Reizen van Essen naar Frankfurt am Main

Plan uw reis van Essen naar Frankfurt am Main in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Essen naar Frankfurt am Main in te gaan trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Essen
Frankfurt am Main
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Essen Frankfurt am Main

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand190 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Essen naar Frankfurt am Main ?

Je plant een reis vanaf Essen naar Frankfurt am Main en net als veel reizigers bent u op zoek naar de beste en goedkoopste vervoerswijze om tussen te reizen Essen Frankfurt am Main? Over het algemeen surf je op verschillende websites en breng je uren door zonder er zeker van te zijn dat alle transportoplossingen in overweging zijn genomen.

U krijgt in één zoekopdracht op Vivanoda, uw multimodale reisplanner in Europa, alle prijzen voor treinen, carpoolen en bussen om naar te reizen Frankfurt am Main van Essen Voer eenvoudig uw reisdatum in Frankfurt am Main en Vivanoda doet de rest. Verfijn, filter, sorteer volgens uw reisvoorkeuren en selecteer vervolgens Essen - Frankfurt am Main aanbod dat het beste bij u past.

Om van te reizen Essen, treinen, carpoolen of bussen van ÖBB, Deutsche Bahn, SBB CFF FFS, Blablacar, HKX, FlixBus, FlixTrain en Abellio zal je dragen Frankfurt am Main.

Alle vervoerswijzen Essen Frankfurt am Main

Als u voorkeuren heeft voor een bepaalde transportmodus, kunt u meer informatie krijgen over deze secties:

Carpool van Essen naar Frankfurt am Main

Carpoolen is een recente manier om te reizen door uw reis te delen Essen-Frankfurt am Main met andere reizigers die dezelfde route zoeken. Dit heeft een zeer positieve invloed op het milieu, omdat het de capaciteit van de auto optimaliseert en het ook geld bespaart.

In tegenstelling tot andere transportmiddelen, biedt autodelen reizigers geen gedefinieerde dienstregeling aan. Je hebt dus meer kansen om te vinden Essen-Frankfurt am Main rijdt vijf dagen voor uw reisdatum dan drie maanden. Dit is meer een last-minute oplossing om naar toe te gaan Frankfurt am Main.

Essen naar Frankfurt am Main bus

Als u op zoek bent naar een busdienst van Essen naar Frankfurt am Main, je hebt geluk want er is eigenlijk een directe dienst.

Met de bus vanuit Essen naar Frankfurt am Main is misschien niet zo duidelijk voor u. Daarom geven we je enkele argumenten die je kunnen overtuigen om in een bus te stappen Frankfurt am Main.

  • De Essen Frankfurt am Main tickets worden verkocht tegen onverslaanbare prijzen, het is onwaarschijnlijk dat u betere aanbiedingen zult vinden met de andere vervoerswijzen: aanbiedingen per trein of carpool.
  • Het is milieuvriendelijker om met een moderne bus te reizen dan om te carpoolen. Bovendien, de wegEssen Frankfurt am Main wordt gedeeld door andere voertuigen en er is geen extra infrastructuur nodig om een bus te laten rijden.
  • De coaches die de Essen Frankfurt am Main line zijn meestal uitgerust met een airconditioningsysteem, waarmee u tijdens warme seizoenen in goede omstandigheden kunt reizen.

Wat zijn de busbedrijven die de Essen Frankfurt am Main ?

ADAC PostBus en FlixBus zijn de busmaatschappijen die de buslijn exploiteren Essen Frankfurt am Main met directe service.

ADAC PostBus Essen Frankfurt am MainFlixBus Essen Frankfurt am Main

Bus stopt binnen Essen

U moet bij uw aankomen Essen stop tussen 15 minuten en 30 minuten, afhankelijk van de busmaatschappij, vóór de vertrektijd die op uw ticket staat aangegeven. Om te voorkomen dat je de verkeerde bus pakt, kijk je voor de bestemmingFrankfurt am Main'moet worden weergegeven. Presenteer ten slotte uw ticket aan het personeel van FlixBus of ADAC PostBus, zodat u uw koffers in de koffer kunt zetten en vervolgens kunt instappen.

  • Essen

Aankomst busstations in Frankfurt am Main

Wanneer je aankomt Frankfurt am Main, zorg ervoor dat u niets aan uw stoel en in het ruim vergeet.

  • Frankfurt Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)

trein Essen naar Frankfurt am Main

Is het mogelijk om rechtstreeks met de trein te gaan vanuit Essen naar Frankfurt am Main?

Ja de Essen naar Frankfurt am Main route wordt bediend door een directe trein. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van de dag van de week, het schema kan veranderen en directe treinen mogelijk niet elke dag rijden. Om prijzen en beschikbaarheid te controleren, start u nu een zoekactie naar een Essen-Frankfurt am Main treinkaartje op Vivanoda.

Regionale trein Essen Frankfurt am Main

Hogesnelheidstrein Essen Frankfurt am Main

Dit soort treinen is de dikste manier om met de trein tussen te reizen Essen en Frankfurt am Main met een snelheidsbereik van 200 km / u tot 350 km / u.

Intercitytrein Essen Frankfurt am Main

Intercitytreinen bedienen de belangrijkste steden langs de Essen-Frankfurt am Main route met een verbeterde reisduur in vergelijking met regionale treinen.

Nachttrein Essen Frankfurt am Main

Nachttreinen zijn een goede gelegenheid om een hotelnacht te redden Frankfurt am Main omdat u kunt slapen, of u nu op uw stoel zit of op een comfortabele ligplaats.

Treinstations van Essen

  • Essen Hbf

Aankomst treinstations in Frankfurt am Main

  • Frankfurt (Main) Hbf
  • Frankfurt am Main Flughafen Fernbahnhof

Essen Frankfurt am Main treinbedrijven

Er zijn 2 vervoerders die treinreizen uitvoeren tussen Essen en Frankfurt am Main: Deutsche Bahn en HKX.
Deutsche Bahn Essen Frankfurt am MainHKX Essen Frankfurt am Main

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)