Reizen van Eindhoven naar Barcelona

Plan uw reis van Eindhoven naar Barcelona in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

5 opties om van Eindhoven naar Barcelona in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

 • Selecteer de route van uw keuze
 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Eindhoven
Barcelona
 • Krijg tarieven
2
Eindhoven
Girona
Barcelona
/
/
 • Krijg tarieven
3
Eindhoven
Brussel
Barcelona
/
 • Krijg tarieven
4
Eindhoven
Marseille
Barcelona
/
/
 • Krijg tarieven
5
Eindhoven
Parijs
Barcelona
/
/
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Eindhoven Barcelona

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand1145 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Eindhoven naar Barcelona?

We bieden 5 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Eindhoven Barcelona trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
 • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
 • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Eindhoven Barcelona door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
 • Lokaliseer steden van Eindhoven en Barcelona op een kaart evenals de route Eindhoven Barcelona en de verschillende verbindingspunten (Barcelona-El Prat Airport, Barcelona-Sants Station, Barcelona-Clot-Arago Station, Barcelona-Paseo de Gracia Station, Barcelone Norte Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
 • Zoek naar een hotel in Barcelona

Alle vervoerswijzen Eindhoven Barcelona

Voor een reis van Eindhoven (Nederland) naar Barcelona (Catalonië, Spanje) met een afstand van 1145 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Directe vlucht Eindhoven> Barcelona is de snelste manier om uw bestemming te bereiken.
Verlaat Eindhoven aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Eindhoven afgelegen EIN 6.8 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Barcelona (Barcelona-El Prat Airport, IATA-code: BCN) geëxploiteerd door Vueling Airlines of Transavia.com.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Eindhoven-Barcelona te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Eindhoven-Parijs en Parijs-Barcelona.
Je gaat aan boord van een bus naar Eindhoven. De bus brengt je naar het busstation Paris Galliéni (4.7 km vanaf Parijs, Frankrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Parijs op tijd op het Eindhoven-busstation (op de 0.7 km de Eindhoven) verschijnt.Neem in Parijs een andere bus die je naar het busstation van Barcelona (Catalonië Spanje) zal brengen.
Blablacar is het belangrijkste carpoolplatform in Europa waar chauffeurs werken Eindhoven-Brussel kan je als passagier meenemen en je zult combineren met een reis in vliegtuig om de hele reis te dekken.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Eindhoven naar Barcelona te gaan zonder verandering. Je kunt de trein nemenGirona-Barcelona en gebruik vliegtuig om je eindbestemming te bereiken.
De treinen MD33 of Avant van Renfe naar Barcelona vertrekken vanaf het Girona-treinstation in Girona. Aankomst in Barcelona zal zijn op Barcelona-Sants Station (2.7 km vanuit het centrum).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)