Reizen van Eindhoven naar Malaga

Plan uw reis van Eindhoven naar Malaga in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

5 opties om van Eindhoven naar Malaga in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

 • Selecteer de route van uw keuze
 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Eindhoven
Malaga
/
 • Krijg tarieven
2
Eindhoven
Parijs
Malaga
/
/
/
 • Krijg tarieven
3
Eindhoven
Faro
Malaga
/
 • Krijg tarieven
4
Eindhoven
Barcelona
Malaga
/
/
 • Krijg tarieven
5
Eindhoven
Bordeaux
Malaga
/
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Eindhoven Malaga

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand1814 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Eindhoven naar Malaga ?

Jij hebt gekozen Malaga als een bestemming voor uw volgende vakantie of weekend, maar u weet niet hoe u daar kunt komen Eindhoven en hoe u de beste kunt vinden Eindhoven naar Malaga transport deals? Over het algemeen surf je op verschillende websites en breng je uren door zonder er zeker van te zijn dat alle transportoplossingen in overweging zijn genomen.

Gelukkig is Vivanoda een multimodale reisplanner die prijzen verzamelt voor bussen, carpoolen, treinen en vluchten in een enkele zoekopdracht. Vul de datum van uw reis in Malaga en Vivanoda toont alle transportaanbiedingen. Sorteeropties en filters staan tot uw beschikking om uw zoekopdracht te verfijnen.

Om uw bestemming te bereiken vanaf Eindhoven, reist u met Eurolines, Blablacar, FlixBus, Ryanair, Transavia.com France, Air Europa, Easyjet of Volotea door bussen, carpoolen, treinen of vluchten.

Welke vervoerders reizen tussen Eindhoven en Malaga?

Busbedrijven
Eurolines biedt busdiensten van Eindhoven Bus Terminal in Eindhoven en Bordeaux Bus Terminal (Aquitaine Frankrijk) en tussen Bordeaux City (met het busstation Bordeaux in het centrum van 2.4 km) en Malaga City, waar de bus je afzet bij het busstation van Malaga op ongeveer 1.4 km van het centrum.
FlixBus is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen van Faro - Aeroporto Bus Terminal in Faro en Malaga Bus Terminal (Andalusië Spanje)
De ALSA-busmaatschappij draait tussen Faro City (met het busstation Faro - Aeroporto in het centrum van 3.1 km) en Malaga City, waar de bus je afzet bij het busstation van Malaga op ongeveer 1.4 km van het centrum.
Luchtvaartmaatschappijen
Jetairfly maakt een vlucht vertrekkende van Paris Charles De Gaulle CDG Airport gelegen op 23 km van het centrum van Parijs naar Malaga (aankomst op Malaga-Costa del Sol AGP Airport)
Vueling Airlines biedt de volgende rotaties: van Eindhoven EIN Airport (gelegen op 6.8 km van Eindhoven Center, Nederland) naar Barcelona (op weg naar Barcelona-El Prat BCN Airport) en vertrekkende van Barcelona-El Prat BCN Airport gelegen op 13 km van het centrum van Barcelona naar Malaga (aankomst op Malaga-Costa del Sol AGP Airport)
Volotea beheert de vlucht van Bordeaux-Mérignac BOD Airport (gelegen op 11 km van Bordeaux Center, Frankrijk) naar Malaga (op weg naar Malaga-Costa del Sol AGP Airport)
Transavia.com biedt een luchtverbinding vertrekkende van Eindhoven EIN Airport gelegen op 6.8 km van het centrum van Eindhoven naar Malaga (aankomst op Malaga-Costa del Sol AGP Airport)
Ryanair maakt een vlucht van Eindhoven EIN Airport (gelegen op 6.8 km van Eindhoven Center, Nederland) naar Malaga (op weg naar Malaga-Costa del Sol AGP Airport)
Easyjet zorgt voor een rotatie vertrekkende van Paris Charles De Gaulle CDG Airport gelegen op 23 km van het centrum van Parijs naar Malaga (aankomst op Malaga-Costa del Sol AGP Airport)
Transavia.com France beheert de vlucht van Paris Orly ORY Airport (gelegen op 15 km van Parijs Center, Frankrijk) naar Malaga (op weg naar Malaga-Costa del Sol AGP Airport)
Air Europa biedt een luchtverbinding vertrekkende van Paris Charles De Gaulle CDG Airport gelegen op 23 km van het centrum van Parijs naar Malaga (aankomst op Malaga-Costa del Sol AGP Airport)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Eindhoven-Bordeaux (861 km)
Spoorwegmaatschappijen
Renfe biedt een regel Barcelona-Malaga met AVE-trein vanuit Barcelona-Sants Station (2.7 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Malaga-Maria Zambrano Station (1.4 km vanuit het centrum)

Alle vervoerswijzen Eindhoven Malaga

Lees meer informatie over elk vervoermiddel:

Goedkope vluchten vanaf Eindhoven naar Malaga

Om u te helpen goedkopere vluchten te vinden om naar te vliegen Malaga, we wilden je een paar adviezen geven:

 • Boek uw Eindhoven Malaga vlucht ruim van tevoren om de beste prijzen te krijgen. Meestal is dit de belangrijkste regel voor opbrengstbeheer: de goedkoopste prijs is lang voor vertrek beschikbaar (dit is gericht op vrijetijdsklanten die gewend zijn vroeg te boeken).
 • Liever verbonden vluchten naar Malaga in plaats van direct.

Luchthaven van vertrek over Eindhoven

 • EIN Eindhoven

Aankomst luchthaven in Malaga

 • AGP Malaga-Costa del Sol

Welke luchtvaartmaatschappijen exploiteren het Eindhoven naar Malaga vluchten?

Ryanair en Transavia.com zijn de 2 luchtvaartmaatschappijen die de luchtroute bedienen Eindhoven Malaga in directe vlucht.
Ryanair Eindhoven MalagaTransavia.com Eindhoven Malaga

Eindhoven naar Malaga bus

Vertrek busstations in Eindhoven

Het wordt aanbevolen dat u aankomt op de Eindhoven busstation tussen 15 en 30 minuten voor de vertrektijd, afhankelijk van de busmaatschappij. Presenteer ten slotte uw ticket aan het personeel van ALSA, FlixBus of Eurolines, zodat u uw koffers in de koffer kunt zetten en vervolgens kunt instappen.

 • Eindhoven

Bus stopt bij aankomst in Malaga

Zodra de bus is aangekomen Malaga, controleer en verzamel uw bezittingen om niets te vergeten.

 • Malaga

trein Eindhoven naar Malaga

is Eindhoven verbonden met Malaga met een directe trein?

Nee, helaas laat geen treinlijn toe Eindhoven naar Malaga zonder wijzigingen aan te brengen.

Aankomst treinstations in Malaga

 • Malaga-Maria Zambrano

Eindhoven Malaga spoorwegen bedrijven

Het treinbedrijf dat deze reis uitvoert, is Renfe.
Renfe Eindhoven Malaga

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)