Reizen van Geneve naar Lugano

Plan uw reis van Geneve naar Lugano in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

2 opties om van Geneve naar Lugano in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Geneve
Lugano
/
  • Krijg tarieven
2
Geneve
Milaan
Lugano
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Geneve Lugano

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand219 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Geneve naar Lugano?

We bieden 2 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Geneve Lugano trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Geneve Lugano door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Geneve en Lugano op een kaart evenals de route Geneve Lugano en de verschillende verbindingspunten (Lugano Airport, Lugano Station, Lugano-Paradiso Station, Lugano Nord Bus Station, Geneva-Cointrin International Airport, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Lugano

Welke vervoerders reizen tussen Geneve en Lugano?

Busbedrijven
Busmaatschappij Eurolines biedt busdiensten van Geneva Bus Terminal in Geneve en Milan autostazione Bus Terminal (Lombardije Italië)
OUIBUS is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Geneve City (met het busstation Geneva in het centrum van 0.7 km) en Milaan City, waar de bus je afzet bij het busstation van Milan autostazione op ongeveer 5.4 km van het centrum.
De FlixBus-busmaatschappij draait van Milan autostazione Bus Terminal in Milaan en Lugano Nord Bus Terminal ( Zwitserland)
Spoorwegmaatschappijen
Trenord biedt een regel Milaan-Lugano met Regionale-trein vanuit Milano Centrale Station (2.8 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Lugano Station (1.7 km vanuit het centrum)
SBB CFF FFS beheert de lijn van Milaan naar Lugano met RegioExpress (RE)-trein vanuit Milano Centrale station naar station Lugano ( Zwitserland)
Luchtvaartmaatschappijen
Darwin Airline maakt een vlucht vertrekkende van Geneva-Cointrin International GVA Airport gelegen op 4.1 km van het centrum van Geneve naar Lugano (aankomst op Lugano LUG Airport)
Swiss International Airlines zorgt voor een rotatie van Geneva-Cointrin International GVA Airport (gelegen op 4.1 km van Geneve Center, Zwitserland) naar Lugano (op weg naar Lugano LUG Airport)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Geneve-Lugano (220 km)

Alle vervoerswijzen Geneve Lugano

Voor een reis van Geneve (Zwitserland) naar Lugano (Zwitserland) met een afstand van 219 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Geneve-Lugano.
Directe vlucht Geneve> Lugano is de snelste manier om uw bestemming te bereiken.
Verlaat Geneve aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Geneva-Cointrin International afgelegen GVA 4.1 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Lugano (Lugano Airport, IATA-code: LUG) geëxploiteerd door Darwin Airline of Swiss International Airlines.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Geneve-Lugano te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Geneve-Milaan en Milaan-Lugano.
Je gaat aan boord van een bus naar Geneve. De bus brengt je naar het busstation Milan autostazione (5.4 km vanaf Milaan, Italië). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Milaan op tijd op het Geneva-busstation (op de 0.7 km de Geneve) verschijnt.Neem in Milaan een andere bus die je naar het busstation van Lugano ( Zwitserland) zal brengen.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Geneve naar Lugano te gaan zonder verandering. Je kunt de trein nemenMilaan-Lugano en gebruik bus om je eindbestemming te bereiken.
De treinen Regionale of RegioExpress (RE) van Trenord of SBB CFF FFS naar Lugano vertrekken vanaf het Milano Centrale-treinstation in Milaan. Aankomst in Lugano zal zijn op Lugano Station (1.7 km vanuit het centrum).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)