Reizen van Eindhoven naar Prerov

Plan uw reis van Eindhoven naar Prerov in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

2 opties om van Eindhoven naar Prerov in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Eindhoven
Praag
Prerov
/
/
/
/
  • Krijg tarieven
2
Eindhoven
Prerov
  • Krijg tarieven

Reizen Eindhoven Prerov

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand875 km
Directe lijnNee

Hoe te reizen van Eindhoven naar Prerov ?

Je plant een reis vanaf Eindhoven naar Prerov en net als veel reizigers bent u op zoek naar de beste en goedkoopste vervoerswijze om tussen te reizen Eindhoven Prerov? Meestal is dit geen gemakkelijke taak en moet u door meerdere sites bladeren om alle aanbiedingen te vergelijken.

Op Vivanoda, een unieke reisplanner die vergelijkt en combineert vluchten, treinen, carpoolen en bussen gaan naar Prerov van Eindhoven, u bespaart tijd en geld! U hoeft alleen de vertrekdatum aan te geven Prerov laat Vivanoda dan naar je zoeken. Verfijn, filter, sorteer volgens uw reisvoorkeuren en selecteer vervolgens Eindhoven - Prerov aanbod dat het beste bij u past.

Om uw bestemming te bereiken vanaf Eindhoven, reist u met FlixBus, Blablacar, LEO Express of Wizzair door bussen, carpoolen, treinen of vluchten.

Welke vervoerders reizen tussen Eindhoven en Prerov?

Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Praag-Prerov (229 km)
Spoorwegmaatschappijen
LEO Express biedt een regel Praag-Prerov met -trein vanuit Praha hl. n. Station (1.2 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Prerov Station (1 km vanuit het centrum)
Busbedrijven
FlixBus biedt busdiensten van Eindhoven Bus Terminal in Eindhoven en UAN Florenc Praha (Prague) Bus Terminal ( Tsjechische Republiek) en tussen Praag City (met het busstation Prague Main Railway Station in het centrum van 1.2 km) en Prerov City, waar de bus je afzet bij het busstation van Přerov op ongeveer 0.9 km van het centrum.
Luchtvaartmaatschappijen
Wizzair maakt een vlucht vertrekkende van Eindhoven EIN Airport gelegen op 6.8 km van het centrum van Eindhoven naar Praag (aankomst op Prague Ruzyne PRG Airport)

Alle vervoerswijzen Eindhoven Prerov

Voor een reis van Eindhoven (Nederland) naar Prerov (Tsjechische Republiek) met een afstand van 875 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Eindhoven-Prerov te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Eindhoven-Praag en Praag-Prerov.
Je gaat aan boord van een bus naar Eindhoven. De bus brengt je naar het busstation UAN Florenc Praha (Prague) (1.5 km vanaf Praag, Tsjechische Republiek). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Praag op tijd op het Eindhoven-busstation (op de 0.7 km de Eindhoven) verschijnt.Neem in Praag een andere bus die je naar het busstation van Prerov ( Tsjechische Republiek) zal brengen.
Blablacar is het belangrijkste carpoolplatform in Europa waar chauffeurs werken Praag-Prerov kan je als passagier meenemen en je zult combineren met een reis in vliegtuig om de hele reis te dekken.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Eindhoven naar Prerov te gaan zonder verandering. Je kunt de trein nemenPraag-Prerov en gebruik bus om je eindbestemming te bereiken.
De treinen van LEO Express naar Prerov vertrekken vanaf het Praha hl. n.-treinstation in Praag. Aankomst in Prerov zal zijn op Prerov Station (1 km vanuit het centrum).
Geen rechtstreekse vlucht, waarmee je vanaf Eindhoven naar Prerov kunt vliegen. Je kunt de vlucht nemenEindhoven-Praag doe dan de rest van de reis in bus.
Verlaat Eindhoven aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Eindhoven afgelegen EIN 6.8 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Praag (Prague Ruzyne Airport, IATA-code: PRG) geëxploiteerd door Wizzair.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)