Aanbevolen route
Hamburg
Rechtstreekse reis naar Frankfurt am Main met trein, bus, carpooling, vliegtuig
Frankfurt am Main
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Hamburg
Reizen met de trein, carpooling, bus naar Hannover
Hannover
Reizen met de trein, carpooling, bus naar Frankfurt am Main
Frankfurt am Main
Prijzen zoeken
Hamburg
Reizen met de trein, carpooling, bus naar Mainz
Mainz
Reizen met de trein, bus, carpooling naar Frankfurt am Main
Frankfurt am Main
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Hamburg naar Frankfurt am Main?

Bent u van plan om van Frankfurt am Main naar Hamburg te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Hamburg naar Frankfurt am Main te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Hamburg en Frankfurt am Main, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, FlixTrain, HKX, FlixBus of ADAC PostBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Hamburg en Frankfurt am Main, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Hamburg Frankfurt am Main reis te plannen.

Voor uw reis van Hamburg naar Frankfurt am Main heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Hamburg naar Frankfurt am Main

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Hamburg naar Frankfurt am Main, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Hamburg Frankfurt am Main per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Hamburg Frankfurt am Main ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Hamburg Frankfurt am Main met het vliegtuig

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Hamburg en Frankfurt am Main, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Frankfurt am Main te komen.

Carpoolen Hamburg Frankfurt am Main

Carpoolen tussen Hamburg en Frankfurt am Main is perfect als u in goed gezelschap naar Frankfurt am Main wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Hamburg of Frankfurt am Main kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Hamburg naar Frankfurt am Main te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Hamburg Frankfurt am Main

Stad van vertrek
Hamburg
Duitsland
Hamburg
Stad van bestemming
Frankfurt am Main
Duitsland
Hessen
Afstand
393 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein, bus, carpooling en vliegtuig
Zoek naar tickets voor Hamburg Frankfurt am Main
Zoeken naar accommodatie in Frankfurt am Main
Plan uw reis van Hamburg naar Frankfurt am Main gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Hamburg naar Frankfurt am Main gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Hamburg en Frankfurt am Main vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, FlixTrain, HKX, FlixBus of ADAC PostBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Hamburg en Frankfurt am Main met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Hamburg en Frankfurt am Main

Voordelen en nadelen van carpoolen van Hamburg naar Frankfurt am Main?
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Hamburg naar Frankfurt am Main.
Flexibel Carpoolen van Hamburg naar Frankfurt am Main is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Hamburg en Frankfurt am Main is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Hamburg naar Frankfurt am Main.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Hamburg Frankfurt am Main. Ze zijn niet altijd op tijd.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Hamburg naar Frankfurt am Main?
Milieuvriendelijk De trein Hamburg-Frankfurt am Main wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Comfort Treinen tussen Hamburg en Frankfurt am Main bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Snelheid Treinen van Hamburg naar Frankfurt am Main zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Flexibiliteit De treintijden van Hamburg Frankfurt am Main kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Hamburg-Frankfurt am Main kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van vliegen van Hamburg naar Frankfurt am Main?
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Hamburg naar Frankfurt am Main, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Snelheid Vliegen tussen Hamburg en Frankfurt am Main is de snelste manier om de 393 km tussen Hamburg en Frankfurt am Main af te leggen.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Frankfurt am Main moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Hamburg vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Prijzen Vliegtickets van Hamburg naar Frankfurt am Main kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Hamburg Frankfurt am Main hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Hamburg naar Frankfurt am Main?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Hamburg en Frankfurt am Main, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Hamburg naar Frankfurt am Main zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Frankfurt am Main (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Hamburg en Frankfurt am Main zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Reistijd Bussen van Hamburg naar Frankfurt am Main zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Frankfurt am Main om de afstand van 393 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Hamburg en Frankfurt am Main kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.

Waar beginnen in Hamburg? Waar kom ik aan in Frankfurt am Main?

Hamburg vertrek busstations

Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kaart

Vertrekstations in Hamburg

Hamburg Dammtor
Kaart
Hamburg Hbf
Kaart
Hamburg-Altona
Kaart
Hamburg-Harburg
Kaart

Vertrekluchthavens in Hamburg

Fuhlsbuettel
Kaart

Frankfurt am Main aankomst busstations

Frankfurt Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kaart
Frankfurt am Main, Flughafen
Kaart

Frankfurt am Main Aankomst Stations

Frankfurt (Main) Hbf
Kaart
Frankfurt am Main Flughafen Fernbahnhof
Kaart
Frankfurt (Main) West
Kaart
Frankfurt (Main) Süd
Kaart

Frankfurt am Main aankomst luchthavens

Frankfurt International
Kaart
Zoek naar tickets voor Hamburg Frankfurt am Main
Zoeken naar accommodatie in Frankfurt am Main

3 tips om goedkoper te reizen tussen Hamburg en Frankfurt am Main

Heeft u besloten om van Hamburg naar Frankfurt am Main te reizen en bent u op zoek naar manieren om geld te besparen op uw reisticket? Hier zijn 3 handige tips om geld te besparen op uw reis. Of u nu per bus, trein, vliegtuig of carpooling reist, deze tips helpen u de beste tarieven te vinden voor uw reis van Hamburg naar Frankfurt am Main.

  • 1. Vermijd piekuren
    Tickets Hamburg-Frankfurt am Main zijn vaak goedkoper als u buiten de spits reist. Door deze drukke momenten van de dag te vermijden, kunt u geld besparen op uw reisticket. Bovendien kan reizen naar Frankfurt am Main tijdens de daluren u een comfortabelere reis opleveren.
  • 2. Wees flexibel met data
    Tickets Hamburg-Frankfurt am Main zijn doordeweeks vaak goedkoper dan in het weekend. Als u het zich kunt veroorloven doordeweeks naar Frankfurt am Main te reizen in plaats van in het weekend, kunt u geld besparen op uw ticket Hamburg-Frankfurt am Main. Bovendien kunt u door flexibel met data om te gaan ook de beste prijzen naar Frankfurt am Main vinden.
  • 3. Boek vooraf
    Dit is vaak de bekendste tip om geld te besparen op reizen tussen Hamburg en Frankfurt am Main. Dat komt omdat trein-, vliegtuig-, bus- of veerboottickets vaak goedkoper zijn als u ze ruim van tevoren koopt. Dit kan u soms tientallen of zelfs honderden euro's besparen op uw reis Hamburg-Frankfurt am Main.

Bus Hamburg Frankfurt am Main

De meeste bussen tussen Hamburg en Frankfurt am Main zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

De duur van de busreis tussen Hamburg en Frankfurt am Main varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Frankfurt am Main rijden.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Hamburg-Frankfurt am Main busticket extra kosten met zich mee.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Hamburg-Frankfurt am Main varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Hamburg naar Frankfurt am Main op Vivanoda.

Bussen tussen Hamburg en Frankfurt am Main bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

De frequentie van vertrekken naar Hamburg vanuit Frankfurt am Main varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Frankfurt am Main, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Busmaatschappijen Hamburg Frankfurt am Main

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Zoek naar buskaartjes Hamburg Frankfurt am Main

Treinen Hamburg Frankfurt am Main

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Hamburg en Frankfurt am Main te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

De gemiddelde reistijd van Hamburg naar Frankfurt am Main hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Frankfurt am Main zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Hamburg naar Frankfurt am Main reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Treinen tussen Hamburg en Frankfurt am Main zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Hamburg naar Frankfurt am Main reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Hamburg en Frankfurt am Main.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Hamburg naar Frankfurt am Main ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treinmaatschappijen van Hamburg naar Frankfurt am Main

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
FlixTrain
FlixTrain
HKX
HKX
ÖBB
ÖBB
Zoek naar treintickets Hamburg Frankfurt am Main

Vluchten Hamburg Frankfurt am Main

Luchtvaartmaatschappijen Hamburg Frankfurt am Main

Lufthansa
Lufthansa
Zoek naar vluchten Hamburg Frankfurt am Main

Carpoolen Hamburg Frankfurt am Main

De duur van een carpool reis tussen Hamburg en Frankfurt am Main is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Hamburg en Frankfurt am Main. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Hamburg naar Frankfurt am Main zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Hamburg naar Frankfurt am Main, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Hamburg naar Frankfurt am Main hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

Carpool platform Hamburg Frankfurt am Main

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Hamburg Frankfurt am Main
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd