Reizen van Groningen naar Stad Luxemburg

Plan uw reis van Groningen naar Stad Luxemburg in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

3 opties om van Groningen naar Stad Luxemburg in te gaan trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Groningen
Stad Luxemburg
/
  • Krijg tarieven
2
Groningen
Eindhoven
Stad Luxemburg
/
/
  • Krijg tarieven
3
Groningen
Amsterdam
Stad Luxemburg
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Groningen Stad Luxemburg

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand402 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Groningen naar Stad Luxemburg?

We bieden 3 routes in trein, bus, carpoolingom je Groningen Stad Luxemburg trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Groningen Stad Luxemburg door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Groningen en Stad Luxemburg op een kaart evenals de route Groningen Stad Luxemburg en de verschillende verbindingspunten (Luxembourg Gare Bus Station, Luxembourg central (Parking) Bus Station, Groningen Bus Station, Groningen Station) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Stad Luxemburg

Welke vervoerders reizen tussen Groningen en Stad Luxemburg?

Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Groningen-Stad Luxemburg (403 km)
Busbedrijven
FlixBus biedt busdiensten van Groningen Bus Terminal in Groningen en Eindhoven Bus Terminal ( Nederland) en tussen Eindhoven City (met het busstation Eindhoven in het centrum van 0.7 km) en Stad Luxemburg City, waar de bus je afzet bij het busstation van Luxembourg Gare op ongeveer 1.2 km van het centrum.
OUIBUS is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen van Amsterdam Radarweg 1043 Bus Terminal in Amsterdam en Luxembourg central (Parking) Bus Terminal ( Luxemburg)
Spoorwegmaatschappijen
Nederlandse Spoorwegen NS biedt een regel Groningen-Amsterdam met Intercity 12600-trein vanuit Groningen Station (0.5 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het centrum)

Alle vervoerswijzen Groningen Stad Luxemburg

Voor een reis van Groningen (Nederland) naar Stad Luxemburg (Luxemburg) met een afstand van 402 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Groningen-Stad Luxemburg.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Groningen-Stad Luxemburg te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Groningen-Eindhoven en Eindhoven-Stad Luxemburg.
Je gaat aan boord van een bus naar Groningen. De bus brengt je naar het busstation Eindhoven (0.7 km vanaf Eindhoven, Nederland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Eindhoven op tijd op het Groningen-busstation (op de 0.4 km de Groningen) verschijnt.Neem in Eindhoven een andere bus die je naar het busstation van Stad Luxemburg ( Luxemburg) zal brengen.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Groningen naar Stad Luxemburg te gaan zonder verandering. Je kunt de trein nemenGroningen-Amsterdam en gebruik bus om je eindbestemming te bereiken.
De treinen Intercity 12600 van Nederlandse Spoorwegen NS naar Amsterdam vertrekken vanaf het Groningen-treinstation in Groningen. Aankomst in Amsterdam zal zijn op Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het centrum).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)