Reizen van Eindhoven naar Kaunas

Plan uw reis van Eindhoven naar Kaunas in bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

3 opties om van Eindhoven naar Kaunas in te gaan vliegtuig, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Eindhoven
Kaunas
  • Krijg tarieven
2
Eindhoven
Parijs
Kaunas
/
  • Krijg tarieven
3
Eindhoven
Londen
Kaunas
/
  • Krijg tarieven

Reizen Eindhoven Kaunas

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus
afstand1283 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Eindhoven naar Kaunas ?

Zoals veel reizigers, bent u op zoek naar de goedkoopste transportaanbiedingen om van te reizen Eindhoven naar Kaunas? Bladeren door verschillende websites om eenvoudige informatie te krijgen en uw reis te boeken is altijd erg vervelend.

U krijgt in één zoekopdracht op Vivanoda, uw multimodale reisplanner in Europa, alle prijzen voor vluchten, carpoolen en bussen om naar te reizen Kaunas van Eindhoven Vul de datum van uw reis in Kaunas en Vivanoda toont alle transportaanbiedingen. Gebruik de beschikbare filters en sorteeropties om uw zoekopdracht te verfijnen volgens uw voorkeuren.

Om van te reizen Eindhoven, vluchten, carpoolen of bussen van Ryanair, Wizzair, Eurolines, IC Bus, Air Baltic, Blablacar en FlixBus zal je dragen Kaunas.

Welke vervoerders reizen tussen Eindhoven en Kaunas?

Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Eindhoven-Londen (389 km)
Luchtvaartmaatschappijen
Ryanair maakt een vlucht vertrekkende van Eindhoven EIN Airport gelegen op 6.8 km van het centrum van Eindhoven naar Kaunas (aankomst op Kaunas KUN Airport)
Wizzair zorgt voor een rotatie van Eindhoven EIN Airport (gelegen op 6.8 km van Eindhoven Center, Nederland) naar Kaunas (op weg naar Kaunas KUN Airport)
Air Baltic beheert de vlucht vertrekkende van Riga RIX Airport gelegen op 8 km van het centrum van Riga naar Kaunas (aankomst op Kaunas KUN Airport)
Busbedrijven
Busmaatschappij FlixBus biedt busdiensten van Eindhoven Bus Terminal in Eindhoven en London Victoria Coach Station Bus Terminal (Engeland Verenigd Koninkrijk)
IC Bus is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Eindhoven City (met het busstation Eindhoven in het centrum van 0.7 km) en Londen City, waar de bus je afzet bij het busstation van London Victoria Coach Station op ongeveer 1.8 km van het centrum.
De Eurolines-busmaatschappij draait van Eindhoven Bus Terminal in Eindhoven en Paris Galliéni Bus Terminal (Île-de-France Frankrijk)

Alle vervoerswijzen Eindhoven Kaunas

Als je al hebt gekozen voor de vervoerswijze waarmee je wilt reizen, ga je rechtstreeks naar het speciale gedeelte:

Goedkope vluchten vanaf Eindhoven naar Kaunas

Welke luchtvaartmaatschappijen exploiteren het Eindhoven naar Kaunas vluchten?

U kunt kiezen uit 2 luchtvaartmaatschappijen om per vliegtuig op deze route te reizen: NMBS.
Ryanair Eindhoven KaunasWizzair Eindhoven Kaunas

Goedkope vluchten naar Kaunas zijn soms niet zo gemakkelijk te krijgen, maar we willen u eraan herinneren een paar tips:

  • Wees flexibel met uw reisdatums naar Kaunas. Prijzen variëren in de loop van de tijd, afhankelijk van vele factoren, waaronder de datum en tijd van reizen. U kunt dus beter een flexibiliteit van 2 of 3 dagen hebben om uw reis te boeken.
  • Boek uw Eindhoven Kaunas vlucht ruim van tevoren om de beste prijzen te krijgen. Meestal is dit de belangrijkste regel voor opbrengstbeheer: de goedkoopste prijs is lang voor vertrek beschikbaar (dit is gericht op vrijetijdsklanten die gewend zijn vroeg te boeken).

Luchthaven van vertrek over Eindhoven

  • EIN Eindhoven

Bestemming luchthaven in Kaunas

  • KUN Kaunas

Eindhoven naar Kaunas bus

Reist alleen met de bus vanaf Eindhoven naar Kaunas is niet mogelijk. U kunt echter andere regels volgen carpoolen of vliegtuig om uw eindbestemming te bereiken Kaunas.

Bus stopt binnen Eindhoven

Vergeet niet om aan te komen bij het busstation in Eindhoven minstens 15 minuten, of zelfs 30 minuten, voor de geboekte vertrektijd. Presenteer ten slotte uw ticket aan het personeel van Eurolines, IC Bus of FlixBus, zodat u uw koffers in de koffer kunt zetten en vervolgens kunt instappen.

  • Eindhoven

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)