Reizen van Essen naar Kassel

Plan uw reis van Essen naar Kassel in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Essen naar Kassel in te gaan trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Essen
Kassel
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Essen Kassel

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand173 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Essen naar Kassel?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Essen Kassel trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Essen Kassel door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Essen en Kassel op een kaart evenals de route Essen Kassel en de verschillende verbindingspunten (Kassel-Wilhelmshöhe Station, Kassel - Kaufungen Bus Station, Kassel, Bahnhof Kassel-Wilhelmshöhe Bus Station, Kassel Wilhelmshöhe Bus Station, Essen Hbf Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Kassel

Alle vervoerswijzen Essen Kassel

Voor een reis van Essen (Noord-Rijnland-Westfalen, Duitsland) naar Kassel (Hessen, Duitsland) met een afstand van 173 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
De Essen Kassel-trein is direct.
De treinen IC 50 of ICE van Deutsche Bahn naar Kassel vertrekken vanaf het Essen Hbf-treinstation in Essen. Aankomst in Kassel zal zijn op Kassel-Wilhelmshöhe Station (3.5 km vanuit het centrum).
Je hebt geluk, er is een directe Essen-Kassel-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Essen. De bus brengt je naar het busstation Kassel, Bahnhof Kassel-Wilhelmshöhe (19 km vanaf Kassel, Duitsland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Kassel op tijd op het Essen-busstation (op de 0.3 km de Essen) verschijnt.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Essen-Kassel.

Welke vervoerders reizen tussen Essen en Kassel?

Spoorwegmaatschappijen
Deutsche Bahn biedt een regel Essen-Kassel met IC 50-trein vanuit Essen Hbf Station (0.8 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Kassel-Wilhelmshöhe Station (3.5 km vanuit het centrum)
Abellio beheert de lijn van Essen naar Bochum met RB40-trein vanuit Essen Hbf station naar station Bochum Hbf (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)
EuroBahn maakt de spoorverbinding Essen-Dortmund met RE3-trein vanuit Essen-Altenessen Station (3 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Dortmund Hbf Station (0.7 km vanuit het centrum)
FlixTrain biedt een regel van Essen naar Dortmund met -trein vanuit Essen Hbf station naar station Dortmund Hbf (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Essen-Kassel (174 km)
Busbedrijven
Busmaatschappij FlixBus biedt busdiensten van Essen Bus Terminal in Essen en Kassel, Bahnhof Kassel-Wilhelmshöhe Bus Terminal (Hessen Duitsland)
ADAC PostBus is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Essen City (met het busstation Essen in het centrum van 0.3 km) en Dortmund City, waar de bus je afzet bij het busstation van Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) op ongeveer 0.9 km van het centrum.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)