Eindhoven
Rechtstreekse reis naar Londen met bus, vlucht, carpooling
Londen
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Eindhoven naar Londen?

Bent u van plan om van Eindhoven naar Londen te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Eindhoven naar Londen te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Eindhoven en Londen, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Blablabus, FlixBus, IC Bus, Ryanair of Blablacar) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Eindhoven en Londen, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Eindhoven Londen reis te plannen.

Voor uw reis van Eindhoven naar Londen heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Eindhoven naar Londen

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Eindhoven naar Londen, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Vluchten Eindhoven Londen

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Eindhoven en Londen, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Londen te komen.

Carpoolen Eindhoven Londen

Carpoolen tussen Eindhoven en Londen is perfect als u in goed gezelschap naar Londen wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Eindhoven of Londen kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Eindhoven naar Londen te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Eindhoven Londen

Stad van vertrek
Eindhoven
Nederland
Stad van bestemming
Londen
Verenigd Koninkrijk
Engeland
Afstand
388 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, vlucht en carpooling
Zoek naar tickets voor Eindhoven Londen
Zoeken naar accommodatie in Londen
Plan uw reis van Eindhoven naar Londen gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Eindhoven naar Londen gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Eindhoven en Londen vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Blablabus, FlixBus, IC Bus, Ryanair of Blablacar om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Eindhoven en Londen met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Eindhoven en Londen

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Eindhoven naar Londen?
Prijzen Bustickets van Eindhoven naar Londen zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Londen (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Eindhoven en Londen zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Eindhoven en Londen, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Comfort Bussen tussen Eindhoven en Londen kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Eindhoven naar Londen zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Londen om de afstand van 388 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Eindhoven naar Londen?
Voordelig Carpoolen van Eindhoven naar Londen is vaak de voordeligste manier van reizen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Eindhoven en Londen is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Flexibel Carpoolen van Eindhoven naar Londen is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Eindhoven naar Londen kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Eindhoven Londen. Ze zijn niet altijd op tijd.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Voordelen en nadelen van vliegen van Eindhoven naar Londen?
Snelheid Vliegen tussen Eindhoven en Londen is de snelste manier om de 388 km tussen Eindhoven en Londen af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Eindhoven naar Londen, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Prijzen Vliegtickets van Eindhoven naar Londen kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Eindhoven Londen hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Londen moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Eindhoven vanwege de strenge veiligheidscontroles.

Waar beginnen in Eindhoven? Waar kom ik aan in Londen?

Eindhoven vertrek busstations

Eindhoven
Kaart

Vertrekluchthavens in Eindhoven

Eindhoven
Kaart

Londen aankomst busstations

London Victoria Coach Station
Kaart

Londen aankomst luchthavens

Stansted
Kaart
Zoek naar tickets voor Eindhoven Londen
Zoeken naar accommodatie in Londen

3 tips om goedkoper te reizen tussen Eindhoven en Londen

Heeft u besloten om van Eindhoven naar Londen te reizen en bent u op zoek naar manieren om geld te besparen op uw reisticket? Hier zijn 3 handige tips om geld te besparen op uw reis. Of u nu per bus, vlucht of carpooling reist, deze tips helpen u de beste tarieven te vinden voor uw reis van Eindhoven naar Londen.

  • 1. Vermijd piekuren
    Tickets Eindhoven-Londen zijn vaak goedkoper als u buiten de spits reist. Door deze drukke momenten van de dag te vermijden, kunt u geld besparen op uw reisticket. Bovendien kan reizen naar Londen tijdens de daluren u een comfortabelere reis opleveren.
  • 2. Vergelijk prijzen
    Het gebruik van Vivanoda is een geweldige manier om de beste prijzen te vinden voor uw reis van Eindhoven naar Londen. Hiermee kunt u de tarieven van verschillende vervoerders in één zoekopdracht vergelijken en de beste prijs voor uw verblijf in Londen vinden.
  • 3. Wees flexibel met data
    Tickets Eindhoven-Londen zijn doordeweeks vaak goedkoper dan in het weekend. Als u het zich kunt veroorloven doordeweeks naar Londen te reizen in plaats van in het weekend, kunt u geld besparen op uw ticket Eindhoven-Londen. Bovendien kunt u door flexibel met data om te gaan ook de beste prijzen naar Londen vinden.

Bus Eindhoven Londen

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Eindhoven-Londen busticket extra kosten met zich mee.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Eindhoven-Londen varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Eindhoven naar Londen op Vivanoda.

De frequentie van vertrekken naar Eindhoven vanuit Londen varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Londen, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De meeste bussen tussen Eindhoven en Londen zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Bussen tussen Eindhoven en Londen bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

Studenten, senioren en kinderen kunnen bij sommige busmaatschappijen korting krijgen op bustickets van Eindhoven naar Londen. Wij raden u aan dit te controleren wanneer u uw ticket zoekt op Vivanoda, en vergeet niet uw leeftijd op te geven. U ziet dan de tarieven die gelden voor uw leeftijdsgroep.

Busmaatschappijen Eindhoven Londen

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
IC Bus
IC Bus
Eurolines
Eurolines
Zoek naar buskaartjes Eindhoven Londen

Vluchten Eindhoven Londen

Luchtvaartmaatschappijen Eindhoven Londen

Ryanair
Ryanair
Zoek naar vluchten Eindhoven Londen

Carpoolen Eindhoven Londen

De duur van een carpool reis tussen Eindhoven en Londen is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Eindhoven naar Londen zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Eindhoven naar Londen, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Eindhoven en Londen, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Eindhoven en Londen. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

De vertrek- en aankomsttijden voor carpools van Eindhoven naar Londen variëren afhankelijk van de chauffeur en de gekozen route. Vivanoda biedt u zoekopties om de meest geschikte tijden te bepalen.

Carpool platform Eindhoven Londen

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Eindhoven Londen
Eindhoven naar Londen bus, vlucht, carpooling - Tickets en prijzen

Toeristische gids voor de reis van Eindhoven naar Londen

Wat te zien en te doen in Londen?

Buckingham Palace is een iconische plek om te bezoeken, waar u de wisseling van de wacht kunt zien. De London Eye, een reuzenrad met een prachtig uitzicht over de stad, is een andere aanrader.

Het British Museum, dat een collectie belangrijke historische artefacten herbergt, waaronder de Steen van Rosetta en Egyptische mummies, is ook een interessante plek om te bezoeken. Het Natural History Museum is een andere populaire plek, met een grote verscheidenheid aan tentoonstellingen over wilde dieren.

Camden, beroemd om zijn straatmarkten, alternatieve winkels en restaurants, is een levendige en bohemienachtige plaats om te bezoeken. Soho, met zijn bars, clubs en theaters, is ook een populair uitgaansgebied.

Brits eten is ook een must, waaronder traditionele fish and chips, rosbief en pudding. Voor een unieke culinaire ervaring kunt u ook de Indiase curry proberen, die een specialiteit van de stad is geworden.

Zoek naar tickets voor Eindhoven Londen
Zoeken naar accommodatie in Londen

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd