Dusseldorf
Rechtstreekse reis naar Oberhausen met trein, carpooling
Oberhausen
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Dusseldorf naar Oberhausen?

Bent u van plan om van Dusseldorf naar Oberhausen te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Dusseldorf naar Oberhausen te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Dusseldorf en Oberhausen, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, EuroBahn of Blablacar) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Dusseldorf en Oberhausen, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Dusseldorf Oberhausen reis te plannen.

Voor uw reis van Dusseldorf naar Oberhausen heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Dusseldorf Oberhausen per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Dusseldorf Oberhausen ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Dusseldorf Oberhausen

Carpoolen tussen Dusseldorf en Oberhausen is perfect als u in goed gezelschap naar Oberhausen wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Dusseldorf of Oberhausen kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Dusseldorf naar Oberhausen te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Dusseldorf Oberhausen

Stad van vertrek
Dusseldorf
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Stad van bestemming
Oberhausen
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Afstand
28 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein en carpooling
Zoek naar tickets voor Dusseldorf Oberhausen
Zoeken naar accommodatie in Oberhausen
Plan uw reis van Dusseldorf naar Oberhausen gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Dusseldorf naar Oberhausen gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Dusseldorf en Oberhausen vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, EuroBahn of Blablacar om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Dusseldorf en Oberhausen met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Dusseldorf en Oberhausen

Voordelen en nadelen van carpoolen van Dusseldorf naar Oberhausen?
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Dusseldorf en Oberhausen is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Dusseldorf Oberhausen. Ze zijn niet altijd op tijd.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Dusseldorf naar Oberhausen?
Bereikbaarheid Treinstations in Dusseldorf of Oberhausen liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Flexibiliteit De treintijden van Dusseldorf Oberhausen kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.

Waar beginnen in Dusseldorf? Waar kom ik aan in Oberhausen?

Vertrekstations in Dusseldorf

Düsseldorf Flughafen
Kaart
Düsseldorf Hbf
Kaart
Düsseldorf-Benrath
Kaart

Oberhausen Aankomst Stations

Oberhausen Hbf
Kaart
Oberhausen-Holten
Kaart
Oberhausen-Sterkrade
Kaart
Zoek naar tickets voor Dusseldorf Oberhausen
Zoeken naar accommodatie in Oberhausen

Treinen Dusseldorf Oberhausen

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Dusseldorf naar Oberhausen. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

De gemiddelde reistijd van Dusseldorf naar Oberhausen hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Oberhausen zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Dusseldorf naar Oberhausen reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Treinmaatschappijen van Dusseldorf naar Oberhausen

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
EuroBahn
EuroBahn
Zoek naar treintickets Dusseldorf Oberhausen

Carpoolen Dusseldorf Oberhausen

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Dusseldorf en Oberhausen, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Dusseldorf naar Oberhausen zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Dusseldorf naar Oberhausen, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Dusseldorf Oberhausen contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Carpool platform Dusseldorf Oberhausen

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Dusseldorf Oberhausen
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd