Reizen van Essen naar Berlijn

Plan uw reis van Essen naar Berlijn in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Essen naar Berlijn in te gaan trein, auto, bus

 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Essen
Berlijn
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Essen Berlijn

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand454 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Essen naar Berlijn?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Essen Berlijn trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
 • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
 • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Essen Berlijn door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
 • Lokaliseer steden van Essen en Berlijn op een kaart evenals de route Essen Berlijn en de verschillende verbindingspunten (Alexanderplatz Station, Berlin Hauptbahnhof Station, Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Station, Essen Hbf Station, Essen Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
 • Zoek naar een hotel in Berlijn

Alle vervoerswijzen Essen Berlijn

Lees meer informatie over elk vervoermiddel:

Essen naar Berlijn bus

Er is een directe verbinding tussen de intercitybus tussen Essen en Berlijn.

U kunt nog steeds twijfels hebben om erbij te komen Berlijn met de bus. Hier zijn enkele redenen die u kunnen aanmoedigen om de bus naar te nemen Berlijn.

 • Door de aanwezigheid van stopcontacten op uw stoel en USB-poorten kunt u uw smartphone en laptop opladen. Je kunt er al je tijd doorbrengenEssen naar Berlijn een goede film kijken, naar muziek luisteren en waarom niet eens werken!
 • Bij reizen met de nachtbus Essen Berlijn, je redt een hotelnacht om Berlijnen aankomen op uw bestemming in de vroege ochtend. Ideaal om te ontdekkenBerlijn.
 • Een wifi-verbinding is beschikbaar voor reizigers in de meeste bussen, wat een belangrijke troef is voor een 454 km reis.

Welke coachbedrijven om tussen te reizen Essen en Berlijn?

De busroute Essen Berlijn wordt zonder wijzigingen geëxploiteerd door de busmaatschappijen FlixBus en ADAC PostBus.

FlixBus Essen BerlijnADAC PostBus Essen Berlijn

Bus stopt binnen Essen

Afhankelijk van het bedrijf, wordt het gevraagd aanwezig te zijn bij de bushalte in Essen van 15 tot 30 minuten voor de aangegeven vertrektijd. Kijk aan de voorkant om zeker te zijn van de busbestemming, 'Berlijn'moet worden vermeld. Laat uw ticket vóór het instappen aan de chauffeur zien, leg uw bagage in het ruim en ga vervolgens aan uw stoel zitten.

 • Essen

Bus stopt bij aankomst in Berlijn

Wanneer je aankomt Berlijn, zorg ervoor dat u niets aan uw stoel en in het ruim vergeet.

 • Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)

trein Essen naar Berlijn

Essen Berlijn treinbedrijven

Dit zijn de 2 spoorwegmaatschappijen die u tijdens uw reis kunt meenemen Berlijn: FlixTrain en Deutsche Bahn.
FlixTrain Essen BerlijnDeutsche Bahn Essen Berlijn

Intercitytrein Essen Berlijn

Het treinstation tussen Essen en Berlijn worden bediend door intercitytreinen die sneller zijn dan regionale treinen.

Regionale trein Essen Berlijn

Hogesnelheidstrein Essen Berlijn

Reizend met een snelheid tussen 200 km / u tot 350 km / u, zijn die treinen de snelste oplossing om van te vertrekken Essen naar Berlijn met de trein.

Is er een directe trein voor de Essen-Berlijn road?

Inderdaad, de steden van Berlijn en Essen zijn verbonden met een directe treinverbinding. Het schema kan gedurende de week variëren en rechtstreekse treinen kunnen alleen op bepaalde dagen rijden. Om de goedkoopste te vinden Essen-Berlijn treinkaartje, wij adviseren u om een zoekopdracht op Vivanoda te starten met uw reisdatums.

Treinstations voor vertrek in Essen

 • Essen Hbf
 • Essen-Altenessen

Aankomst treinstations in Berlijn

 • Berlin Hauptbahnhof
 • Alexanderplatz

Carpool van Essen naar Berlijn

De praktijk van carsharing is de laatste jaren enorm uitgebreid, dus je hebt misschien een kans om een te vinden Essen-Berlijn rijden. Dit heeft een zeer positieve invloed op het milieu, omdat het de capaciteit van de auto optimaliseert en het ook geld bespaart.

Het belangrijke verschil tussen carsharing en de andere vervoerswijzen is dat het geen geplande dienstregeling heeft. Je hebt dus meer kansen om te vinden Essen-Berlijn rijdt vijf dagen voor uw reisdatum dan drie maanden. Goede optie voor lastminute verblijf in Berlijn!

Welke vervoerders reizen tussen Essen en Berlijn?

Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Essen-Berlijn (455 km)
Busbedrijven
Busmaatschappij Onebus biedt busdiensten van Magdeburg Bus Terminal in Magdeburg en Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Terminal (Berlijn Duitsland)
ADAC PostBus is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Essen City (met het busstation Essen in het centrum van 0.3 km) en Berlijn City, waar de bus je afzet bij het busstation van Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) op ongeveer 9.3 km van het centrum.
De FlixBus-busmaatschappij draait van Essen Bus Terminal in Essen en Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Terminal (Berlijn Duitsland)
Spoorwegmaatschappijen
FlixTrain biedt een regel Essen-Berlijn met -trein vanuit Essen Hbf Station (0.8 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Berlin Hauptbahnhof Station (2.8 km vanuit het centrum)
Deutsche Bahn beheert de lijn van Essen naar Berlijn met ICE-trein vanuit Essen Hbf station naar station Berlin Hauptbahnhof (Berlijn Duitsland)
EuroBahn maakt de spoorverbinding Essen-Dortmund met RE3-trein vanuit Essen-Altenessen Station (3 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Dortmund Hbf Station (0.7 km vanuit het centrum)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)