Essen
Rechtstreekse reis naar Berlijn met trein, carpooling, bus
Berlijn
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Essen naar Berlijn?

Bent u van plan om van Essen naar Berlijn te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Essen naar Berlijn te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Essen en Berlijn, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, FlixTrain, EuroBahn, FlixBus of ADAC PostBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Essen en Berlijn, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Essen Berlijn reis te plannen.

Voor uw reis van Essen naar Berlijn heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Essen naar Berlijn

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Essen naar Berlijn, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Essen Berlijn per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Essen Berlijn ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Essen Berlijn

Carpoolen tussen Essen en Berlijn is perfect als u in goed gezelschap naar Berlijn wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Essen of Berlijn kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Essen naar Berlijn te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Essen Berlijn

Stad van vertrek
Essen
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Stad van bestemming
Berlijn
Duitsland
Berlijn
Afstand
454 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein, carpooling en bus
Zoek naar tickets voor Essen Berlijn
Zoeken naar accommodatie in Berlijn
Plan uw reis van Essen naar Berlijn gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Essen naar Berlijn gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Essen en Berlijn vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, FlixTrain, EuroBahn, FlixBus of ADAC PostBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Essen en Berlijn met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Essen en Berlijn

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Essen naar Berlijn?
Landschappen Treinen tussen Essen en Berlijn bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Snelheid Treinen van Essen naar Berlijn zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Flexibiliteit De treintijden van Essen Berlijn kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Essen-Berlijn kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Essen naar Berlijn?
Flexibel Carpoolen van Essen naar Berlijn is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Voordelig Carpoolen van Essen naar Berlijn is vaak de voordeligste manier van reizen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Essen naar Berlijn kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Essen naar Berlijn?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Essen en Berlijn, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Essen en Berlijn zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Reistijd Bussen van Essen naar Berlijn zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Berlijn om de afstand van 454 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Essen en Berlijn kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.

Waar beginnen in Essen? Waar kom ik aan in Berlijn?

Essen vertrek busstations

Essen
Kaart
Essen
Kaart

Vertrekstations in Essen

Essen Hbf
Kaart
Essen West
Kaart
Essen-Frohnhausen
Kaart
Essen-Steele
Kaart
Essen-Steele Ost
Kaart
Essen-Altenessen
Kaart
Essen-Bergeborbeck
Kaart
Essen-Dellwig
Kaart
Essen-Eiberg
Kaart
Essen-Kray Nord
Kaart
Essen-Zollverein Nord
Kaart
None
None

Berlijn aankomst busstations

Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kaart

Berlijn Aankomst Stations

Alexanderplatz
Kaart
Berlin Hauptbahnhof
Kaart
Berlin Ostbahnhof
Kaart
Berlin Zoologischer Garten
Kaart
Berlin-Charlottenburg
Kaart
Berlin-Friedrichstraße
Kaart
Berlin-Gesundbrunnen
Kaart
Berlin-Lichtenberg
Kaart
Berlin-Wannsee
Kaart
Berlin Südkreuz
Kaart
Berlin-Spandau
Kaart
None
None
Zoek naar tickets voor Essen Berlijn
Zoeken naar accommodatie in Berlijn

Bus Essen Berlijn

De frequentie van vertrekken naar Essen vanuit Berlijn varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Berlijn, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Essen-Berlijn varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Essen naar Berlijn op Vivanoda.

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Essen-Berlijn, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

De duur van de busreis tussen Essen en Berlijn varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Berlijn rijden.

Busmaatschappijen Essen Berlijn

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Onebus
Onebus
Zoek naar buskaartjes Essen Berlijn

Treinen Essen Berlijn

Treintickets van Essen naar Berlijn kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

De gemiddelde reistijd van Essen naar Berlijn hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Berlijn zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Treinen tussen Essen en Berlijn zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Essen naar Berlijn ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treinmaatschappijen van Essen naar Berlijn

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
FlixTrain
FlixTrain
EuroBahn
EuroBahn
Zoek naar treintickets Essen Berlijn

Carpoolen Essen Berlijn

De duur van een carpool reis tussen Essen en Berlijn is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Essen naar Berlijn zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Essen naar Berlijn, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Essen en Berlijn, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpool platform Essen Berlijn

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Essen Berlijn
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd