Reizen van Grenoble naar Rouen

Plan uw reis van Grenoble naar Rouen in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

2 opties om van Grenoble naar Rouen in te gaan trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Grenoble
Rouen
/
/
  • Krijg tarieven
2
Grenoble
Parijs
Rouen
/
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Grenoble Rouen

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand587 km
Directe lijnJa

Hoe te reizen van Grenoble naar Rouen ?

Zoals veel reizigers, bent u op zoek naar de goedkoopste transportaanbiedingen om van te reizen Grenoble naar Rouen? Bladeren door verschillende websites om eenvoudige informatie te krijgen en uw reis te boeken is altijd erg vervelend.

Dankzij uw multimodale zoekmachine Vivanoda, vindt u op dezelfde site alle tarieven voor bussen, carpoolen en treinen te bereiken Rouen. Voer uw reisdata in Rouen dan doet Vivanoda de rest. Gebruik de beschikbare filters en sorteeropties om uw zoekopdracht te verfijnen volgens uw voorkeuren.

Om uw bestemming te bereiken vanaf Grenoble, reist u met SNCF, OUIBUS, Isilines, Eurolines, Blablacar of FlixBus door bussen, carpoolen of treinen.

Alle vervoerswijzen Grenoble Rouen

Voor een reis van Grenoble (Rhône-Alpes, Frankrijk) naar Rouen (Normandie, Frankrijk) met een afstand van 587 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Je hebt geluk, er is een directe Grenoble-Rouen-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Grenoble. De bus brengt je naar het busstation Rouen (0.8 km vanaf Rouen, Frankrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Rouen op tijd op het Grenoble-busstation (op de 1.3 km de Grenoble) verschijnt.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Grenoble-Rouen.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Grenoble naar Rouen te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Grenoble-Lyon en Lyon-Rouen zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen TER van SNCF naar Lyon vertrekken vanaf het Grenoble-treinstation in Grenoble. Aankomst in Lyon zal zijn op Lyon-Part-Dieu Station (2.1 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Lyon, waar de trein TGV geëxploiteerd door de SNCF naar Rouen vertrekt.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)