Reizen van Essen naar Bonn

Plan uw reis van Essen naar Bonn in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Essen naar Bonn in te gaan trein, auto, bus

 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Essen
Bonn
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Essen Bonn

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand81 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Essen naar Bonn?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Essen Bonn trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
 • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
 • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Essen Bonn door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
 • Lokaliseer steden van Essen en Bonn op een kaart evenals de route Essen Bonn en de verschillende verbindingspunten (Bonn Hbf Station, Bonn, Bertha-von-Suttnerplatz Bus Station, Essen Hbf Station, Essen Bus Station) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
 • Zoek naar een hotel in Bonn

Welke vervoerders reizen tussen Essen en Bonn?

Spoorwegmaatschappijen
HKX biedt een regel Essen-Bonn met -trein vanuit Essen Hbf Station (0.8 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Bonn Hbf Station (0.1 km vanuit het centrum)
Deutsche Bahn beheert de lijn van Essen naar Bonn met IC 55-trein vanuit Essen Hbf station naar station Bonn Hbf (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)
ÖBB maakt de spoorverbinding Essen-Bonn met InterCity (IC)-trein vanuit Essen Hbf Station (0.8 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Bonn Hbf Station (0.1 km vanuit het centrum)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Essen-Bonn (81 km)
Busbedrijven
Busmaatschappij ADAC PostBus biedt busdiensten van Essen Bus Terminal in Essen en Bonn, Bertha-von-Suttnerplatz Bus Terminal (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)

Alle vervoerswijzen Essen Bonn

Als je al hebt gekozen voor de vervoerswijze waarmee je wilt reizen, ga je rechtstreeks naar het speciale gedeelte:

trein Essen naar Bonn

is Essen verbonden met Bonn met een directe trein?

Ja, het is mogelijk om vanaf te gaan Essen naar Bonn met de trein zonder wijzigingen aan te brengen. Wees voorzichtig, dit kan afhankelijk zijn van de datum van uw reis naar Bonn en er kunnen minder rechtstreekse treinen uit komen Essen op bepaalde dagen. Om prijzen en beschikbaarheid te controleren, start u nu een zoekactie naar een Essen-Bonn treinkaartje op Vivanoda.

Intercitytrein Essen Bonn

Intercitytreinen bedienen de belangrijkste steden langs de Essen-Bonn route met een verbeterde reisduur in vergelijking met regionale treinen.

Hogesnelheidstrein Essen Bonn

Dit soort treinen is de dikste manier om met de trein tussen te reizen Essen en Bonn met een snelheidsbereik van 200 km / u tot 350 km / u.

Essen Bonn treinbedrijven

Er zijn 3 vervoerders die treinreizen uitvoeren tussen Essen en Bonn: HKX, Deutsche Bahn en ÖBB.
HKX Essen BonnDeutsche Bahn Essen BonnÖBB Essen Bonn

Treinstations voor vertrek in Essen

 • Essen Hbf

Aankomst treinstations in Bonn

 • Bonn Hbf

Essen naar Bonn bus

Deze busroute wordt uitgevoerd zonder wijziging tussen Essen naar Bonn

Je vraagt je misschien af of het de moeite waard is om met de bus te reizen tussen Essen en Bonn en wat de voordelen van deze manier van transport kunnen zijn. Om je aan te moedigen om de bus naar te nemen Bonn, hier zijn enkele argumenten die u zullen overtuigen.

 • Met zeer goedkope prijzen is het bijna onmogelijk voor trein- of carpoolbedrijven die tussen opereren Essen en Bonn goedkopere tarieven aanbieden.
 • Een wifi-verbinding is beschikbaar voor reizigers in de meeste bussen, wat een belangrijke troef is voor een 81 km reis.
 • De nieuwe bussen die ADAC PostBus gebruikt, zijn groener dan carpoolen en zelfs meer dan uw persoonlijke auto. De wegEssen Bonnis een reeds bestaande infrastructuur gedeeld met andere voertuigen. De landschapsbalans is daarom neutraal.

Coachbedrijven op de Essen Bonn reis

ADAC PostBus is het enige busbedrijf dat de directe buslijn bedient Essen Bonn.

ADAC PostBus Essen Bonn

Bus stopt binnen Essen

U moet bij uw aankomen Essen stop tussen 15 minuten en 30 minuten, afhankelijk van de busmaatschappij, vóór de vertrektijd die op uw ticket staat aangegeven. De naam van de bestemming 'Bonn'wordt altijd vermeld op de voorkant van de bus. Laat ten slotte uw ticket controleren door de bestuurder van ADAC PostBus en stap aan boord nadat u uw bagage in het ruim heeft gelegd.

 • Essen

Bus stopt bij aankomst in Bonn

Wanneer je aankomt Bonn, zorg ervoor dat u niets aan uw stoel en in het ruim vergeet.

 • Bonn, Bertha-von-Suttnerplatz

Carpool van Essen naar Bonn

Carpoolen is een recente manier om te reizen door uw reis te delen Essen-Bonn met andere reizigers die dezelfde route zoeken. Dit heeft een zeer positieve invloed op het milieu, omdat het de capaciteit van de auto optimaliseert en het ook geld bespaart.

Ridesharing heeft geen geplande dienstregeling, in tegenstelling tot de spoorweg-, bus- of vliegtuigindustrie. Je hebt dus meer kansen om te vinden Essen-Bonn rijdt vijf dagen voor uw reisdatum dan drie maanden. Dit is meer een last-minute oplossing om naar toe te gaan Bonn.

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)