Karlsruhe
Rechtstreekse reis naar Frankfurt am Main met trein, bus, carpooling
Frankfurt am Main
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Karlsruhe naar Frankfurt am Main?

Bent u van plan om van Karlsruhe naar Frankfurt am Main te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Karlsruhe naar Frankfurt am Main te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Karlsruhe en Frankfurt am Main, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (FlixTrain, Deutsche Bahn, SBB CFF FFS, ADAC PostBus of Public Express) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Karlsruhe en Frankfurt am Main, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Karlsruhe Frankfurt am Main reis te plannen.

Voor uw reis van Karlsruhe naar Frankfurt am Main heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Karlsruhe naar Frankfurt am Main

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Karlsruhe naar Frankfurt am Main, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Karlsruhe Frankfurt am Main per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Karlsruhe Frankfurt am Main ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Karlsruhe Frankfurt am Main

Carpoolen tussen Karlsruhe en Frankfurt am Main is perfect als u in goed gezelschap naar Frankfurt am Main wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Karlsruhe of Frankfurt am Main kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Karlsruhe naar Frankfurt am Main te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Karlsruhe Frankfurt am Main

Stad van vertrek
Karlsruhe
Duitsland
Baden-Württemberg
Stad van bestemming
Frankfurt am Main
Duitsland
Hessen
Afstand
124 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein, bus en carpooling
Zoek naar tickets voor Karlsruhe Frankfurt am Main
Zoeken naar accommodatie in Frankfurt am Main
Plan uw reis van Karlsruhe naar Frankfurt am Main gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Karlsruhe naar Frankfurt am Main gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Karlsruhe en Frankfurt am Main vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals FlixTrain, Deutsche Bahn, SBB CFF FFS, ADAC PostBus of Public Express om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Karlsruhe en Frankfurt am Main met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Karlsruhe en Frankfurt am Main

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Karlsruhe naar Frankfurt am Main?
Snelheid Treinen van Karlsruhe naar Frankfurt am Main zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Milieuvriendelijk De trein Karlsruhe-Frankfurt am Main wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Flexibiliteit De treintijden van Karlsruhe Frankfurt am Main kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Karlsruhe-Frankfurt am Main kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Karlsruhe naar Frankfurt am Main?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Karlsruhe en Frankfurt am Main, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Karlsruhe naar Frankfurt am Main zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Frankfurt am Main (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Reistijd Bussen van Karlsruhe naar Frankfurt am Main zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Frankfurt am Main om de afstand van 124 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Karlsruhe en Frankfurt am Main kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Karlsruhe naar Frankfurt am Main?
Flexibel Carpoolen van Karlsruhe naar Frankfurt am Main is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Voordelig Carpoolen van Karlsruhe naar Frankfurt am Main is vaak de voordeligste manier van reizen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Karlsruhe naar Frankfurt am Main kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.

Waar beginnen in Karlsruhe? Waar kom ik aan in Frankfurt am Main?

Karlsruhe vertrek busstations

Karlsruhe
Kaart
Karlsruhe
Kaart

Vertrekstations in Karlsruhe

Karlsruhe Hbf
Kaart

Frankfurt am Main aankomst busstations

Frankfurt Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kaart
Frankfurt central station
Kaart
Frankfurt Airport
Kaart

Frankfurt am Main Aankomst Stations

Frankfurt (Main) Hbf
Kaart
Frankfurt (Main) Süd
Kaart
Frankfurt am Main Flughafen Fernbahnhof
Kaart
Frankfurt (Main) West
Kaart
Zoek naar tickets voor Karlsruhe Frankfurt am Main
Zoeken naar accommodatie in Frankfurt am Main

Bus Karlsruhe Frankfurt am Main

Bussen tussen Karlsruhe en Frankfurt am Main bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

De frequentie van vertrekken naar Karlsruhe vanuit Frankfurt am Main varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Frankfurt am Main, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Karlsruhe-Frankfurt am Main. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

De duur van de busreis tussen Karlsruhe en Frankfurt am Main varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Frankfurt am Main rijden.

Busmaatschappijen Karlsruhe Frankfurt am Main

ADAC PostBus
ADAC PostBus
Public Express
Public Express
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
DeinBus
DeinBus
Zoek naar buskaartjes Karlsruhe Frankfurt am Main

Treinen Karlsruhe Frankfurt am Main

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Karlsruhe naar Frankfurt am Main reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Karlsruhe en Frankfurt am Main.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Karlsruhe naar Frankfurt am Main ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treinen tussen Karlsruhe en Frankfurt am Main zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

De gemiddelde reistijd van Karlsruhe naar Frankfurt am Main hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Frankfurt am Main zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Treinmaatschappijen van Karlsruhe naar Frankfurt am Main

FlixTrain
FlixTrain
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
SNCF
SNCF
ÖBB
ÖBB
Zoek naar treintickets Karlsruhe Frankfurt am Main

Carpoolen Karlsruhe Frankfurt am Main

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Karlsruhe en Frankfurt am Main. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Karlsruhe naar Frankfurt am Main zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Karlsruhe naar Frankfurt am Main, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

De duur van een carpool reis tussen Karlsruhe en Frankfurt am Main is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Karlsruhe naar Frankfurt am Main hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Carpool platform Karlsruhe Frankfurt am Main

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Karlsruhe Frankfurt am Main
Karlsruhe naar Frankfurt am Main bus, trein, carpooling - Tickets en prijzen

Toeristische gids voor de reis van Karlsruhe naar Frankfurt am Main

Wat te zien en te doen in Frankfurt am Main?

Het historische centrum van Frankfurt am Main, de Römerberg, is een must voor toeristen. Het plein is omzoomd met kleurrijke 15e-eeuwse gebouwen en herbergt de kathedraal van Frankfurt, de Sint-Bartholomeuskathedraal. De stad staat ook bekend om zijn musea, waaronder het Städel Museum met een indrukwekkende collectie Europese kunst en het Goethehuis, waar de beroemde Duitse schrijver Johann Wolfgang von Goethe jarenlang woonde.

Voor fijnproevers is Frankfurt am Main beroemd om zijn worsten, "Frankfurter" genoemd, die in de vele restaurants en cafés van de stad gegeten kunnen worden. Bezoekers kunnen ook de lokale keuken proeven in de traditionele restaurants in het stadscentrum.

Tot slot is de stad een belangrijk winkelcentrum met veel winkels en boetieks van internationale merken. De Zeil, een levendige winkelstraat, is de ideale plek om te winkelen en het nachtleven van Frankfurt te ervaren.

Frankfurt am Main is een kosmopolitische en fascinerende stad die bezoekers die op zoek zijn naar een culturele en gastronomische ervaring in vervoering zal brengen.

Zoek naar tickets voor Karlsruhe Frankfurt am Main
Zoeken naar accommodatie in Frankfurt am Main

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd