Reizen van Eindhoven naar Marseille

Plan uw reis van Eindhoven naar Marseille in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

5 opties om van Eindhoven naar Marseille in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Eindhoven
Marseille
/
  • Krijg tarieven
2
Eindhoven
Brussel
Marseille
/
/
/
/
  • Krijg tarieven
3
Eindhoven
Metz
Marseille
/
/
/
  • Krijg tarieven
4
Eindhoven
Barcelona
Marseille
/
/
  • Krijg tarieven
5
Eindhoven
Parijs
Marseille
/
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Eindhoven Marseille

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand905 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Eindhoven naar Marseille ?

Je plant een reis vanaf Eindhoven naar Marseille en net als veel reizigers bent u op zoek naar de beste en goedkoopste vervoerswijze om tussen te reizen Eindhoven Marseille? Meestal is dit geen gemakkelijke taak en moet u door meerdere sites bladeren om alle aanbiedingen te vergelijken.

Gelukkig is Vivanoda een multimodale reisplanner die prijzen verzamelt voor bussen, carpoolen, treinen en vluchten in een enkele zoekopdracht. Voer eenvoudig uw reisdatum in Marseille en Vivanoda doet de rest. Gebruik ten slotte de filters en sorteeropties om de resultaten te verfijnen.

Om van te reizen Eindhoven, vluchten, treinen, carpoolen of bussen van Blablacar, FlixBus, Eurolines, SNCF, OUIBUS, Air France, Transavia.com en OUIGO zal je dragen Marseille.

Welke vervoerders reizen tussen Eindhoven en Marseille?

Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Eindhoven-Antwerpen (79 km)
Luchtvaartmaatschappijen
Air France maakt een vlucht vertrekkende van Eindhoven EIN Airport gelegen op 6.8 km van het centrum van Eindhoven naar Marseille (aankomst op Marseille Provence MRS Airport)
Ryanair zorgt voor een rotatie van Eindhoven EIN Airport (gelegen op 6.8 km van Eindhoven Center, Nederland) naar Marseille (op weg naar Marseille Provence MRS Airport)
Brussels Airlines beheert de vlucht vertrekkende van Brussels-Zaventem International BRU Airport gelegen op 11 km van het centrum van Brussel naar Marseille (aankomst op Marseille Provence MRS Airport)
Twin Jet biedt een luchtverbinding van Metz-Nancy-Lorraine ETZ Airport (gelegen op 17 km van Metz Center, Frankrijk) naar Marseille (op weg naar Marseille Provence MRS Airport)
Transavia.com maakt een vlucht vertrekkende van Eindhoven EIN Airport gelegen op 6.8 km van het centrum van Eindhoven naar Barcelona (aankomst op Barcelona-El Prat BCN Airport)
Vueling Airlines zorgt voor een rotatie van Eindhoven EIN Airport (gelegen op 6.8 km van Eindhoven Center, Nederland) naar Barcelona (op weg naar Barcelona-El Prat BCN Airport)
Busbedrijven
Eurolines biedt busdiensten van Eindhoven Bus Terminal in Eindhoven en Antwerp Bus Terminal ( België) en tussen Antwerpen City (met het busstation Antwerp in het centrum van 1.3 km) en Marseille City, waar de bus je afzet bij het busstation van Marseille op ongeveer 0.6 km van het centrum.
OUIBUS is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen van Paris-Bercy Bus Terminal in Parijs en Marseille - Gare Saint Charles Bus Terminal (Provence-Alpes-Côte d'Azur Frankrijk)
De Isilines-busmaatschappij draait tussen Parijs City (met het busstation Paris Galliéni in het centrum van 4.7 km) en Marseille City, waar de bus je afzet bij het busstation van Marseille - Gare Saint Charles op ongeveer 0.8 km van het centrum.
Het FlixBus-netwerk omvat buslijnen van Eindhoven Bus Terminal in Eindhoven en Bruxelles-Nord Bus Terminal ( België) en tussen Brussel City (met het busstation Bruxelles-Nord in het centrum van 1.7 km) en Marseille City, waar de bus je afzet bij het busstation van Marseille op ongeveer 0.6 km van het centrum.
Busmaatschappij IC Bus biedt busdiensten van Eindhoven Bus Terminal in Eindhoven en Platinkaai - Antwerpen Bus Terminal ( België)
ALSA is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Barcelona City (met het busstation Barcelone Norte in het centrum van 1.2 km) en Marseille City, waar de bus je afzet bij het busstation van Marseille - Gare Saint Charles op ongeveer 0.8 km van het centrum.
Spoorwegmaatschappijen
SNCF biedt een regel Barcelona-Marseille met TGV-trein vanuit Barcelona-Sants Station (2.7 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Marseille-St-Charles Station (0.7 km vanuit het centrum)
OUIGO beheert de lijn van Parijs naar Marseille met -trein vanuit Marne-la-Vallée-Chessy station naar station Marseille-St-Charles (Provence-Alpes-Côte d'Azur Frankrijk)

Alle vervoerswijzen Eindhoven Marseille

Voor een reis van Eindhoven (Nederland) naar Marseille (Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk) met een afstand van 905 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Directe vlucht Eindhoven> Marseille is de snelste manier om uw bestemming te bereiken.
Verlaat Eindhoven aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Eindhoven afgelegen EIN 6.8 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Marseille (Marseille Provence Airport, IATA-code: MRS) geëxploiteerd door Ryanair of Air France.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Eindhoven-Marseille te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Eindhoven-Antwerpen en Antwerpen-Marseille.
Je gaat aan boord van een bus naar Eindhoven. De bus brengt je naar het busstation Platinkaai - Antwerpen (0.5 km vanaf Antwerpen, België). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Antwerpen op tijd op het Eindhoven-busstation (op de 0.7 km de Eindhoven) verschijnt.Neem in Antwerpen een andere bus die je naar het busstation van Marseille (Provence-Alpes-Côte d'Azur Frankrijk) zal brengen.
Blablacar is het belangrijkste carpoolplatform in Europa waar chauffeurs werken Eindhoven-Antwerpen kan je als passagier meenemen en je zult combineren met een reis in bus om de hele reis te dekken.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Eindhoven naar Marseille te gaan zonder verandering. Je kunt de trein nemenBarcelona-Marseille en gebruik vliegtuig om je eindbestemming te bereiken.
De treinen TGV van SNCF naar Marseille vertrekken vanaf het Barcelona-Sants-treinstation in Barcelona. Aankomst in Marseille zal zijn op Marseille-St-Charles Station (0.7 km vanuit het centrum).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)