Reizen van Essen naar Leipzig

Plan uw reis van Essen naar Leipzig in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Essen naar Leipzig in te gaan trein, auto, bus

 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Essen
Leipzig
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Essen Leipzig

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand372 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Essen naar Leipzig?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Essen Leipzig trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
 • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
 • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Essen Leipzig door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
 • Lokaliseer steden van Essen en Leipzig op een kaart evenals de route Essen Leipzig en de verschillende verbindingspunten (Leipzig Hbf Station, Leipzig, Hauptbahnhof, Goethestraße Bus Station, Leipzig central station Bus Station, Essen Hbf Station, Essen Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
 • Zoek naar een hotel in Leipzig

Alle vervoerswijzen Essen Leipzig

Als je al hebt gekozen voor de vervoerswijze waarmee je wilt reizen, ga je rechtstreeks naar het speciale gedeelte:

Carpool van Essen naar Leipzig

De praktijk van carsharing is de laatste jaren enorm uitgebreid, dus je hebt misschien een kans om een te vinden Essen-Leipzig rijden. Dit helpt de reiskosten voor zowel de bestuurder als de passagier te verlagen en vermindert ook de impact op het milieu.

Het belangrijke verschil tussen carsharing en de andere vervoerswijzen is dat het geen geplande dienstregeling heeft. Dit betekent dat bij het zoeken naar Essen-Leipzig ritten, zult u eerder geneigd zijn om die te vinden als u slechts drie dagen van tevoren (en niet twee maanden) zoekt. Dit is interessant voor lastminute reizen naar Leipzig.

Essen naar Leipzig bus

Er is een directe verbinding tussen de intercitybus tussen Essen en Leipzig.

U kunt nog steeds twijfels hebben om erbij te komen Leipzig met de bus. Hier zijn enkele redenen die u kunnen aanmoedigen om de bus naar te nemen Leipzig.

 • Door de aanwezigheid van stopcontacten op uw stoel en USB-poorten kunt u uw smartphone en laptop opladen. Je kunt er al je tijd doorbrengenEssen naar Leipzig een goede film kijken, naar muziek luisteren en waarom niet eens werken!
 • Een wifi-verbinding is beschikbaar voor reizigers in de meeste bussen, wat een belangrijke troef is voor een 372 km reis.
 • Onverslaanbare prijzen! Op deEssen Leipzig route, busmaatschappijen bieden tarieven die vaak veel lager zijn dan trein- of carpooling.

Welke coachbedrijven om tussen te reizen Essen en Leipzig?

Alleen de busmaatschappij FlixBus exploiteert de directe lijn Essen Leipzig.

FlixBus Essen Leipzig

Vertrek busstations in Essen

U moet bij uw aankomen Essen stop tussen 15 minuten en 30 minuten, afhankelijk van de busmaatschappij, vóór de vertrektijd die op uw ticket staat aangegeven. Kijk aan de voorkant om zeker te zijn van de busbestemming, 'Leipzig'moet worden vermeld. Laat uw ticket vóór het instappen aan de chauffeur zien, leg uw bagage in het ruim en ga vervolgens aan uw stoel zitten.

 • Essen

Bus stopt bij aankomst in Leipzig

Zodra de bus is aangekomen Leipzig, controleer en verzamel uw bezittingen om niets te vergeten.

 • Leipzig, Hauptbahnhof, Goethestraße

trein Essen naar Leipzig

Essen Leipzig spoorwegen bedrijven

Er is slechts één spoorwegmaatschappij voor deze reis: Deutsche Bahn.
Deutsche Bahn Essen Leipzig

Treinstations voor vertrek in Essen

 • Essen-Altenessen
 • Essen Hbf

Aankomst treinstations in Leipzig

 • Leipzig Hbf

Regionale trein Essen Leipzig

Intercitytrein Essen Leipzig

De intercitytreinen dienden de belangrijkste steden van de route tussen Essen en Leipzig met een kortere duur in vergelijking met regionale treinen.

Hogesnelheidstrein Essen Leipzig

Reizend met een snelheid tussen 200 km / u tot 350 km / u, zijn die treinen de snelste oplossing om van te vertrekken Essen naar Leipzig met de trein.

Is er een directe trein voor de Essen-Leipzig road?

Ja, het is mogelijk om vanaf te gaan Essen naar Leipzig met de trein zonder wijzigingen aan te brengen. Wees voorzichtig, dit kan afhankelijk zijn van de datum van uw reis naar Leipzig en er kunnen minder rechtstreekse treinen uit komen Essen op bepaalde dagen. Om de goedkoopste te vinden Essen-Leipzig treinkaartje, wij adviseren u om een zoekopdracht op Vivanoda te starten met uw reisdatums.

Welke vervoerders reizen tussen Essen en Leipzig?

Busbedrijven
Busmaatschappij FlixBus biedt busdiensten van Essen Bus Terminal in Essen en Leipzig, Hauptbahnhof, Goethestraße Bus Terminal (Saksen Duitsland)
ADAC PostBus is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Dresden City (met het busstation Dresden in het centrum van 0.3 km) en Leipzig City, waar de bus je afzet bij het busstation van Leipzig, Hauptbahnhof, Goethestraße op ongeveer 0.1 km van het centrum.
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Essen-Leipzig (373 km)
Spoorwegmaatschappijen
EuroBahn biedt een regel Essen-Dortmund met RE3-trein vanuit Essen-Altenessen Station (3 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Dortmund Hbf Station (0.7 km vanuit het centrum)
Deutsche Bahn beheert de lijn van Essen naar Leipzig met IC 50-trein vanuit Essen Hbf station naar station Leipzig Hbf (Saksen Duitsland)
FlixTrain maakt de spoorverbinding Essen-Hannover met -trein vanuit Essen Hbf Station (0.8 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Hannover Hbf Station (0.7 km vanuit het centrum)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)