Reizen van Frankfurt am Main naar Stuttgart

Plan uw reis van Frankfurt am Main naar Stuttgart in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Frankfurt am Main naar Stuttgart in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Frankfurt am Main
Stuttgart
/
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Frankfurt am Main Stuttgart

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand153 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Frankfurt am Main naar Stuttgart?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Frankfurt am Main Stuttgart trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
 • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
 • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Frankfurt am Main Stuttgart door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
 • Lokaliseer steden van Frankfurt am Main en Stuttgart op een kaart evenals de route Frankfurt am Main Stuttgart en de verschillende verbindingspunten (Stuttgart Hbf Station, Stuttgart Airport Bus Station, Stuttgart Obertürkheim Bus Station, Stuttgart Airport Bus Station, Stuttgart-Vaihingen Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
 • Zoek naar een hotel in Stuttgart

Alle vervoerswijzen Frankfurt am Main Stuttgart

Lees meer informatie over elk vervoermiddel:

Goedkope vluchten vanaf Frankfurt am Main naar Stuttgart

Goedkope vluchten naar Stuttgart zijn soms niet zo gemakkelijk te krijgen, maar we willen u eraan herinneren een paar tips:

 • Boek uw Frankfurt am Main Stuttgart vlucht ruim van tevoren om de beste prijzen te krijgen. Meestal is dit de belangrijkste regel voor opbrengstbeheer: de goedkoopste prijs is lang voor vertrek beschikbaar (dit is gericht op vrijetijdsklanten die gewend zijn vroeg te boeken).
 • Wees flexibel met uw reisdatums naar Stuttgart. Prijzen variëren in de loop van de tijd, afhankelijk van vele factoren, waaronder de datum en tijd van reizen. U kunt dus beter een flexibiliteit van 2 of 3 dagen hebben om uw reis te boeken.

Welke luchtvaartmaatschappijen exploiteren het Frankfurt am Main naar Stuttgart vluchten?

Deze vlucht wordt gepland door slechts één luchtvaartmaatschappij: Lufthansa.
Lufthansa Frankfurt am Main Stuttgart

Luchthaven van vertrek over Frankfurt am Main

 • FRA Frankfurt International

Aankomst luchthaven in Stuttgart

 • STR Echterdingen

Carpool van Frankfurt am Main naar Stuttgart

Carpoolen is een recente manier om te reizen door uw reis te delen Frankfurt am Main-Stuttgart met andere reizigers die dezelfde route zoeken. Dit helpt de reiskosten voor zowel de bestuurder als de passagier te verlagen en vermindert ook de impact op het milieu.

Het belangrijke verschil tussen carsharing en de andere vervoerswijzen is dat het geen geplande dienstregeling heeft. Dit betekent dat bij het zoeken naar Frankfurt am Main-Stuttgart ritten, zult u eerder geneigd zijn om die te vinden als u slechts drie dagen van tevoren (en niet twee maanden) zoekt. Goede optie voor lastminute verblijf in Stuttgart!

trein Frankfurt am Main naar Stuttgart

Hogesnelheidstrein Frankfurt am Main Stuttgart

Dit soort treinen is de dikste manier om met de trein tussen te reizen Frankfurt am Main en Stuttgart met een snelheidsbereik van 200 km / u tot 350 km / u.

Intercitytrein Frankfurt am Main Stuttgart

Intercitytreinen bedienen de belangrijkste steden langs de Frankfurt am Main-Stuttgart route met een verbeterde reisduur in vergelijking met regionale treinen.

Frankfurt am Main Stuttgart spoorwegen bedrijven

Er zijn 4 vervoerders die treinreizen uitvoeren tussen Frankfurt am Main en Stuttgart: SBB CFF FFS, Deutsche Bahn, ÖBB en FlixTrain.
SBB CFF FFS Frankfurt am Main StuttgartDeutsche Bahn Frankfurt am Main StuttgartÖBB Frankfurt am Main StuttgartFlixTrain Frankfurt am Main Stuttgart

Is het mogelijk om rechtstreeks met de trein te gaan vanuit Frankfurt am Main naar Stuttgart?

Ja de Frankfurt am Main naar Stuttgart route wordt bediend door een directe trein. Het schema kan gedurende de week variëren en rechtstreekse treinen kunnen alleen op bepaalde dagen rijden. Om de goedkoopste te vinden Frankfurt am Main-Stuttgart treinkaartje, wij adviseren u om een zoekopdracht op Vivanoda te starten met uw reisdatums.

Treinstations voor vertrek in Frankfurt am Main

 • Frankfurt (Main) Hbf
 • Frankfurt (Main) West

Aankomst treinstations in Stuttgart

 • Stuttgart Hbf

Frankfurt am Main naar Stuttgart bus

Als u op zoek bent naar een busdienst van Frankfurt am Main naar Stuttgart, je hebt geluk want er is eigenlijk een directe dienst.

Met de bus vanuit Frankfurt am Main naar Stuttgart is misschien niet zo duidelijk voor u. Om je aan te moedigen om de bus naar te nemen Stuttgart, hier zijn enkele argumenten die u zullen overtuigen.

 • Een wifi-verbinding is beschikbaar voor reizigers in de meeste bussen, wat een belangrijke troef is voor een 153 km reis.
 • De nieuwe bussen die ADAC PostBus, FlixBus en DeinBus gebruikt, zijn groener dan carpoolen en zelfs meer dan uw persoonlijke auto. De wegFrankfurt am Main Stuttgartis een reeds bestaande infrastructuur gedeeld met andere voertuigen. De landschapsbalans is daarom neutraal.
 • Onverslaanbare prijzen! Op deFrankfurt am Main Stuttgart route, busmaatschappijen bieden tarieven die vaak veel lager zijn dan trein- of carpooling.

Coachbedrijven op de Frankfurt am Main Stuttgart reis

De busdienst tussen de stad Frankfurt am Main en Stuttgart wordt beheerd door meerdere busmaatschappijen: DeinBus, FlixBus en ADAC PostBus.

DeinBus Frankfurt am Main StuttgartFlixBus Frankfurt am Main StuttgartADAC PostBus Frankfurt am Main Stuttgart

Vertrek busstations in Frankfurt am Main

U moet bij uw aankomen Frankfurt am Main stop tussen 15 minuten en 30 minuten, afhankelijk van de busmaatschappij, vóór de vertrektijd die op uw ticket staat aangegeven. Om te voorkomen dat je de verkeerde bus pakt, kijk je voor de bestemmingStuttgart'moet worden weergegeven. Laat uw ticket vóór het instappen aan de chauffeur zien, leg uw bagage in het ruim en ga vervolgens aan uw stoel zitten.

 • Frankfurt Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)

Aankomst busstations in Stuttgart

Zodra de bus is aangekomen Stuttgart, controleer en verzamel uw bezittingen om niets te vergeten.

 • Stuttgart Airport
 • Stuttgart Obertürkheim

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)