Dusseldorf
Rechtstreekse reis naar Neurenberg met vlucht, bus, carpooling, trein
Neurenberg
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Dusseldorf naar Neurenberg?

Bent u van plan om van Dusseldorf naar Neurenberg te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Dusseldorf naar Neurenberg te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Dusseldorf en Neurenberg, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, ÖBB, HKX, FlixBus of ADAC PostBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Dusseldorf en Neurenberg, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Dusseldorf Neurenberg reis te plannen.

Voor uw reis van Dusseldorf naar Neurenberg heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Dusseldorf naar Neurenberg

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Dusseldorf naar Neurenberg, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Dusseldorf Neurenberg per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Dusseldorf Neurenberg ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Dusseldorf Neurenberg

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Dusseldorf en Neurenberg, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Neurenberg te komen.

Carpoolen Dusseldorf Neurenberg

Carpoolen tussen Dusseldorf en Neurenberg is perfect als u in goed gezelschap naar Neurenberg wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Dusseldorf of Neurenberg kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Dusseldorf naar Neurenberg te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Dusseldorf Neurenberg

Stad van vertrek
Dusseldorf
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Stad van bestemming
Neurenberg
Duitsland
Beieren
Afstand
364 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met vlucht, bus, carpooling en trein
Zoek naar tickets voor Dusseldorf Neurenberg
Zoeken naar accommodatie in Neurenberg
Plan uw reis van Dusseldorf naar Neurenberg gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Dusseldorf naar Neurenberg gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Dusseldorf en Neurenberg vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, ÖBB, HKX, FlixBus of ADAC PostBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Dusseldorf en Neurenberg met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Dusseldorf en Neurenberg

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Dusseldorf naar Neurenberg?
Milieuvriendelijk De trein Dusseldorf-Neurenberg wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Snelheid Treinen van Dusseldorf naar Neurenberg zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Comfort Treinen tussen Dusseldorf en Neurenberg bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Flexibiliteit De treintijden van Dusseldorf Neurenberg kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Dusseldorf-Neurenberg kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Dusseldorf naar Neurenberg?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Dusseldorf en Neurenberg, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Dusseldorf naar Neurenberg zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Neurenberg (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Dusseldorf en Neurenberg zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Reistijd Bussen van Dusseldorf naar Neurenberg zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Neurenberg om de afstand van 364 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Dusseldorf en Neurenberg kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Dusseldorf naar Neurenberg?
Flexibel Carpoolen van Dusseldorf naar Neurenberg is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Voordelig Carpoolen van Dusseldorf naar Neurenberg is vaak de voordeligste manier van reizen.
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Dusseldorf naar Neurenberg.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Dusseldorf naar Neurenberg kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Dusseldorf naar Neurenberg.
Voordelen en nadelen van vliegen van Dusseldorf naar Neurenberg?
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Dusseldorf naar Neurenberg, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Snelheid Vliegen tussen Dusseldorf en Neurenberg is de snelste manier om de 364 km tussen Dusseldorf en Neurenberg af te leggen.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Neurenberg moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Dusseldorf vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Prijzen Vliegtickets van Dusseldorf naar Neurenberg kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Dusseldorf Neurenberg hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.

Waar beginnen in Dusseldorf? Waar kom ik aan in Neurenberg?

Dusseldorf vertrek busstations

Düsseldorf
Kaart
Düsseldorf
Kaart

Vertrekstations in Dusseldorf

Düsseldorf Hbf
Kaart
Düsseldorf Flughafen
Kaart
Düsseldorf Wehrhahn
Kaart
Düsseldorf Zoo
Kaart
Düsseldorf-Benrath
Kaart
Düsseldorf-Bilk
Kaart
Düsseldorf-Derendorf
Kaart
Düsseldorf-Reisholz
Kaart
Düsseldorf-Unterrath
Kaart
Düsseldorf Flughafen Terminal
Kaart
Düsseldorf Völklinger Str
Kaart
Düsseldorf Volksgarten
Kaart
Düsseldorf-Eller Süd
Kaart
Düsseldorf-Friedrichstadt
Kaart
Düsseldorf-Garath
Kaart
Düsseldorf-Hamm
Kaart
Düsseldorf-Hellerhof
Kaart
Düsseldorf-Oberbilk
Kaart
Düsseldorf-Rath
Kaart
Düsseldorf-Rath Mitte
Kaart
None
None

Vertrekluchthavens in Dusseldorf

Dusseldorf
Kaart

Neurenberg aankomst busstations

Nürnberg
Kaart
Nuremberg
Kaart

Neurenberg Aankomst Stations

Nürnberg Hbf
Kaart
Nürnberg Ostring
Kaart
Nürnberg Rothenburger Str.
Kaart
Nürnberg-Dürrenhof
Kaart
Nürnberg-Laufamholz
Kaart
Nürnberg-Mögeldorf
Kaart
Nürnberg-Rehhof
Kaart
Nürnberg-Steinbühl
Kaart

Neurenberg aankomst luchthavens

Metropolitan Area
Kaart
Zoek naar tickets voor Dusseldorf Neurenberg
Zoeken naar accommodatie in Neurenberg

3 tips om goedkoper te reizen tussen Dusseldorf en Neurenberg

Heeft u besloten om van Dusseldorf naar Neurenberg te reizen en bent u op zoek naar manieren om geld te besparen op uw reisticket? Hier zijn 3 handige tips om geld te besparen op uw reis. Of u nu per bus, trein, vlucht of carpooling reist, deze tips helpen u de beste tarieven te vinden voor uw reis van Dusseldorf naar Neurenberg.

  • 1. Wees flexibel met data
    Tickets Dusseldorf-Neurenberg zijn doordeweeks vaak goedkoper dan in het weekend. Als u het zich kunt veroorloven doordeweeks naar Neurenberg te reizen in plaats van in het weekend, kunt u geld besparen op uw ticket Dusseldorf-Neurenberg. Bovendien kunt u door flexibel met data om te gaan ook de beste prijzen naar Neurenberg vinden.
  • 2. Vermijd piekuren
    Tickets Dusseldorf-Neurenberg zijn vaak goedkoper als u buiten de spits reist. Door deze drukke momenten van de dag te vermijden, kunt u geld besparen op uw reisticket. Bovendien kan reizen naar Neurenberg tijdens de daluren u een comfortabelere reis opleveren.
  • 3. Vermijd extra's
    Sommige extra's, zoals eten en drinken tijdens de reis van Dusseldorf naar Neurenberg, kunnen duur zijn en zijn niet altijd nodig voor een korte reis. Om geld te besparen, probeer snacks of drankjes te plannen voordat u naar Neurenberg vertrekt, en gebruik gratis alternatieven voor entertainment, zoals het lezen van een boek.

Bus Dusseldorf Neurenberg

Bussen tussen Dusseldorf en Neurenberg bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

De duur van de busreis tussen Dusseldorf en Neurenberg varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Neurenberg rijden.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Dusseldorf-Neurenberg varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Dusseldorf naar Neurenberg op Vivanoda.

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Dusseldorf-Neurenberg. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Dusseldorf-Neurenberg, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

De meeste busmaatschappijen staan toe dat passagiers eten of drinken in de bussen Dusseldorf-Neurenberg, sommige bieden zelfs een snack service waar u een drankje of een broodje kunt kopen. Het is echter raadzaam om het specifieke beleid van elke maatschappij te controleren voordat u op reis gaat.

Busmaatschappijen Dusseldorf Neurenberg

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Onebus
Onebus
Bohr
Bohr
Hellö
Hellö
Zoek naar buskaartjes Dusseldorf Neurenberg

Treinen Dusseldorf Neurenberg

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Dusseldorf naar Neurenberg reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Dusseldorf en Neurenberg.

De gemiddelde reistijd van Dusseldorf naar Neurenberg hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Neurenberg zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Dusseldorf naar Neurenberg. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Treinen tussen Dusseldorf en Neurenberg zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Dusseldorf naar Neurenberg ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Het is mogelijk om een speciale zitplaats te reserveren in de trein tussen Dusseldorf en Neurenberg. Afhankelijk van de maatschappij kan deze service tegen betaling zijn. Zitplaatsen kunnen online of aan het loket op het station worden gereserveerd.

Treinmaatschappijen van Dusseldorf naar Neurenberg

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
HKX
HKX
FlixTrain
FlixTrain
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Zoek naar treintickets Dusseldorf Neurenberg

Vluchten Dusseldorf Neurenberg

Luchtvaartmaatschappijen Dusseldorf Neurenberg

Air Berlin
Air Berlin
Lufthansa
Lufthansa
Germanwings
Germanwings
Zoek naar vluchten Dusseldorf Neurenberg

Carpoolen Dusseldorf Neurenberg

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Dusseldorf en Neurenberg. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Dusseldorf naar Neurenberg zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Dusseldorf naar Neurenberg, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Dusseldorf Neurenberg contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Dusseldorf naar Neurenberg hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Dusseldorf en Neurenberg, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpool platform Dusseldorf Neurenberg

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Dusseldorf Neurenberg
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd