Reizen van Kopenhagen naar Aalborg

Plan uw reis van Kopenhagen naar Aalborg in trein, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Kopenhagen naar Aalborg in te gaan vliegtuig, trein

 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Kopenhagen
Aalborg
/
 • Krijg tarieven

Reizen Kopenhagen Aalborg

Wijzen van vervoervliegtuig, trein
afstand223 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Kopenhagen naar Aalborg?

We bieden 1 routes in trein, vliegtuigom je Kopenhagen Aalborg trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
 • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, vliegtuig).
 • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Kopenhagen Aalborg door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
 • Lokaliseer steden van Kopenhagen en Aalborg op een kaart evenals de route Kopenhagen Aalborg en de verschillende verbindingspunten (Aalborg Airport, Aalborg station Station, Skalborg St. Station, Aalborg Vestby St. Station, Lindholm St. Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
 • Zoek naar een hotel in Aalborg

Welke vervoerders reizen tussen Kopenhagen en Aalborg?

Luchtvaartmaatschappijen
SAS - Scandinavian Airlines maakt een vlucht vertrekkende van Copenhagen CPH Airport gelegen op 8 km van het centrum van Kopenhagen naar Aalborg (aankomst op Aalborg AAL Airport)
Cimber Air zorgt voor een rotatie van Copenhagen CPH Airport (gelegen op 8 km van Kopenhagen Center, Denemarken) naar Aalborg (op weg naar Aalborg AAL Airport)
Norwegian Air Shuttle beheert de vlucht vertrekkende van Copenhagen CPH Airport gelegen op 8 km van het centrum van Kopenhagen naar Aalborg (aankomst op Aalborg AAL Airport)
Spoorwegmaatschappijen
Danske StatsBaner (DSB) biedt een regel Kopenhagen-Aalborg met -trein vanuit København H Station (0.4 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Aalborg station Station (1.2 km vanuit het centrum)

Alle vervoerswijzen Kopenhagen Aalborg

Als je al hebt gekozen voor de vervoerswijze waarmee je wilt reizen, ga je rechtstreeks naar het speciale gedeelte:

Goedkope vluchten vanaf Kopenhagen naar Aalborg

Om u te helpen goedkopere vluchten te vinden om naar te vliegen Aalborg, we wilden je een paar adviezen geven:

 • Wacht niet de dag voor je reis om het te boeken Kopenhagen Aalborg vlucht aangezien de prijzen zeer hoog zouden moeten zijn. Dit is een van de belangrijkste regels in de luchtvaartindustrie: vakantiereizigers die graag minder vroeg boeken; zakelijke reizen willen graag meer betalen, maar laat boeken.
 • Vermijd weekends om naar toe te vliegen Aalborg en flexibel zijn. Prijzen veranderen voortdurend en verschillen van dag tot dag. Het hebben van enige flexibiliteit zal een belangrijke troef zijn.

Welke luchtvaartmaatschappijen exploiteren het Kopenhagen naar Aalborg vluchten?

We tellen 3 luchtvaartmaatschappijen om een rechtstreekse dienst te plannen tussen de luchthaven van Kopenhagen en die van Aalborg: SAS - Scandinavian Airlines, Cimber Air en Norwegian Air Shuttle.
SAS - Scandinavian Airlines Kopenhagen AalborgCimber Air Kopenhagen AalborgNorwegian Air Shuttle Kopenhagen Aalborg

Luchthaven van vertrek over Kopenhagen

 • CPH Copenhagen

Aankomst luchthaven in Aalborg

 • AAL Aalborg

trein Kopenhagen naar Aalborg

Is er een directe trein voor de Kopenhagen-Aalborg road?

Ja, het is mogelijk om vanaf te gaan Kopenhagen naar Aalborg met de trein zonder wijzigingen aan te brengen. Wees voorzichtig, dit kan afhankelijk zijn van de datum van uw reis naar Aalborg en er kunnen minder rechtstreekse treinen uit komen Kopenhagen op bepaalde dagen. Om prijzen en beschikbaarheid te controleren, start u nu een zoekactie naar een Kopenhagen-Aalborg treinkaartje op Vivanoda.

Kopenhagen Aalborg treinbedrijven

Het treinbedrijf dat deze reis uitvoert, is Danske StatsBaner (DSB).
Danske StatsBaner (DSB) Kopenhagen Aalborg

Intercitytrein Kopenhagen Aalborg

Intercitytreinen bedienen de belangrijkste steden langs de Kopenhagen-Aalborg route met een verbeterde reisduur in vergelijking met regionale treinen.

Treinstations voor vertrek in Kopenhagen

 • København H

Aankomst treinstations in Aalborg

 • Aalborg station

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)