en Leipzig

Voordelen en nadelen van carpoolen van Dusseldorf naar Leipzig?
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Dusseldorf naar Leipzig.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Dusseldorf en Leipzig is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Voordelig Carpoolen van Dusseldorf naar Leipzig is vaak de voordeligste manier van reizen.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Dusseldorf naar Leipzig.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Dusseldorf Leipzig. Ze zijn niet altijd op tijd.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Dusseldorf naar Leipzig kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Voordelen en nadelen van vliegen van Dusseldorf naar Leipzig?
Snelheid Vliegen tussen Dusseldorf en Leipzig is de snelste manier om de 389 km tussen Dusseldorf en Leipzig af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Dusseldorf naar Leipzig, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Leipzig moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Dusseldorf vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Prijzen Vliegtickets van Dusseldorf naar Leipzig kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Dusseldorf Leipzig hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Dusseldorf naar Leipzig?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Dusseldorf en Leipzig, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Dusseldorf naar Leipzig zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Leipzig (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Dusseldorf en Leipzig zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Comfort Bussen tussen Dusseldorf en Leipzig kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Dusseldorf naar Leipzig zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Leipzig om de afstand van 389 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Dusseldorf naar Leipzig?
Milieuvriendelijk De trein Dusseldorf-Leipzig wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Bereikbaarheid Treinstations in Dusseldorf of Leipzig liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Comfort Treinen tussen Dusseldorf en Leipzig bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Kosten Treintickets Dusseldorf-Leipzig kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Dusseldorf Leipzig kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.

Waar beginnen in Dusseldorf? Waar kom ik aan in Leipzig?

Dusseldorf vertrek busstations

Düsseldorf
Kaart
Düsseldorf
Kaart

Vertrekstations in Dusseldorf

Düsseldorf Flughafen
Kaart
Düsseldorf Hbf
Kaart
Düsseldorf Wehrhahn
Kaart
Düsseldorf Zoo
Kaart
Düsseldorf-Benrath
Kaart
Düsseldorf-Derendorf
Kaart
Düsseldorf-Unterrath
Kaart
Düsseldorf Volksgarten
Kaart
Düsseldorf-Eller
Kaart
Düsseldorf-Eller Mitte
Kaart
Düsseldorf-Oberbilk
Kaart
None
None

Vertrekluchthavens in Dusseldorf

Dusseldorf
Kaart

Leipzig aankomst busstations

Leipzig, Hauptbahnhof, Goethestraße
Kaart
Leipzig central station
Kaart

Leipzig Aankomst Stations

Leipzig Hbf
Kaart
Leipzig/Halle Flughafen
Kaart

Leipzig aankomst luchthavens

Leipzig-Halle
Kaart
Zoek naar tickets voor Dusseldorf Leipzig
Zoeken naar accommodatie in Leipzig

3 tips om goedkoper te reizen tussen Dusseldorf en Leipzig

Heeft u besloten om van Dusseldorf naar Leipzig te reizen en bent u op zoek naar manieren om geld te besparen op uw reisticket? Hier zijn 3 handige tips om geld te besparen op uw reis. Of u nu per bus, trein, vlucht of carpooling reist, deze tips helpen u de beste tarieven te vinden voor uw reis van Dusseldorf naar Leipzig.

  • 1. Vermijd piekuren
    Tickets Dusseldorf-Leipzig zijn vaak goedkoper als u buiten de spits reist. Door deze drukke momenten van de dag te vermijden, kunt u geld besparen op uw reisticket. Bovendien kan reizen naar Leipzig tijdens de daluren u een comfortabelere reis opleveren.
  • 2. Vergelijk prijzen
    Het gebruik van Vivanoda is een geweldige manier om de beste prijzen te vinden voor uw reis van Dusseldorf naar Leipzig. Hiermee kunt u de tarieven van verschillende vervoerders in één zoekopdracht vergelijken en de beste prijs voor uw verblijf in Leipzig vinden.
  • 3. Vergelijk vervoersmiddelen
    Het kan een goed idee zijn om de verschillende beschikbare vervoerswijzen te vergelijken om geld te besparen op uw reis van Dusseldorf naar Leipzig. Vliegen of de trein nemen lijkt misschien de snelste optie om in Leipzig te komen, maar carpoolen of de bus nemen zijn vaak goedkopere alternatieven. Houd ook rekening met de lengte van de reis en de route om de voordeligste oplossing te vinden die het beste bij uw behoeften past.

Bus Dusseldorf Leipzig

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Dusseldorf-Leipzig, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

De duur van de busreis tussen Dusseldorf en Leipzig varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Leipzig rijden.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Dusseldorf-Leipzig varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Dusseldorf naar Leipzig op Vivanoda.

De frequentie van vertrekken naar Dusseldorf vanuit Leipzig varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Leipzig, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Dusseldorf-Leipzig. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

De meeste bussen tussen Dusseldorf en Leipzig zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Busmaatschappijen Dusseldorf Leipzig

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Onebus
Onebus
Zoek naar buskaartjes Dusseldorf Leipzig

Treinen Dusseldorf Leipzig

De gemiddelde reistijd van Dusseldorf naar Leipzig hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Leipzig zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Dusseldorf en Leipzig te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Dusseldorf naar Leipzig. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Dusseldorf naar Leipzig ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Dusseldorf naar Leipzig reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Dusseldorf en Leipzig.

Catering aan boord van de treinen tussen Dusseldorf en Leipzig, waaronder snacks, drankjes en warme maaltijden, is beschikbaar in de barrijtuigen of via een mobiele dienst.

Treinmaatschappijen van Dusseldorf naar Leipzig

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
FlixTrain
FlixTrain
EuroBahn
EuroBahn
HKX
HKX
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Zoek naar treintickets Dusseldorf Leipzig

Vluchten Dusseldorf Leipzig

Luchtvaartmaatschappijen Dusseldorf Leipzig

Air Berlin
Air Berlin
Germanwings
Germanwings
Lufthansa
Lufthansa
Zoek naar vluchten Dusseldorf Leipzig

Carpoolen Dusseldorf Leipzig

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Dusseldorf en Leipzig, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Dusseldorf naar Leipzig zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Dusseldorf naar Leipzig, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Dusseldorf naar Leipzig hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Dusseldorf Leipzig contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

Carpool platform Dusseldorf Leipzig

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Dusseldorf Leipzig
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd