Aanbevolen route
Hamburg
Rechtstreekse reis naar Groningen met bus, carpooling
Groningen
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Hamburg
Reizen met de trein, carpooling, bus naar Oldenburg
Oldenburg
Reizen met de bus, carpooling naar Groningen
Groningen
Prijzen zoeken
Hamburg
Reizen met de carpooling, bus naar Leer
Leer
Reizen met de trein, carpooling, bus naar Groningen
Groningen
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Hamburg naar Groningen?

Bent u van plan om van Groningen naar Hamburg te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Hamburg naar Groningen te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Hamburg en Groningen, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, Arriva, FlixBus, ADAC PostBus of Public Express) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Hamburg en Groningen, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Hamburg Groningen reis te plannen.

Voor uw reis van Hamburg naar Groningen heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Hamburg naar Groningen

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Hamburg naar Groningen, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Hamburg Groningen per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Hamburg Groningen ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Hamburg Groningen

Carpoolen tussen Hamburg en Groningen is perfect als u in goed gezelschap naar Groningen wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Hamburg of Groningen kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Hamburg naar Groningen te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Hamburg Groningen

Stad van vertrek
Hamburg
Duitsland
Hamburg
Stad van bestemming
Groningen
Nederland
Afstand
230 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus en carpooling
Zoek naar tickets voor Hamburg Groningen
Zoeken naar accommodatie in Groningen
Plan uw reis van Hamburg naar Groningen gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Hamburg naar Groningen gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Hamburg en Groningen vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, Arriva, FlixBus, ADAC PostBus of Public Express om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Hamburg en Groningen met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Hamburg en Groningen

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Hamburg naar Groningen?
Prijzen Bustickets van Hamburg naar Groningen zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Groningen (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Hamburg en Groningen, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Hamburg en Groningen zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Reistijd Bussen van Hamburg naar Groningen zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Groningen om de afstand van 230 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Hamburg en Groningen kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Hamburg naar Groningen?
Milieuvriendelijk De trein Hamburg-Groningen wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Comfort Treinen tussen Hamburg en Groningen bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Snelheid Treinen van Hamburg naar Groningen zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Flexibiliteit De treintijden van Hamburg Groningen kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Hamburg-Groningen kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Hamburg naar Groningen?
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Hamburg naar Groningen.
Flexibel Carpoolen van Hamburg naar Groningen is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Voordelig Carpoolen van Hamburg naar Groningen is vaak de voordeligste manier van reizen.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Hamburg naar Groningen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Hamburg naar Groningen kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.

Waar beginnen in Hamburg? Waar kom ik aan in Groningen?

Hamburg vertrek busstations

Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kaart

Vertrekstations in Hamburg

Hamburg Hbf
Kaart
Hamburg Dammtor
Kaart
Hamburg-Altona
Kaart
Hamburg-Harburg
Kaart

Groningen aankomst busstations

Groningen CS (Hbf.)
Kaart
Groningen
Kaart

Groningen Aankomst Stations

Groningen
Kaart
Zoek naar tickets voor Hamburg Groningen
Zoeken naar accommodatie in Groningen

3 tips om goedkoper te reizen tussen Hamburg en Groningen

Heeft u besloten om van Hamburg naar Groningen te reizen en bent u op zoek naar manieren om geld te besparen op uw reisticket? Hier zijn 3 handige tips om geld te besparen op uw reis. Of u nu per bus, trein of carpooling reist, deze tips helpen u de beste tarieven te vinden voor uw reis van Hamburg naar Groningen.

  • 1. Vergelijk prijzen
    Het gebruik van Vivanoda is een geweldige manier om de beste prijzen te vinden voor uw reis van Hamburg naar Groningen. Hiermee kunt u de tarieven van verschillende vervoerders in één zoekopdracht vergelijken en de beste prijs voor uw verblijf in Groningen vinden.
  • 2. Wees flexibel met data
    Tickets Hamburg-Groningen zijn doordeweeks vaak goedkoper dan in het weekend. Als u het zich kunt veroorloven doordeweeks naar Groningen te reizen in plaats van in het weekend, kunt u geld besparen op uw ticket Hamburg-Groningen. Bovendien kunt u door flexibel met data om te gaan ook de beste prijzen naar Groningen vinden.
  • 3. Vermijd piekuren
    Tickets Hamburg-Groningen zijn vaak goedkoper als u buiten de spits reist. Door deze drukke momenten van de dag te vermijden, kunt u geld besparen op uw reisticket. Bovendien kan reizen naar Groningen tijdens de daluren u een comfortabelere reis opleveren.

Bus Hamburg Groningen

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Hamburg-Groningen varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Hamburg naar Groningen op Vivanoda.

De duur van de busreis tussen Hamburg en Groningen varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Groningen rijden.

De meeste bussen tussen Hamburg en Groningen zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Hamburg-Groningen busticket extra kosten met zich mee.

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Hamburg-Groningen. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

De frequentie van vertrekken naar Hamburg vanuit Groningen varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Groningen, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Busmaatschappijen Hamburg Groningen

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Public Express
Public Express
Zoek naar buskaartjes Hamburg Groningen

Treinen Hamburg Groningen

Treinen tussen Hamburg en Groningen zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

De gemiddelde reistijd van Hamburg naar Groningen hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Groningen zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Hamburg naar Groningen ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Hamburg naar Groningen reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Hamburg en Groningen te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Dat hangt vaak af van het tarief en de annuleringsvoorwaarden van de treinmaatschappij. Als uw treinticket van Hamburg naar Groningen niet terugbetaalbaar is, zijn er misschien mogelijkheden om het te ruilen of te wijzigen tegen extra kosten.

Treinmaatschappijen van Hamburg naar Groningen

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Arriva
Arriva
Zoek naar treintickets Hamburg Groningen

Carpoolen Hamburg Groningen

De duur van een carpool reis tussen Hamburg en Groningen is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Hamburg naar Groningen zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Hamburg naar Groningen, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Hamburg naar Groningen hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Hamburg en Groningen. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Hamburg en Groningen, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpool platform Hamburg Groningen

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Hamburg Groningen
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd