Aanbevolen route
Eindhoven
Rechtstreekse reis naar Parijs met bus, carpooling
Parijs
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Eindhoven
Reizen met de bus, carpooling naar Brussel
Brussel
Reizen met de trein, vlucht, bus, carpooling naar Parijs
Parijs
Prijzen zoeken
Eindhoven
Reizen met de carpooling, bus naar Antwerpen
Antwerpen
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Parijs
Parijs
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Eindhoven naar Parijs?

Bent u van plan om van Eindhoven naar Parijs te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Eindhoven naar Parijs te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Eindhoven en Parijs, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Thalys, Izy, SNCF, ALSA of Eurolines) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Eindhoven en Parijs, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Eindhoven Parijs reis te plannen.

Voor uw reis van Eindhoven naar Parijs heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Eindhoven naar Parijs

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Eindhoven naar Parijs, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Eindhoven Parijs per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Eindhoven Parijs ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Eindhoven Parijs

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Eindhoven en Parijs, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Parijs te komen.

Carpoolen Eindhoven Parijs

Carpoolen tussen Eindhoven en Parijs is perfect als u in goed gezelschap naar Parijs wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Eindhoven of Parijs kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Eindhoven naar Parijs te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Eindhoven Parijs

Stad van vertrek
Eindhoven
Nederland
Stad van bestemming
Parijs
Frankrijk
Île-de-France
Afstand
363 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus en carpooling
Zoek naar tickets voor Eindhoven Parijs
Zoeken naar accommodatie in Parijs
Plan uw reis van Eindhoven naar Parijs gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Eindhoven naar Parijs gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Eindhoven en Parijs vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Thalys, Izy, SNCF, ALSA of Eurolines om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Eindhoven en Parijs met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Eindhoven en Parijs

Voordelen en nadelen van vliegen van Eindhoven naar Parijs?
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Eindhoven naar Parijs, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Snelheid Vliegen tussen Eindhoven en Parijs is de snelste manier om de 363 km tussen Eindhoven en Parijs af te leggen.
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Eindhoven Parijs hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Parijs moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Eindhoven vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Prijzen Vliegtickets van Eindhoven naar Parijs kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Eindhoven naar Parijs?
Snelheid Treinen van Eindhoven naar Parijs zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Milieuvriendelijk De trein Eindhoven-Parijs wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Bereikbaarheid Treinstations in Eindhoven of Parijs liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Flexibiliteit De treintijden van Eindhoven Parijs kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Eindhoven-Parijs kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Eindhoven naar Parijs?
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Eindhoven en Parijs zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Eindhoven en Parijs, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Eindhoven naar Parijs zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Parijs (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Reistijd Bussen van Eindhoven naar Parijs zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Parijs om de afstand van 363 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Eindhoven en Parijs kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Eindhoven naar Parijs?
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Eindhoven en Parijs is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Flexibel Carpoolen van Eindhoven naar Parijs is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Voordelig Carpoolen van Eindhoven naar Parijs is vaak de voordeligste manier van reizen.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Eindhoven Parijs. Ze zijn niet altijd op tijd.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Eindhoven naar Parijs kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.

Waar beginnen in Eindhoven? Waar kom ik aan in Parijs?

Eindhoven vertrek busstations

Eindhoven
Kaart

Parijs aankomst busstations

Paris Galliéni
Kaart
Paris Quai de Bercy
Kaart
Orly Sud
Kaart
Paris Bercy (centre ville)
Kaart
Aéroport Paris Charles de Gaulle - RoissyPole
Kaart
Parc d'autocars de la Porte Maillot
Kaart
Paris-Bercy
Kaart
Bibliothèque François Mitterrand
Kaart
Paris-La Défense
Kaart

Parijs Aankomst Stations

Paris-Nord
Kaart
Gare-du-Nord
Kaart
Marne-la-Vallée-Chessy
Kaart
Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV
Kaart

Parijs aankomst luchthavens

Paris Charles De Gaulle
Kaart
Zoek naar tickets voor Eindhoven Parijs
Zoeken naar accommodatie in Parijs

3 tips om goedkoper te reizen tussen Eindhoven en Parijs

Heeft u besloten om van Eindhoven naar Parijs te reizen en bent u op zoek naar manieren om geld te besparen op uw reisticket? Hier zijn 3 handige tips om geld te besparen op uw reis. Of u nu per bus, trein, vlucht of carpooling reist, deze tips helpen u de beste tarieven te vinden voor uw reis van Eindhoven naar Parijs.

  • 1. Vermijd extra's
    Sommige extra's, zoals eten en drinken tijdens de reis van Eindhoven naar Parijs, kunnen duur zijn en zijn niet altijd nodig voor een korte reis. Om geld te besparen, probeer snacks of drankjes te plannen voordat u naar Parijs vertrekt, en gebruik gratis alternatieven voor entertainment, zoals het lezen van een boek.
  • 2. Vergelijk prijzen
    Het gebruik van Vivanoda is een geweldige manier om de beste prijzen te vinden voor uw reis van Eindhoven naar Parijs. Hiermee kunt u de tarieven van verschillende vervoerders in één zoekopdracht vergelijken en de beste prijs voor uw verblijf in Parijs vinden.
  • 3. Vermijd piekuren
    Tickets Eindhoven-Parijs zijn vaak goedkoper als u buiten de spits reist. Door deze drukke momenten van de dag te vermijden, kunt u geld besparen op uw reisticket. Bovendien kan reizen naar Parijs tijdens de daluren u een comfortabelere reis opleveren.

Bus Eindhoven Parijs

De frequentie van vertrekken naar Eindhoven vanuit Parijs varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Parijs, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Bussen tussen Eindhoven en Parijs bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Eindhoven-Parijs varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Eindhoven naar Parijs op Vivanoda.

De duur van de busreis tussen Eindhoven en Parijs varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Parijs rijden.

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Eindhoven-Parijs. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

De meeste bussen tussen Eindhoven en Parijs zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Busmaatschappijen Eindhoven Parijs

ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
IC Bus
IC Bus
Zoek naar buskaartjes Eindhoven Parijs

Treinen Eindhoven Parijs

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Eindhoven naar Parijs reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Eindhoven naar Parijs reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Eindhoven en Parijs.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Eindhoven naar Parijs ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

De gemiddelde reistijd van Eindhoven naar Parijs hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Parijs zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Eindhoven naar Parijs. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Treintickets van Eindhoven naar Parijs kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Treinmaatschappijen van Eindhoven naar Parijs

Thalys
Thalys
Izy
Izy
SNCF
SNCF
Zoek naar treintickets Eindhoven Parijs

Vluchten Eindhoven Parijs

Luchtvaartmaatschappijen Eindhoven Parijs

Brussels Airlines
Brussels Airlines
Zoek naar vluchten Eindhoven Parijs

Carpoolen Eindhoven Parijs

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Eindhoven Parijs contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Eindhoven naar Parijs zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Eindhoven naar Parijs, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Eindhoven naar Parijs hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

De duur van een carpool reis tussen Eindhoven en Parijs is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Eindhoven en Parijs. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

De betaling voor een carpool van Eindhoven naar Parijs gebeurt meestal online via de carpool website waarmee de reis wordt geboekt. Afhankelijk van de gebruikte website zijn er verschillende betalingsmogelijkheden.

Carpool platform Eindhoven Parijs

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Eindhoven Parijs
Eindhoven naar Parijs bus, trein, vlucht, carpooling - Tickets en prijzen

Toeristische gids voor de reis van Eindhoven naar Parijs

Wat te zien en te doen in Parijs?

De Eiffeltoren is een van de beroemdste monumenten van de stad en een must. De Champs-Élysées, met zijn luxe winkels, bioscopen en restaurants, is ook een populaire plek om te bezoeken.

Het Louvre, met zijn collectie klassieke kunst, waaronder de Mona Lisa van Leonardo da Vinci, is een andere must-see. De kathedraal Notre Dame de Paris is een ander iconisch monument, dat in 2019 grotendeels werd verwoest door een brand, maar nog steeds een symbool van de stad is.

De wijk Montmartre is beroemd om zijn straatartiesten, cabarets en panoramische uitzichten over de stad. Het Musée d'Orsay, dat een collectie impressionistische kunst herbergt, is ook een populaire plek om te bezoeken.

Parijs is ook beroemd om zijn keuken, met restaurants van hoge kwaliteit in de hele stad. Lokale specialiteiten zijn onder meer croissants, macarons en escargots.

Zoek naar tickets voor Eindhoven Parijs
Zoeken naar accommodatie in Parijs

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd