Dusseldorf
Rechtstreekse reis naar Munchen met trein, bus, vlucht, carpooling
Munchen
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Dusseldorf naar Munchen?

Bent u van plan om van Dusseldorf naar Munchen te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Dusseldorf naar Munchen te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Dusseldorf en Munchen, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, ÖBB, HKX, FlixBus of ADAC PostBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Dusseldorf en Munchen, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Dusseldorf Munchen reis te plannen.

Voor uw reis van Dusseldorf naar Munchen heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Dusseldorf naar Munchen

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Dusseldorf naar Munchen, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Dusseldorf Munchen per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Dusseldorf Munchen ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Dusseldorf Munchen

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Dusseldorf en Munchen, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Munchen te komen.

Carpoolen Dusseldorf Munchen

Carpoolen tussen Dusseldorf en Munchen is perfect als u in goed gezelschap naar Munchen wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Dusseldorf of Munchen kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Dusseldorf naar Munchen te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Dusseldorf Munchen

Stad van vertrek
Dusseldorf
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Stad van bestemming
Munchen
Duitsland
Beieren
Afstand
487 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein, bus, vlucht en carpooling
Zoek naar tickets voor Dusseldorf Munchen
Zoeken naar accommodatie in Munchen
Plan uw reis van Dusseldorf naar Munchen gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Dusseldorf naar Munchen gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Dusseldorf en Munchen vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, ÖBB, HKX, FlixBus of ADAC PostBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Dusseldorf en Munchen met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Dusseldorf en Munchen

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Dusseldorf naar Munchen?
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Dusseldorf en Munchen zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Dusseldorf en Munchen, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Dusseldorf naar Munchen zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Munchen (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Comfort Bussen tussen Dusseldorf en Munchen kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Dusseldorf naar Munchen zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Munchen om de afstand van 487 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van vliegen van Dusseldorf naar Munchen?
Snelheid Vliegen tussen Dusseldorf en Munchen is de snelste manier om de 487 km tussen Dusseldorf en Munchen af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Dusseldorf naar Munchen, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Dusseldorf Munchen hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Munchen moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Dusseldorf vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Prijzen Vliegtickets van Dusseldorf naar Munchen kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Dusseldorf naar Munchen?
Comfort Treinen tussen Dusseldorf en Munchen bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Bereikbaarheid Treinstations in Dusseldorf of Munchen liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Milieuvriendelijk De trein Dusseldorf-Munchen wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Kosten Treintickets Dusseldorf-Munchen kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Dusseldorf Munchen kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Dusseldorf naar Munchen?
Voordelig Carpoolen van Dusseldorf naar Munchen is vaak de voordeligste manier van reizen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Dusseldorf en Munchen is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Flexibel Carpoolen van Dusseldorf naar Munchen is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Dusseldorf naar Munchen kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Dusseldorf Munchen. Ze zijn niet altijd op tijd.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.

Waar beginnen in Dusseldorf? Waar kom ik aan in Munchen?

Dusseldorf vertrek busstations

Düsseldorf
Kaart
Düsseldorf
Kaart

Vertrekstations in Dusseldorf

Düsseldorf Hbf
Kaart
Düsseldorf Flughafen
Kaart
Düsseldorf Wehrhahn
Kaart
Düsseldorf Zoo
Kaart
Düsseldorf-Benrath
Kaart
Düsseldorf-Bilk
Kaart
Düsseldorf-Derendorf
Kaart
Düsseldorf-Reisholz
Kaart
Düsseldorf-Unterrath
Kaart
Düsseldorf Flughafen Terminal
Kaart
Düsseldorf Völklinger Str
Kaart
Düsseldorf Volksgarten
Kaart
Düsseldorf-Eller Süd
Kaart
Düsseldorf-Friedrichstadt
Kaart
Düsseldorf-Garath
Kaart
Düsseldorf-Hamm
Kaart
Düsseldorf-Hellerhof
Kaart
Düsseldorf-Oberbilk
Kaart
Düsseldorf-Rath
Kaart
Düsseldorf-Rath Mitte
Kaart
None
None

Vertrekluchthavens in Dusseldorf

Dusseldorf
Kaart

Munchen aankomst busstations

München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kaart
Munich central bus station
Kaart

Munchen Aankomst Stations

München Hbf
Kaart
München Ost
Kaart
München-Pasing
Kaart

Munchen aankomst luchthavens

Franz Josef Strauss
Kaart
Zoek naar tickets voor Dusseldorf Munchen
Zoeken naar accommodatie in Munchen

3 tips om goedkoper te reizen tussen Dusseldorf en Munchen

Heeft u besloten om van Dusseldorf naar Munchen te reizen en bent u op zoek naar manieren om geld te besparen op uw reisticket? Hier zijn 3 handige tips om geld te besparen op uw reis. Of u nu per bus, trein, vlucht of carpooling reist, deze tips helpen u de beste tarieven te vinden voor uw reis van Dusseldorf naar Munchen.

  • 1. Vermijd piekuren
    Tickets Dusseldorf-Munchen zijn vaak goedkoper als u buiten de spits reist. Door deze drukke momenten van de dag te vermijden, kunt u geld besparen op uw reisticket. Bovendien kan reizen naar Munchen tijdens de daluren u een comfortabelere reis opleveren.
  • 2. Vergelijk prijzen
    Het gebruik van Vivanoda is een geweldige manier om de beste prijzen te vinden voor uw reis van Dusseldorf naar Munchen. Hiermee kunt u de tarieven van verschillende vervoerders in één zoekopdracht vergelijken en de beste prijs voor uw verblijf in Munchen vinden.
  • 3. Wees flexibel met data
    Tickets Dusseldorf-Munchen zijn doordeweeks vaak goedkoper dan in het weekend. Als u het zich kunt veroorloven doordeweeks naar Munchen te reizen in plaats van in het weekend, kunt u geld besparen op uw ticket Dusseldorf-Munchen. Bovendien kunt u door flexibel met data om te gaan ook de beste prijzen naar Munchen vinden.

Bus Dusseldorf Munchen

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Dusseldorf-Munchen. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

De duur van de busreis tussen Dusseldorf en Munchen varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Munchen rijden.

De frequentie van vertrekken naar Dusseldorf vanuit Munchen varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Munchen, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Bussen tussen Dusseldorf en Munchen bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Dusseldorf-Munchen busticket extra kosten met zich mee.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Dusseldorf-Munchen varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Dusseldorf naar Munchen op Vivanoda.

Busmaatschappijen Dusseldorf Munchen

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Onebus
Onebus
Bohr
Bohr
DeinBus
DeinBus
Hellö
Hellö
Zoek naar buskaartjes Dusseldorf Munchen

Treinen Dusseldorf Munchen

Treinen tussen Dusseldorf en Munchen zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

De gemiddelde reistijd van Dusseldorf naar Munchen hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Munchen zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Dusseldorf naar Munchen ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Dusseldorf naar Munchen reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Dusseldorf naar Munchen reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Dusseldorf en Munchen.

Treintickets van Dusseldorf naar Munchen kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Treinmaatschappijen van Dusseldorf naar Munchen

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
HKX
HKX
FlixTrain
FlixTrain
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
SNCF
SNCF
Zoek naar treintickets Dusseldorf Munchen

Vluchten Dusseldorf Munchen

Luchtvaartmaatschappijen Dusseldorf Munchen

Air Berlin
Air Berlin
Lufthansa
Lufthansa
Germanwings
Germanwings
Zoek naar vluchten Dusseldorf Munchen

Carpoolen Dusseldorf Munchen

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Dusseldorf Munchen contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Dusseldorf en Munchen. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Dusseldorf en Munchen, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

De duur van een carpool reis tussen Dusseldorf en Munchen is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

De betaling voor een carpool van Dusseldorf naar Munchen gebeurt meestal online via de carpool website waarmee de reis wordt geboekt. Afhankelijk van de gebruikte website zijn er verschillende betalingsmogelijkheden.

Carpool platform Dusseldorf Munchen

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Dusseldorf Munchen
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd