Eindhoven
Rechtstreekse reis naar Amsterdam met bus, trein, carpooling
Amsterdam
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Eindhoven naar Amsterdam?

Bent u van plan om van Eindhoven naar Amsterdam te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Eindhoven naar Amsterdam te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Eindhoven en Amsterdam, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, Nederlandse Spoorwegen NS, Blablacar of FlixBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Eindhoven en Amsterdam, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Eindhoven Amsterdam reis te plannen.

Voor uw reis van Eindhoven naar Amsterdam heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Eindhoven naar Amsterdam

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Eindhoven naar Amsterdam, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Eindhoven Amsterdam per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Eindhoven Amsterdam ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Eindhoven Amsterdam

Carpoolen tussen Eindhoven en Amsterdam is perfect als u in goed gezelschap naar Amsterdam wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Eindhoven of Amsterdam kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Eindhoven naar Amsterdam te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Eindhoven Amsterdam

Stad van vertrek
Eindhoven
Nederland
Stad van bestemming
Amsterdam
Nederland
Afstand
112 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, trein en carpooling
Zoek naar tickets voor Eindhoven Amsterdam
Zoeken naar accommodatie in Amsterdam
Plan uw reis van Eindhoven naar Amsterdam gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Eindhoven naar Amsterdam gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Eindhoven en Amsterdam vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, Nederlandse Spoorwegen NS, Blablacar of FlixBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Eindhoven en Amsterdam met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Eindhoven en Amsterdam

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Eindhoven naar Amsterdam?
Comfort Treinen tussen Eindhoven en Amsterdam bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Snelheid Treinen van Eindhoven naar Amsterdam zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Milieuvriendelijk De trein Eindhoven-Amsterdam wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Flexibiliteit De treintijden van Eindhoven Amsterdam kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Eindhoven-Amsterdam kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Eindhoven naar Amsterdam?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Eindhoven en Amsterdam, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Eindhoven naar Amsterdam zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Amsterdam (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Eindhoven en Amsterdam zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Reistijd Bussen van Eindhoven naar Amsterdam zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Amsterdam om de afstand van 112 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Eindhoven en Amsterdam kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Eindhoven naar Amsterdam?
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Eindhoven en Amsterdam is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Flexibel Carpoolen van Eindhoven naar Amsterdam is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Voordelig Carpoolen van Eindhoven naar Amsterdam is vaak de voordeligste manier van reizen.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Eindhoven Amsterdam. Ze zijn niet altijd op tijd.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Eindhoven naar Amsterdam kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.

Waar beginnen in Eindhoven? Waar kom ik aan in Amsterdam?

Eindhoven vertrek busstations

Eindhoven
Kaart

Vertrekstations in Eindhoven

Eindhoven
Kaart

Amsterdam aankomst busstations

Amsterdam Radarweg 1043
Kaart

Amsterdam Aankomst Stations

Amsterdam Centraal
Kaart
Schiphol
Kaart
Zoek naar tickets voor Eindhoven Amsterdam
Zoeken naar accommodatie in Amsterdam

3 tips om goedkoper te reizen tussen Eindhoven en Amsterdam

Heeft u besloten om van Eindhoven naar Amsterdam te reizen en bent u op zoek naar manieren om geld te besparen op uw reisticket? Hier zijn 3 handige tips om geld te besparen op uw reis. Of u nu per bus, trein of carpooling reist, deze tips helpen u de beste tarieven te vinden voor uw reis van Eindhoven naar Amsterdam.

  • 1. Vergelijk prijzen
    Het gebruik van Vivanoda is een geweldige manier om de beste prijzen te vinden voor uw reis van Eindhoven naar Amsterdam. Hiermee kunt u de tarieven van verschillende vervoerders in één zoekopdracht vergelijken en de beste prijs voor uw verblijf in Amsterdam vinden.
  • 2. Wees flexibel met data
    Tickets Eindhoven-Amsterdam zijn doordeweeks vaak goedkoper dan in het weekend. Als u het zich kunt veroorloven doordeweeks naar Amsterdam te reizen in plaats van in het weekend, kunt u geld besparen op uw ticket Eindhoven-Amsterdam. Bovendien kunt u door flexibel met data om te gaan ook de beste prijzen naar Amsterdam vinden.
  • 3. Licht reizen
    Als u tussen Eindhoven en Amsterdam reist met een maatschappij die extra kosten in rekening brengt voor ingecheckte bagage, zoals vaak het geval is, kan het verstandig zijn uw bagage tot een minimum te beperken om geld te besparen. Probeer alleen het hoognodige in te pakken en controleer het bagagebeleid van de luchtvaartmaatschappij voordat u naar Amsterdam vertrekt.

Bus Eindhoven Amsterdam

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Eindhoven-Amsterdam varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Eindhoven naar Amsterdam op Vivanoda.

De meeste bussen tussen Eindhoven en Amsterdam zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Bussen tussen Eindhoven en Amsterdam bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Eindhoven-Amsterdam, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

De duur van de busreis tussen Eindhoven en Amsterdam varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Amsterdam rijden.

Bustickets Eindhoven-Amsterdam zijn vaak goedkoper als u ze vooraf koopt, vooral als u enkele weken van tevoren boekt. Sommige busmaatschappijen bieden echter ook last-minute aanbiedingen om de resterende plaatsen op te vullen.

Busmaatschappijen Eindhoven Amsterdam

FlixBus
FlixBus
Zoek naar buskaartjes Eindhoven Amsterdam

Treinen Eindhoven Amsterdam

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Eindhoven en Amsterdam te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Eindhoven naar Amsterdam ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Eindhoven naar Amsterdam reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Eindhoven en Amsterdam.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Eindhoven naar Amsterdam. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Eindhoven naar Amsterdam reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Dat hangt vaak af van het tarief en de annuleringsvoorwaarden van de treinmaatschappij. Als uw treinticket van Eindhoven naar Amsterdam niet terugbetaalbaar is, zijn er misschien mogelijkheden om het te ruilen of te wijzigen tegen extra kosten.

Treinmaatschappijen van Eindhoven naar Amsterdam

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Nederlandse Spoorwegen NS
Nederlandse Spoorwegen NS
Zoek naar treintickets Eindhoven Amsterdam

Carpoolen Eindhoven Amsterdam

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Eindhoven naar Amsterdam hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Eindhoven naar Amsterdam zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Eindhoven naar Amsterdam, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Eindhoven en Amsterdam. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Eindhoven en Amsterdam, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

De duur van een carpool reis tussen Eindhoven en Amsterdam is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpool platform Eindhoven Amsterdam

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Eindhoven Amsterdam
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd