Reizen van Essen naar Hannover

Plan uw reis van Essen naar Hannover in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Essen naar Hannover in te gaan trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Essen
Hannover
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Essen Hannover

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand212 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Essen naar Hannover?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Essen Hannover trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Essen Hannover door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Essen en Hannover op een kaart evenals de route Essen Hannover en de verschillende verbindingspunten (Hannover Hbf Station, Hannover - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Station, Essen Hbf Station, Essen Bus Station, Essen Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Hannover

Alle vervoerswijzen Essen Hannover

Voor een reis van Essen (Noord-Rijnland-Westfalen, Duitsland) naar Hannover (Nedersaksen, Duitsland) met een afstand van 212 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
De Essen Hannover-trein is direct.
De treinen IC 55 of ICE van Deutsche Bahn of FlixTrain naar Hannover vertrekken vanaf het Essen Hbf-treinstation in Essen. Aankomst in Hannover zal zijn op Hannover Hbf Station (0.7 km vanuit het centrum).
Je hebt geluk, er is een directe Essen-Hannover-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Essen. De bus brengt je naar het busstation Hannover - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (0.9 km vanaf Hannover, Duitsland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Hannover op tijd op het Essen-busstation (op de 0.3 km de Essen) verschijnt.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Essen-Hannover.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)