Reizen van Essen naar Hamburg

Plan uw reis van Essen naar Hamburg in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Essen naar Hamburg in te gaan trein, auto, bus

 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Essen
Hamburg
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Essen Hamburg

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand308 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Essen naar Hamburg?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Essen Hamburg trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
 • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
 • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Essen Hamburg door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
 • Lokaliseer steden van Essen en Hamburg op een kaart evenals de route Essen Hamburg en de verschillende verbindingspunten (Hamburg Dammtor Station, Hamburg Hbf Station, Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Station, Essen Hbf Station, Essen Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
 • Zoek naar een hotel in Hamburg

Welke vervoerders reizen tussen Essen en Hamburg?

Spoorwegmaatschappijen
ÖBB biedt een regel Essen-Munster met InterCity (IC)-trein vanuit Essen Hbf Station (0.8 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Münster (Westf) Hbf Station (1 km vanuit het centrum)
Deutsche Bahn beheert de lijn van Essen naar Hamburg met ICE-trein vanuit Essen Hbf station naar station Hamburg Dammtor (Hamburg Duitsland)
EuroBahn maakt de spoorverbinding Essen-Dortmund met RE3-trein vanuit Essen-Altenessen Station (3 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Dortmund Hbf Station (0.7 km vanuit het centrum)
HKX biedt een regel van Essen naar Hamburg met -trein vanuit Essen Hbf station naar station Hamburg Hbf (Hamburg Duitsland)
FlixTrain beheert de lijn Essen-Hamburg met -trein vanuit Essen Hbf Station (0.8 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Hamburg Hbf Station (1 km vanuit het centrum)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Essen-Hamburg (309 km)
Busbedrijven
Busmaatschappij ADAC PostBus biedt busdiensten van Essen Bus Terminal in Essen en Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Terminal (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)
FlixBus is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Essen City (met het busstation Essen in het centrum van 0.3 km) en Hamburg City, waar de bus je afzet bij het busstation van Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) op ongeveer 1.4 km van het centrum.

Alle vervoerswijzen Essen Hamburg

Als u voorkeuren heeft voor een bepaalde transportmodus, kunt u meer informatie krijgen over deze secties:

Carpool van Essen naar Hamburg

Carpoolen is een recente manier om te reizen door uw reis te delen Essen-Hamburg met andere reizigers die dezelfde route zoeken. In plaats van alleen de auto uit te rijden Essen naar Hamburg, hiermee kunnen chauffeurs de reiskosten delen met andere passagiers.

Wanneer u een rit tussen boekt Essen Hamburg, stel je rechtstreeks met de bestuurder in hoe hij je kan ophalen. Om geldchats met de chauffeurs te voorkomen, betaal je online je rit.

Essen naar Hamburg bus

Bent u op zoek naar een bus van Essen naar Hamburg? Er is inderdaad een directe buslijn die deze route exploiteert.

Je vraagt je misschien af of het de moeite waard is om met de bus te reizen tussen Essen en Hamburg en wat de voordelen van deze manier van transport kunnen zijn. Hier zijn enkele redenen die u kunnen aanmoedigen om de bus naar te nemen Hamburg.

 • Met zeer goedkope prijzen is het bijna onmogelijk voor trein- of carpoolbedrijven die tussen opereren Essen en Hamburg goedkopere tarieven aanbieden.
 • Een wifi-verbinding is beschikbaar voor reizigers in de meeste bussen, wat een belangrijke troef is voor een 308 km reis.
 • Een nachtbus nemen Essen Hamburg is vaak een goede optie om geld te besparen Hamburgaccommodatie. Het verkeer is 's nachts vloeiender, reistijden worden verkort en u komt aanHamburg bij zonsopgang!

Bus stopt binnen Essen

U moet bij uw aankomen Essen stop tussen 15 minuten en 30 minuten, afhankelijk van de busmaatschappij, vóór de vertrektijd die op uw ticket staat aangegeven. De naam van de bestemming 'Hamburg'wordt altijd vermeld op de voorkant van de bus. Laat ten slotte uw ticket controleren door de bestuurder van FlixBus en stap aan boord nadat u uw bagage in het ruim heeft gelegd.

 • Essen

Aankomst busstations in Hamburg

Wanneer je aankomt Hamburg, zorg ervoor dat u niets aan uw stoel en in het ruim vergeet.

 • Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)

Welke coachbedrijven om tussen te reizen Essen en Hamburg?

Alleen de busmaatschappij FlixBus exploiteert de directe lijn Essen Hamburg.

FlixBus Essen Hamburg

trein Essen naar Hamburg

Is er een directe trein op weg naar Hamburg van Essen?

Ja, het is mogelijk om vanaf te gaan Essen naar Hamburg met de trein zonder wijzigingen aan te brengen. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van de dag van de week, het schema kan veranderen en directe treinen mogelijk niet elke dag rijden. Om prijzen en beschikbaarheid te controleren, start u nu een zoekactie naar een Essen-Hamburg treinkaartje op Vivanoda.

Intercitytrein Essen Hamburg

Intercitytreinen bedienen de belangrijkste steden langs de Essen-Hamburg route met een verbeterde reisduur in vergelijking met regionale treinen.

Hogesnelheidstrein Essen Hamburg

Dit soort treinen is de dikste manier om met de trein tussen te reizen Essen en Hamburg met een snelheidsbereik van 200 km / u tot 350 km / u.

Regionale trein Essen Hamburg

Essen Hamburg treinbedrijven

Er zijn 3 vervoerders die treinreizen uitvoeren tussen Essen en Hamburg: HKX, FlixTrain en Deutsche Bahn.
HKX Essen HamburgFlixTrain Essen HamburgDeutsche Bahn Essen Hamburg

Treinstations voor vertrek in Essen

 • Essen Hbf
 • Essen-Altenessen

Treinstations in Hamburg

 • Hamburg Dammtor
 • Hamburg Hbf

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)