Reizen van Kopenhagen naar Aarhus

Plan uw reis van Kopenhagen naar Aarhus in trein, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

2 opties om van Kopenhagen naar Aarhus in te gaan vliegtuig, trein

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Kopenhagen
Aarhus
/
  • Krijg tarieven
2
Kopenhagen
Skanderborg
Aarhus
  • Krijg tarieven

Reizen Kopenhagen Aarhus

Wijzen van vervoervliegtuig, trein
afstand156 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Kopenhagen naar Aarhus?

We bieden 2 routes in trein, vliegtuigom je Kopenhagen Aarhus trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, vliegtuig).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Kopenhagen Aarhus door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Kopenhagen en Aarhus op een kaart evenals de route Kopenhagen Aarhus en de verschillende verbindingspunten (Tirstrup Airport, Århus Station, København H Station, Københavns Lufthavn Kastrup Station, Valby St. Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Aarhus

Alle vervoerswijzen Kopenhagen Aarhus

Voor een reis van Kopenhagen (Denemarken) naar Aarhus (Denemarken) met een afstand van 156 km kunt u lenen 2 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
De Kopenhagen Aarhus-trein is direct.
De treinen van Danske StatsBaner (DSB) naar Aarhus vertrekken vanaf het København H-treinstation in Kopenhagen. Aankomst in Aarhus zal zijn op Århus Station (1 km vanuit het centrum).
Directe vlucht Kopenhagen> Aarhus is de snelste manier om uw bestemming te bereiken.
Verlaat Kopenhagen aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Copenhagen afgelegen CPH 8 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Aarhus (Tirstrup Airport, IATA-code: AAR) geëxploiteerd door Cimber Air of SAS - Scandinavian Airlines.

Welke vervoerders reizen tussen Kopenhagen en Aarhus?

Spoorwegmaatschappijen
Danske StatsBaner (DSB) biedt een regel Kopenhagen-Aarhus met -trein vanuit København H Station (0.4 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Århus Station (1 km vanuit het centrum)
Deutsche Bahn beheert de lijn van Skanderborg naar Aarhus met ICE-trein vanuit Skanderborg station naar station Århus ( Denemarken)
Luchtvaartmaatschappijen
Cimber Air maakt een vlucht vertrekkende van Copenhagen CPH Airport gelegen op 8 km van het centrum van Kopenhagen naar Aarhus (aankomst op Tirstrup AAR Airport)
SAS - Scandinavian Airlines zorgt voor een rotatie van Copenhagen CPH Airport (gelegen op 8 km van Kopenhagen Center, Denemarken) naar Aarhus (op weg naar Tirstrup AAR Airport)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)