Reizen van Eindhoven naar Karlovy Vary

Plan uw reis van Eindhoven naar Karlovy Vary in bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

3 opties om van Eindhoven naar Karlovy Vary in te gaan vliegtuig, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Eindhoven
Karlovy Vary
/
  • Krijg tarieven
2
Eindhoven
Dusseldorf
Karlovy Vary
/
  • Krijg tarieven
3
Eindhoven
Praag
Karlovy Vary
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Eindhoven Karlovy Vary

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus
afstand536 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Eindhoven naar Karlovy Vary ?

Jij hebt gekozen Karlovy Vary als een bestemming voor uw volgende vakantie of weekend, maar u weet niet hoe u daar kunt komen Eindhoven en hoe u de beste kunt vinden Eindhoven naar Karlovy Vary transport deals? Meestal is dit geen gemakkelijke taak en moet u door meerdere sites bladeren om alle aanbiedingen te vergelijken.

Gelukkig is Vivanoda een multimodale reisplanner die prijzen verzamelt voor bussen, carpoolen en vluchten in een enkele zoekopdracht. Voer eenvoudig uw reisdatum in Karlovy Vary en Vivanoda doet de rest. Gebruik ten slotte de filters en sorteeropties om de resultaten te verfijnen.

U zult hoofdzakelijk de gebruiken vluchten, carpoolen en bussen van FlixBus, Blablacar, Germania, IC Bus of Wizzair te bereiken Karlovy Vary.

Welke vervoerders reizen tussen Eindhoven en Karlovy Vary?

Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Eindhoven-Karlovy Vary (537 km)
Busbedrijven
FlixBus biedt busdiensten van Eindhoven Bus Terminal in Eindhoven en UAN Florenc Praha (Prague) Bus Terminal ( Tsjechische Republiek) en tussen Praag City (met het busstation UAN Florenc Praha (Prague) in het centrum van 1.5 km) en Karlovy Vary City, waar de bus je afzet bij het busstation van Karlovy Vary (Terminál) op ongeveer 0.6 km van het centrum.
IC Bus is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen van Eindhoven Bus Terminal in Eindhoven en Düsseldorf Bus Terminal (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)
Luchtvaartmaatschappijen
Germania maakt een vlucht vertrekkende van Dusseldorf DUS Airport gelegen op 6.1 km van het centrum van Dusseldorf naar Karlovy Vary (aankomst op Karlovy Vary KLV Airport)
Wizzair zorgt voor een rotatie van Eindhoven EIN Airport (gelegen op 6.8 km van Eindhoven Center, Nederland) naar Praag (op weg naar Prague Ruzyne PRG Airport)

Alle vervoerswijzen Eindhoven Karlovy Vary

Voor een reis van Eindhoven (Nederland) naar Karlovy Vary (Tsjechische Republiek) met een afstand van 536 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling en/of busen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Eindhoven-Karlovy Vary.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Eindhoven-Karlovy Vary te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Eindhoven-Praag en Praag-Karlovy Vary.
Je gaat aan boord van een bus naar Eindhoven. De bus brengt je naar het busstation UAN Florenc Praha (Prague) (1.5 km vanaf Praag, Tsjechische Republiek). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Praag op tijd op het Eindhoven-busstation (op de 0.7 km de Eindhoven) verschijnt.Neem in Praag een andere bus die je naar het busstation van Karlovy Vary ( Tsjechische Republiek) zal brengen.
Geen rechtstreekse vlucht, waarmee je vanaf Eindhoven naar Karlovy Vary kunt vliegen. Je kunt de vlucht nemenDusseldorf-Karlovy Vary doe dan de rest van de reis in bus.
Verlaat Dusseldorf aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Dusseldorf afgelegen DUS 6.1 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Karlovy Vary (Karlovy Vary Airport, IATA-code: KLV) geëxploiteerd door Germania.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)