Eindhoven
Rechtstreekse reis naar Düsseldorf met bus, carpooling
Düsseldorf
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Eindhoven naar Düsseldorf?

Bent u van plan om van Eindhoven naar Düsseldorf te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Eindhoven naar Düsseldorf te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Eindhoven en Düsseldorf, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (IC Bus, FlixBus of Blablacar) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Eindhoven en Düsseldorf, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Eindhoven Düsseldorf reis te plannen.

Voor uw reis van Eindhoven naar Düsseldorf heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Eindhoven naar Düsseldorf

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Eindhoven naar Düsseldorf, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Carpoolen Eindhoven Düsseldorf

Carpoolen tussen Eindhoven en Düsseldorf is perfect als u in goed gezelschap naar Düsseldorf wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Eindhoven of Düsseldorf kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Eindhoven naar Düsseldorf te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Eindhoven Düsseldorf

Stad van vertrek
Eindhoven
Nederland
Stad van bestemming
Düsseldorf
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Afstand
93 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus en carpooling
Zoek naar tickets voor Eindhoven Düsseldorf
Zoeken naar accommodatie in Düsseldorf
Plan uw reis van Eindhoven naar Düsseldorf gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Eindhoven naar Düsseldorf gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Eindhoven en Düsseldorf vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals IC Bus, FlixBus of Blablacar om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Eindhoven en Düsseldorf met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Eindhoven en Düsseldorf

Voordelen en nadelen van carpoolen van Eindhoven naar Düsseldorf?
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Eindhoven en Düsseldorf is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Voordelig Carpoolen van Eindhoven naar Düsseldorf is vaak de voordeligste manier van reizen.
Flexibel Carpoolen van Eindhoven naar Düsseldorf is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Eindhoven Düsseldorf. Ze zijn niet altijd op tijd.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Eindhoven naar Düsseldorf kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Eindhoven naar Düsseldorf?
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Eindhoven en Düsseldorf zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Prijzen Bustickets van Eindhoven naar Düsseldorf zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Düsseldorf (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Eindhoven en Düsseldorf, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Reistijd Bussen van Eindhoven naar Düsseldorf zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Düsseldorf om de afstand van 93 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Eindhoven en Düsseldorf kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.

Waar beginnen in Eindhoven? Waar kom ik aan in Düsseldorf?

Eindhoven vertrek busstations

Eindhoven
Kaart

Düsseldorf aankomst busstations

Düsseldorf
Kaart
Düsseldorf
Kaart
Zoek naar tickets voor Eindhoven Düsseldorf
Zoeken naar accommodatie in Düsseldorf

3 tips om goedkoper te reizen tussen Eindhoven en Düsseldorf

Heeft u besloten om van Eindhoven naar Düsseldorf te reizen en bent u op zoek naar manieren om geld te besparen op uw reisticket? Hier zijn 3 handige tips om geld te besparen op uw reis. Of u nu per bus of carpooling reist, deze tips helpen u de beste tarieven te vinden voor uw reis van Eindhoven naar Düsseldorf.

  • 1. Vermijd piekuren
    Tickets Eindhoven-Düsseldorf zijn vaak goedkoper als u buiten de spits reist. Door deze drukke momenten van de dag te vermijden, kunt u geld besparen op uw reisticket. Bovendien kan reizen naar Düsseldorf tijdens de daluren u een comfortabelere reis opleveren.
  • 2. Vergelijk prijzen
    Het gebruik van Vivanoda is een geweldige manier om de beste prijzen te vinden voor uw reis van Eindhoven naar Düsseldorf. Hiermee kunt u de tarieven van verschillende vervoerders in één zoekopdracht vergelijken en de beste prijs voor uw verblijf in Düsseldorf vinden.
  • 3. Boek vooraf
    Dit is vaak de bekendste tip om geld te besparen op reizen tussen Eindhoven en Düsseldorf. Dat komt omdat trein-, vliegtuig-, bus- of veerboottickets vaak goedkoper zijn als u ze ruim van tevoren koopt. Dit kan u soms tientallen of zelfs honderden euro's besparen op uw reis Eindhoven-Düsseldorf.

Bus Eindhoven Düsseldorf

De frequentie van vertrekken naar Eindhoven vanuit Düsseldorf varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Düsseldorf, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De duur van de busreis tussen Eindhoven en Düsseldorf varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Düsseldorf rijden.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Eindhoven-Düsseldorf varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Eindhoven naar Düsseldorf op Vivanoda.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Eindhoven-Düsseldorf busticket extra kosten met zich mee.

De meeste bussen tussen Eindhoven en Düsseldorf zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

De meeste busmaatschappijen staan toe dat passagiers eten of drinken in de bussen Eindhoven-Düsseldorf, sommige bieden zelfs een snack service waar u een drankje of een broodje kunt kopen. Het is echter raadzaam om het specifieke beleid van elke maatschappij te controleren voordat u op reis gaat.

Busmaatschappijen Eindhoven Düsseldorf

IC Bus
IC Bus
FlixBus
FlixBus
Zoek naar buskaartjes Eindhoven Düsseldorf

Carpoolen Eindhoven Düsseldorf

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Eindhoven naar Düsseldorf hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Eindhoven naar Düsseldorf zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Eindhoven naar Düsseldorf, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

De duur van een carpool reis tussen Eindhoven en Düsseldorf is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Eindhoven en Düsseldorf. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

Het is mogelijk om een stop onderweg aan te vragen wanneer u carpoolt van Eindhoven naar Düsseldorf, maar dit is afhankelijk van de chauffeur en de andere passagiers. Het is belangrijk om dit met de chauffeur te overleggen voordat u boekt.

Carpool platform Eindhoven Düsseldorf

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Eindhoven Düsseldorf
Eindhoven naar Düsseldorf bus, carpooling - Tickets en prijzen

Toeristische gids voor de reis van Eindhoven naar Düsseldorf

Wat te zien en te doen in Düsseldorf?

Het zakendistrict van Düsseldorf staat bekend als de "Medienhafen" en biedt moderne en innovatieve architectuur. De stad heeft ook een rijke modegeschiedenis, met evenementen als de Düsseldorfse modeweek.

Musea zijn er ook genoeg in de stad, waaronder het Kunstmuseum Düsseldorf, met een indrukwekkende collectie moderne en hedendaagse kunst, en het Heinrich Heine Museum, dat een eerbetoon is aan de Duitse schrijver en dichter Heinrich Heine.

Tot slot mogen bierliefhebbers de kans niet missen om het beroemde Düsseldorfse Altbier, een lokaal donker bier, te proeven tijdens hun bezoek aan een van de vele bars in de stad.

Zoek naar tickets voor Eindhoven Düsseldorf
Zoeken naar accommodatie in Düsseldorf

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd