Reizen van Eindhoven naar Parijs

Plan uw reis van Eindhoven naar Parijs in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

3 opties om van Eindhoven naar Parijs in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Eindhoven
Parijs
/
  • Krijg tarieven
2
Eindhoven
Brussel
Parijs
/
/
/
/
  • Krijg tarieven
3
Eindhoven
Antwerpen
Parijs
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Eindhoven Parijs

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand363 km
Directe lijnJa

Hoe te reizen van Eindhoven naar Parijs ?

Je plant een reis vanaf Eindhoven naar Parijs en net als veel reizigers bent u op zoek naar de beste en goedkoopste vervoerswijze om tussen te reizen Eindhoven Parijs? Meestal is dit geen gemakkelijke taak en moet u door meerdere sites bladeren om alle aanbiedingen te vergelijken.

Op Vivanoda, een unieke reisplanner die vergelijkt en combineert vluchten, treinen, carpoolen en bussen gaan naar Parijs van Eindhoven, u bespaart tijd en geld! U hoeft alleen de vertrekdatum aan te geven Parijs laat Vivanoda dan naar je zoeken. Verfijn, filter, sorteer volgens uw reisvoorkeuren en selecteer vervolgens Eindhoven - Parijs aanbod dat het beste bij u past.

U zult hoofdzakelijk de gebruiken vluchten, treinen, carpoolen en bussen van Blablacar, Eurolines, SNCF, FlixBus, ALSA, OUIBUS, Izy of Brussels Airlines te bereiken Parijs.

Welke vervoerders reizen tussen Eindhoven en Parijs?

Busbedrijven
Busmaatschappij FlixBus biedt busdiensten van Eindhoven Bus Terminal in Eindhoven en Paris Quai de Bercy Bus Terminal (Île-de-France Frankrijk)
Eurolines is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Eindhoven City (met het busstation Eindhoven in het centrum van 0.7 km) en Parijs City, waar de bus je afzet bij het busstation van Paris Galliéni op ongeveer 4.7 km van het centrum.
De ALSA-busmaatschappij draait van Antwerp Bus Terminal in Antwerpen en Paris Galliéni Bus Terminal (Île-de-France Frankrijk)
Het IC Bus-netwerk bevat een buslijn tussen Eindhoven City (met het busstation Eindhoven in het centrum van 0.7 km) en Antwerpen City, waar de bus je afzet bij het busstation van Platinkaai - Antwerpen op ongeveer 0.5 km van het centrum.
Busmaatschappij OUIBUS biedt busdiensten van Platinkaai - Antwerpen Bus Terminal in Antwerpen en Paris-Bercy Bus Terminal (Île-de-France Frankrijk)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Eindhoven-Parijs (364 km)
Spoorwegmaatschappijen
Izy biedt een regel Brussel-Parijs met -trein vanuit Bruxelles-Midi Station (1.6 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Gare-du-Nord Station (2.8 km vanuit het centrum)
SNCF beheert de lijn van Brussel naar Parijs met TGV-trein vanuit Bruxelles-Midi station naar station Marne-la-Vallée-Chessy (Île-de-France Frankrijk)
Thalys maakt de spoorverbinding Antwerpen-Parijs met Thalys-trein vanuit Antwerp Central Station (1.6 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Paris-Nord Station (2.8 km vanuit het centrum)
Luchtvaartmaatschappijen
Brussels Airlines maakt een vlucht vertrekkende van Brussels-Zaventem International BRU Airport gelegen op 11 km van het centrum van Brussel naar Parijs (aankomst op Paris Charles De Gaulle CDG Airport)

Alle vervoerswijzen Eindhoven Parijs

Voor een reis van Eindhoven (Nederland) naar Parijs (Île-de-France, Frankrijk) met een afstand van 363 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Je hebt geluk, er is een directe Eindhoven-Parijs-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Eindhoven. De bus brengt je naar het busstation Paris Galliéni (4.7 km vanaf Parijs, Frankrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Parijs op tijd op het Eindhoven-busstation (op de 0.7 km de Eindhoven) verschijnt.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Eindhoven-Parijs.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Eindhoven naar Parijs te gaan zonder verandering. Je kunt de trein nemenAntwerpen-Parijs en gebruik bus om je eindbestemming te bereiken.
De treinen Thalys van Thalys naar Parijs vertrekken vanaf het Antwerp Central-treinstation in Antwerpen. Aankomst in Parijs zal zijn op Paris-Nord Station (2.8 km vanuit het centrum).
Geen rechtstreekse vlucht, waarmee je vanaf Eindhoven naar Parijs kunt vliegen. Je kunt de vlucht nemenBrussel-Parijs doe dan de rest van de reis in bus.
Verlaat Brussel aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Brussels-Zaventem International afgelegen BRU 11 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Parijs (Paris Charles De Gaulle Airport, IATA-code: CDG) geëxploiteerd door Brussels Airlines.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)