Reizen van Geneve naar Lausanne

Plan uw reis van Geneve naar Lausanne in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Geneve naar Lausanne in te gaan trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Geneve
Lausanne
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Geneve Lausanne

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand52 km
Directe lijnJa

Hoe te reizen van Geneve naar Lausanne ?

Je plant een reis vanaf Geneve naar Lausanne en net als veel reizigers bent u op zoek naar de beste en goedkoopste vervoerswijze om tussen te reizen Geneve Lausanne? Meestal is dit geen gemakkelijke taak en moet u door meerdere sites bladeren om alle aanbiedingen te vergelijken.

U krijgt in één zoekopdracht op Vivanoda, uw multimodale reisplanner in Europa, alle prijzen voor treinen, carpoolen en bussen om naar te reizen Lausanne van Geneve Voer uw reisdata in Lausanne dan doet Vivanoda de rest. Gebruik de beschikbare filters en sorteeropties om uw zoekopdracht te verfijnen volgens uw voorkeuren.

Om van te reizen Geneve, treinen, carpoolen of bussen van TGV Lyria, Blablacar, FlixBus en SBB CFF FFS zal je dragen Lausanne.

Welke vervoerders reizen tussen Geneve en Lausanne?

Spoorwegmaatschappijen
SBB CFF FFS biedt een regel Geneve-Lausanne met InterCity (IC)-trein vanuit Genève Gare de Cornavin Station (0.7 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Lausanne Station (0.4 km vanuit het centrum)
TGV Lyria beheert de lijn van Geneve naar Lausanne met TGV Lyria-trein vanuit Genève Gare de Cornavin station naar station Lausanne ( Zwitserland)
Busbedrijven
Busmaatschappij FlixBus biedt busdiensten van Geneva Bus Terminal in Geneve en Lausanne Route des Plaines-du-Loup Bus Terminal ( Zwitserland)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Geneve-Lausanne (52 km)

Alle vervoerswijzen Geneve Lausanne

Als je al hebt gekozen voor de vervoerswijze waarmee je wilt reizen, ga je rechtstreeks naar het speciale gedeelte:

trein Geneve naar Lausanne

Intercitytrein Geneve Lausanne

De intercitytreinen dienden de belangrijkste steden van de route tussen Geneve en Lausanne met een kortere duur in vergelijking met regionale treinen.

Hogesnelheidstrein Geneve Lausanne

Dat zijn treinen die op zeer hoge snelheid rijden en slechts enkele steden bedienen Geneve en Lausanne. Ze werken vaak op speciale tracks.

Geneve Lausanne treinbedrijven

De spoorwegen SBB CFF FFS en TGV Lyria zijn de bedrijven waarmee u kunt reizen voor uw reis naar Lausanne.
SBB CFF FFS Geneve LausanneTGV Lyria Geneve Lausanne

Treinstations van Geneve

  • Genève Gare de Cornavin

Treinstations in Lausanne

  • Lausanne

Is er een directe trein op weg naar Lausanne van Geneve?

Ja de Geneve naar Lausanne route wordt bediend door een directe trein. Wees voorzichtig, dit kan afhankelijk zijn van de datum van uw reis naar Lausanne en er kunnen minder rechtstreekse treinen uit komen Geneve op bepaalde dagen. Om prijzen en beschikbaarheid te controleren, start u nu een zoekactie naar een Geneve-Lausanne treinkaartje op Vivanoda.

Carpool van Geneve naar Lausanne

In tegenstelling tot andere transportmiddelen, biedt autodelen reizigers geen gedefinieerde dienstregeling aan. Dus je hebt zeker betere kansen om te krijgen Geneve-Lausanne rijdt drie dagen van tevoren dan één maand vooruit. Dit is meer een last-minute oplossing om naar toe te gaan Lausanne.

Wanneer u op het punt staat een te boeken Geneve-Lausanne rijden, kunt u de bestuurder een bericht sturen als u andere details nodig heeft (ophaallocatie, tijd, bagage ...). Om geldchats met de chauffeurs te voorkomen, betaal je online je rit.

Geneve naar Lausanne bus

Bent u op zoek naar een bus van Geneve naar Lausanne? Er is inderdaad een directe buslijn die deze route exploiteert.

Welke coachbedrijven om tussen te reizen Geneve en Lausanne?

Alleen de busmaatschappij FlixBus exploiteert de directe lijn Geneve Lausanne.

FlixBus Geneve Lausanne

Bus stopt binnen Geneve

U moet bij uw aankomen Geneve stop tussen 15 minuten en 30 minuten, afhankelijk van de busmaatschappij, vóór de vertrektijd die op uw ticket staat aangegeven. De naam van de bestemming 'Lausanne'wordt altijd vermeld op de voorkant van de bus. Presenteer ten slotte uw ticket aan het personeel van FlixBus, zodat u uw koffers in de koffer kunt zetten en vervolgens kunt instappen.

  • Geneva

Aankomst busstations in Lausanne

Zodra de bus is aangekomen Lausanne, controleer en verzamel uw bezittingen om niets te vergeten.

  • Lausanne Route des Plaines-du-Loup

Je vraagt je misschien af of het de moeite waard is om met de bus te reizen tussen Geneve en Lausanne en wat de voordelen van deze manier van transport kunnen zijn. Hier zijn enkele redenen die u kunnen aanmoedigen om de bus naar te nemen Lausanne.

  • Het wagenpark van FlixBus-bussen is nieuw en daarom groener dan carpoolen. Sinds deGeneve Lausanne de weg is al lang aangelegd, bussen hebben geen extra infrastructuur nodig die het landschap verstoort.
  • De coaches die de Geneve Lausanne line zijn meestal uitgerust met een airconditioningsysteem, waarmee u tijdens warme seizoenen in goede omstandigheden kunt reizen.
  • De moderne bussen die de lijn bedienen Geneve Lausanne hebben toiletten en comfortabele verstelbare stoelen om u in optimale omstandigheden te laten reizen.

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)