Düsseldorf
Rechtstreekse reis naar Monchengladbach met trein, carpooling, bus
Monchengladbach
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Düsseldorf naar Monchengladbach?

Bent u van plan om van Düsseldorf naar Monchengladbach te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Düsseldorf naar Monchengladbach te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Düsseldorf en Monchengladbach, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (EuroBahn, Deutsche Bahn, Blablacar of FlixBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Düsseldorf en Monchengladbach, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Düsseldorf Monchengladbach reis te plannen.

Voor uw reis van Düsseldorf naar Monchengladbach heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Düsseldorf naar Monchengladbach

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Düsseldorf naar Monchengladbach, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Düsseldorf Monchengladbach per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Düsseldorf Monchengladbach ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Düsseldorf Monchengladbach

Carpoolen tussen Düsseldorf en Monchengladbach is perfect als u in goed gezelschap naar Monchengladbach wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Düsseldorf of Monchengladbach kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Düsseldorf naar Monchengladbach te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Düsseldorf Monchengladbach

Stad van vertrek
Düsseldorf
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Stad van bestemming
Monchengladbach
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Afstand
24 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein, carpooling en bus
Zoek naar tickets voor Düsseldorf Monchengladbach
Zoeken naar accommodatie in Monchengladbach
Plan uw reis van Düsseldorf naar Monchengladbach gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Düsseldorf naar Monchengladbach gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Düsseldorf en Monchengladbach vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals EuroBahn, Deutsche Bahn, Blablacar of FlixBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Düsseldorf en Monchengladbach met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Düsseldorf en Monchengladbach

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Düsseldorf naar Monchengladbach?
Snelheid Treinen van Düsseldorf naar Monchengladbach zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Milieuvriendelijk De trein Düsseldorf-Monchengladbach wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Flexibiliteit De treintijden van Düsseldorf Monchengladbach kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Düsseldorf-Monchengladbach kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Düsseldorf naar Monchengladbach?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Düsseldorf en Monchengladbach, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Düsseldorf naar Monchengladbach zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Monchengladbach (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Reistijd Bussen van Düsseldorf naar Monchengladbach zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Monchengladbach om de afstand van 24 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Düsseldorf en Monchengladbach kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Düsseldorf naar Monchengladbach?
Flexibel Carpoolen van Düsseldorf naar Monchengladbach is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Voordelig Carpoolen van Düsseldorf naar Monchengladbach is vaak de voordeligste manier van reizen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Düsseldorf naar Monchengladbach kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.

Waar beginnen in Düsseldorf? Waar kom ik aan in Monchengladbach?

Düsseldorf vertrek busstations

Düsseldorf
Kaart

Vertrekstations in Düsseldorf

Düsseldorf Hbf
Kaart
Düsseldorf-Bilk
Kaart
Düsseldorf Völklinger Str
Kaart
Düsseldorf-Flingern
Kaart
Düsseldorf-Friedrichstadt
Kaart
Düsseldorf-Gerresheim
Kaart
Düsseldorf-Hamm
Kaart

Monchengladbach aankomst busstations

Mönchengladbach
Kaart

Monchengladbach Aankomst Stations

Mönchengladbach Hbf
Kaart
Mönchengladbach-Lürrip
Kaart
Zoek naar tickets voor Düsseldorf Monchengladbach
Zoeken naar accommodatie in Monchengladbach

Bus Düsseldorf Monchengladbach

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Düsseldorf-Monchengladbach varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Düsseldorf naar Monchengladbach op Vivanoda.

De duur van de busreis tussen Düsseldorf en Monchengladbach varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Monchengladbach rijden.

De frequentie van vertrekken naar Düsseldorf vanuit Monchengladbach varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Monchengladbach, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Düsseldorf-Monchengladbach busticket extra kosten met zich mee.

Busmaatschappijen Düsseldorf Monchengladbach

FlixBus
FlixBus
Zoek naar buskaartjes Düsseldorf Monchengladbach

Treinen Düsseldorf Monchengladbach

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Düsseldorf naar Monchengladbach. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

De gemiddelde reistijd van Düsseldorf naar Monchengladbach hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Monchengladbach zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Düsseldorf naar Monchengladbach reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Düsseldorf en Monchengladbach.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Düsseldorf naar Monchengladbach reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Treinmaatschappijen van Düsseldorf naar Monchengladbach

EuroBahn
EuroBahn
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Zoek naar treintickets Düsseldorf Monchengladbach

Carpoolen Düsseldorf Monchengladbach

De duur van een carpool reis tussen Düsseldorf en Monchengladbach is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Düsseldorf en Monchengladbach. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Düsseldorf naar Monchengladbach hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

Carpool platform Düsseldorf Monchengladbach

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Düsseldorf Monchengladbach

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd