Grenoble
Rechtstreekse reis naar Besancon met bus, trein, carpooling
Besancon
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Grenoble naar Besancon?

Bent u van plan om van Grenoble naar Besancon te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Grenoble naar Besancon te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Grenoble en Besancon, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, TGV Lyria, ALSA, Isilines of FlixBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Grenoble en Besancon, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Grenoble Besancon reis te plannen.

Voor uw reis van Grenoble naar Besancon heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Grenoble naar Besancon

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Grenoble naar Besancon, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Grenoble Besancon per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Grenoble Besancon ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Grenoble Besancon

Carpoolen tussen Grenoble en Besancon is perfect als u in goed gezelschap naar Besancon wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Grenoble of Besancon kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Grenoble naar Besancon te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Grenoble Besancon

Stad van vertrek
Grenoble
Frankrijk
Rhône-Alpes
Stad van bestemming
Besancon
Frankrijk
Franche-Comté
Afstand
229 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, trein en carpooling
Zoek naar tickets voor Grenoble Besancon
Zoeken naar accommodatie in Besancon
Plan uw reis van Grenoble naar Besancon gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Grenoble naar Besancon gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Grenoble en Besancon vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, TGV Lyria, ALSA, Isilines of FlixBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Grenoble en Besancon met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Grenoble en Besancon

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Grenoble naar Besancon?
Prijzen Bustickets van Grenoble naar Besancon zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Besancon (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Grenoble en Besancon, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Reistijd Bussen van Grenoble naar Besancon zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Besancon om de afstand van 229 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Grenoble en Besancon kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Grenoble naar Besancon?
Comfort Treinen tussen Grenoble en Besancon bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Landschappen Treinen tussen Grenoble en Besancon bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Flexibiliteit De treintijden van Grenoble Besancon kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Grenoble-Besancon kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Grenoble naar Besancon?
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Grenoble en Besancon is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Flexibel Carpoolen van Grenoble naar Besancon is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Grenoble Besancon. Ze zijn niet altijd op tijd.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.

Waar beginnen in Grenoble? Waar kom ik aan in Besancon?

Grenoble vertrek busstations

Grenoble
Kaart
Grenoble
Kaart
Grenoble (Condillac-Universités)
Kaart
Grenoble Résistance
Kaart

Vertrekstations in Grenoble

Grenoble
Kaart
Grenoble U.-Gières
Kaart

Besancon aankomst busstations

Besançon
Kaart
Besançon
Kaart
Besançon
Kaart

Besancon Aankomst Stations

Besançon-Viotte
Kaart
Besançon-Franche-Comté-TGV
Kaart
Zoek naar tickets voor Grenoble Besancon
Zoeken naar accommodatie in Besancon

Bus Grenoble Besancon

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Grenoble-Besancon varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Grenoble naar Besancon op Vivanoda.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Grenoble-Besancon busticket extra kosten met zich mee.

De duur van de busreis tussen Grenoble en Besancon varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Besancon rijden.

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Grenoble-Besancon. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

Busmaatschappijen Grenoble Besancon

ALSA
ALSA
Isilines
Isilines
FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Eurolines
Eurolines
Zoek naar buskaartjes Grenoble Besancon

Treinen Grenoble Besancon

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Grenoble naar Besancon. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Treintickets van Grenoble naar Besancon kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Grenoble naar Besancon reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Grenoble naar Besancon reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Grenoble en Besancon.

Treinmaatschappijen van Grenoble naar Besancon

SNCF
SNCF
TGV Lyria
TGV Lyria
Zoek naar treintickets Grenoble Besancon

Carpoolen Grenoble Besancon

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Grenoble en Besancon, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Grenoble en Besancon. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Grenoble naar Besancon hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Carpool platform Grenoble Besancon

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Grenoble Besancon

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd