Reizen van Eindhoven naar Zurich

Plan uw reis van Eindhoven naar Zurich in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

3 opties om van Eindhoven naar Zurich in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Eindhoven
Zurich
/
  • Krijg tarieven
2
Eindhoven
Dusseldorf
Zurich
/
/
/
/
  • Krijg tarieven
3
Eindhoven
Basel
Zurich
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Eindhoven Zurich

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand503 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Eindhoven naar Zurich?

We bieden 3 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Eindhoven Zurich trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Eindhoven Zurich door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Eindhoven en Zurich op een kaart evenals de route Eindhoven Zurich en de verschillende verbindingspunten (Zurich Bus Station, Zurich Bus Station, Zurich Airport, Zurich HB Station, Zürich Altstetten Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Zurich

Welke vervoerders reizen tussen Eindhoven en Zurich?

Busbedrijven
Busmaatschappij IC Bus biedt busdiensten van Eindhoven Bus Terminal in Eindhoven en Düsseldorf Bus Terminal (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)
FlixBus is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Eindhoven City (met het busstation Eindhoven in het centrum van 0.7 km) en Zurich City, waar de bus je afzet bij het busstation van Zurich op ongeveer 1.3 km van het centrum.
De Eurolines CH-busmaatschappij draait van Eindhoven Bus Terminal in Eindhoven en Zurich Bus Terminal ( Zwitserland)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Eindhoven-Zurich (505 km)
Luchtvaartmaatschappijen
Germanwings maakt een vlucht vertrekkende van Dusseldorf DUS Airport gelegen op 6.1 km van het centrum van Dusseldorf naar Zurich (aankomst op Zurich ZRH Airport)
Darwin Airline zorgt voor een rotatie van Dusseldorf DUS Airport (gelegen op 6.1 km van Dusseldorf Center, Duitsland) naar Zurich (op weg naar Zurich ZRH Airport)
Air Berlin beheert de vlucht vertrekkende van Dusseldorf DUS Airport gelegen op 6.1 km van het centrum van Dusseldorf naar Zurich (aankomst op Zurich ZRH Airport)
Lufthansa biedt een luchtverbinding van Dusseldorf DUS Airport (gelegen op 6.1 km van Dusseldorf Center, Duitsland) naar Zurich (op weg naar Zurich ZRH Airport)
Swiss International Airlines maakt een vlucht vertrekkende van Dusseldorf DUS Airport gelegen op 6.1 km van het centrum van Dusseldorf naar Zurich (aankomst op Zurich ZRH Airport)
Spoorwegmaatschappijen
Deutsche Bahn biedt een regel Basel-Zurich met ICE-trein vanuit Basel SBB Station (2.3 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Zurich HB Station (1 km vanuit het centrum)
TGV Lyria beheert de lijn van Basel naar Zurich met TGV Lyria-trein vanuit Basel SBB station naar station Zurich HB ( Zwitserland)
SBB CFF FFS maakt de spoorverbinding Basel-Zurich met InterRegio (IR)-trein vanuit Basel SBB Station (2.3 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Zürich Altstetten Station (4.5 km vanuit het centrum)

Alle vervoerswijzen Eindhoven Zurich

Voor een reis van Eindhoven (Nederland) naar Zurich (Zwitserland) met een afstand van 503 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Je hebt geluk, er is een directe Eindhoven-Zurich-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Eindhoven. De bus brengt je naar het busstation Zurich (1.9 km vanaf Zurich, Zwitserland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Zurich op tijd op het Eindhoven-busstation (op de 0.7 km de Eindhoven) verschijnt.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Eindhoven-Zurich.
Geen rechtstreekse vlucht, waarmee je vanaf Eindhoven naar Zurich kunt vliegen. Je kunt de vlucht nemenDusseldorf-Zurich doe dan de rest van de reis in bus.
Verlaat Dusseldorf aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Dusseldorf afgelegen DUS 6.1 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Zurich (Zurich Airport, IATA-code: ZRH) geëxploiteerd door Germanwings, Darwin Airline, Air Berlin, Lufthansa of Swiss International Airlines.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Eindhoven naar Zurich te gaan zonder verandering. Je kunt de trein nemenBasel-Zurich en gebruik bus om je eindbestemming te bereiken.
De treinen ICE, TGV Lyria, InterRegio (IR) of InterCity (IC) van Deutsche Bahn, TGV Lyria of SBB CFF FFS naar Zurich vertrekken vanaf het Basel SBB-treinstation in Basel. Aankomst in Zurich zal zijn op Zürich Altstetten Station (4.5 km vanuit het centrum).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)