Reizen van Groningen naar Palanga

Plan uw reis van Groningen naar Palanga in vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Groningen naar Palanga in te gaan vliegtuig

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Groningen
Palanga
  • Krijg tarieven

Reizen Groningen Palanga

Wijzen van vervoervliegtuig
afstand980 km
Directe lijnNee

Hoe kom je van Groningen naar Palanga?

We bieden 1 routes in vliegtuigom je Groningen Palanga trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (vliegtuig).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Groningen Palanga door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Groningen en Palanga op een kaart evenals de route Groningen Palanga en de verschillende verbindingspunten (Palanga International Airport, Eelde Airport) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Palanga

Welke vervoerders reizen tussen Groningen en Palanga?

Luchtvaartmaatschappijen
Nordica maakt een vlucht vertrekkende van Eelde GRQ Airport gelegen op 9.8 km van het centrum van Groningen naar Kopenhagen (aankomst op Copenhagen CPH Airport)
SAS - Scandinavian Airlines zorgt voor een rotatie van Copenhagen CPH Airport (gelegen op 8 km van Kopenhagen Center, Denemarken) naar Palanga (op weg naar Palanga International PLQ Airport)

Alle vervoerswijzen Groningen Palanga

Voor een reis van Groningen (Nederland) naar Palanga (Litouwen) met een afstand van 980 km kunt u lenen Slechts één vervoermiddel (vliegtuig).
Geen enkele rechtstreekse vlucht stelt u in staat om vanuit Groningen naar Palanga te vliegen, maar het is mogelijk om deze reis alleen per vliegtuig met vluchten te maken Groningen-Kopenhagen en Kopenhagen-Palanga
Verlaat Groningen aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Eelde afgelegen GRQ 9.8 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Kopenhagen (Copenhagen Airport, IATA-code: CPH) geëxploiteerd door Nordica.Neem vanuit Kopenhagen een ander vliegtuig met SAS - Scandinavian Airlines dat je naar de luchthaven van Palanga International (Palanga, Litouwen) zal brengen.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)