Essen
Rechtstreekse reis naar Hannover met trein, carpooling, bus
Hannover
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Essen naar Hannover?

Bent u van plan om van Essen naar Hannover te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Essen naar Hannover te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Essen en Hannover, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (FlixTrain, Deutsche Bahn, Abellio, FlixBus of ADAC PostBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Essen en Hannover, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Essen Hannover reis te plannen.

Voor uw reis van Essen naar Hannover heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Essen naar Hannover

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Essen naar Hannover, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Essen Hannover per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Essen Hannover ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Essen Hannover

Carpoolen tussen Essen en Hannover is perfect als u in goed gezelschap naar Hannover wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Essen of Hannover kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Essen naar Hannover te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Essen Hannover

Stad van vertrek
Essen
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Stad van bestemming
Hannover
Duitsland
Nedersaksen
Afstand
212 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein, carpooling en bus
Zoek naar tickets voor Essen Hannover
Zoeken naar accommodatie in Hannover
Plan uw reis van Essen naar Hannover gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Essen naar Hannover gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Essen en Hannover vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals FlixTrain, Deutsche Bahn, Abellio, FlixBus of ADAC PostBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Essen en Hannover met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Essen en Hannover

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Essen naar Hannover?
Prijzen Bustickets van Essen naar Hannover zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Hannover (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Essen en Hannover, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Comfort Bussen tussen Essen en Hannover kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Essen naar Hannover zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Hannover om de afstand van 212 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Essen naar Hannover?
Comfort Treinen tussen Essen en Hannover bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Milieuvriendelijk De trein Essen-Hannover wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Kosten Treintickets Essen-Hannover kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Essen Hannover kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Essen naar Hannover?
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Essen naar Hannover.
Voordelig Carpoolen van Essen naar Hannover is vaak de voordeligste manier van reizen.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Essen naar Hannover.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Essen naar Hannover kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.

Waar beginnen in Essen? Waar kom ik aan in Hannover?

Essen vertrek busstations

Essen
Kaart
Essen
Kaart

Vertrekstations in Essen

Essen Hbf
Kaart
Essen West
Kaart
Essen-Frohnhausen
Kaart
Essen-Steele
Kaart
Essen-Steele Ost
Kaart
Essen-Eiberg
Kaart
Essen-Horst
Kaart
Essen-Kray Süd
Kaart
Essen-Altenessen
Kaart
Essen-Bergeborbeck
Kaart
Essen-Dellwig
Kaart
Essen-Kray Nord
Kaart
Essen-Zollverein Nord
Kaart
None
None

Hannover aankomst busstations

Hannover - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kaart

Hannover Aankomst Stations

Hannover Hbf
Kaart
Zoek naar tickets voor Essen Hannover
Zoeken naar accommodatie in Hannover

Bus Essen Hannover

De meeste bussen tussen Essen en Hannover zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Essen-Hannover varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Essen naar Hannover op Vivanoda.

De frequentie van vertrekken naar Essen vanuit Hannover varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Hannover, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Essen-Hannover. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

Busmaatschappijen Essen Hannover

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Zoek naar buskaartjes Essen Hannover

Treinen Essen Hannover

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Essen naar Hannover reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Essen en Hannover.

Treintickets van Essen naar Hannover kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Essen naar Hannover reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Essen naar Hannover ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treinmaatschappijen van Essen naar Hannover

FlixTrain
FlixTrain
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Abellio
Abellio
EuroBahn
EuroBahn
Zoek naar treintickets Essen Hannover

Carpoolen Essen Hannover

De duur van een carpool reis tussen Essen en Hannover is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Essen en Hannover. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Essen naar Hannover zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Essen naar Hannover, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Essen en Hannover, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpool platform Essen Hannover

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Essen Hannover
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd