Dusseldorf
Rechtstreekse reis naar Monchengladbach met trein, carpooling
Monchengladbach
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Dusseldorf naar Monchengladbach?

Bent u van plan om van Dusseldorf naar Monchengladbach te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Dusseldorf naar Monchengladbach te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Dusseldorf en Monchengladbach, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (EuroBahn, Deutsche Bahn of Blablacar) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Dusseldorf en Monchengladbach, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Dusseldorf Monchengladbach reis te plannen.

Voor uw reis van Dusseldorf naar Monchengladbach heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Dusseldorf Monchengladbach per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Dusseldorf Monchengladbach ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Dusseldorf Monchengladbach

Carpoolen tussen Dusseldorf en Monchengladbach is perfect als u in goed gezelschap naar Monchengladbach wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Dusseldorf of Monchengladbach kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Dusseldorf naar Monchengladbach te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Dusseldorf Monchengladbach

Stad van vertrek
Dusseldorf
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Stad van bestemming
Monchengladbach
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Afstand
24 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein en carpooling
Zoek naar tickets voor Dusseldorf Monchengladbach
Zoeken naar accommodatie in Monchengladbach
Plan uw reis van Dusseldorf naar Monchengladbach gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Dusseldorf naar Monchengladbach gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Dusseldorf en Monchengladbach vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals EuroBahn, Deutsche Bahn of Blablacar om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Dusseldorf en Monchengladbach met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Dusseldorf en Monchengladbach

Voordelen en nadelen van carpoolen van Dusseldorf naar Monchengladbach?
Flexibel Carpoolen van Dusseldorf naar Monchengladbach is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Dusseldorf naar Monchengladbach?
Snelheid Treinen van Dusseldorf naar Monchengladbach zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Flexibiliteit De treintijden van Dusseldorf Monchengladbach kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.

Waar beginnen in Dusseldorf? Waar kom ik aan in Monchengladbach?

Vertrekstations in Dusseldorf

Düsseldorf Hbf
Kaart
Düsseldorf-Bilk
Kaart
Düsseldorf Völklinger Str
Kaart
Düsseldorf-Flingern
Kaart
Düsseldorf-Friedrichstadt
Kaart
Düsseldorf-Gerresheim
Kaart
Düsseldorf-Hamm
Kaart

Monchengladbach Aankomst Stations

Mönchengladbach Hbf
Kaart
Mönchengladbach-Lürrip
Kaart
Zoek naar tickets voor Dusseldorf Monchengladbach
Zoeken naar accommodatie in Monchengladbach

Treinen Dusseldorf Monchengladbach

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Dusseldorf naar Monchengladbach. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

De gemiddelde reistijd van Dusseldorf naar Monchengladbach hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Monchengladbach zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Dusseldorf naar Monchengladbach reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Dusseldorf en Monchengladbach.

Treinmaatschappijen van Dusseldorf naar Monchengladbach

EuroBahn
EuroBahn
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Zoek naar treintickets Dusseldorf Monchengladbach

Carpoolen Dusseldorf Monchengladbach

De duur van een carpool reis tussen Dusseldorf en Monchengladbach is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Dusseldorf en Monchengladbach. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Dusseldorf naar Monchengladbach hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Carpool platform Dusseldorf Monchengladbach

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Dusseldorf Monchengladbach
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd