Reizen van Kopenhagen naar Amsterdam

Plan uw reis van Kopenhagen naar Amsterdam in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

4 opties om van Kopenhagen naar Amsterdam in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Kopenhagen
Amsterdam
/
/
  • Krijg tarieven
2
Kopenhagen
Groningen
Amsterdam
/
/
  • Krijg tarieven
3
Kopenhagen
Dusseldorf
Amsterdam
/
/
/
/
  • Krijg tarieven
4
Kopenhagen
Hamburg
Amsterdam
/
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Kopenhagen Amsterdam

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand621 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Kopenhagen naar Amsterdam?

We bieden 4 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Kopenhagen Amsterdam trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Kopenhagen Amsterdam door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Kopenhagen en Amsterdam op een kaart evenals de route Kopenhagen Amsterdam en de verschillende verbindingspunten (Amsterdam Centraal Station, Schiphol Station, Amsterdam Radarweg 1043 Bus Station, Amsterdam Bus Station, Amsterdam-Schiphol Airport, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Amsterdam

Alle vervoerswijzen Kopenhagen Amsterdam

Voor een reis van Kopenhagen (Denemarken) naar Amsterdam (Nederland) met een afstand van 621 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Directe vlucht Kopenhagen> Amsterdam is de snelste manier om uw bestemming te bereiken.
Verlaat Kopenhagen aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Copenhagen afgelegen CPH 8 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Amsterdam (Amsterdam-Schiphol Airport, IATA-code: AMS) geëxploiteerd door KLM, Norwegian Air Shuttle of SAS - Scandinavian Airlines.
De Kopenhagen Amsterdam-trein is direct.
De treinen CityNightLine Borealis van Deutsche Bahn naar Amsterdam vertrekken vanaf het Copenhagen-treinstation in Kopenhagen. Aankomst in Amsterdam zal zijn op Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het centrum).
Je hebt geluk, er is een directe Kopenhagen-Amsterdam-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Kopenhagen. De bus brengt je naar het busstation Amsterdam Radarweg 1043 (4 km vanaf Amsterdam, Nederland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Amsterdam op tijd op het Köbenhavn Ingerslevsgade-busstation (op de 0.7 km de Kopenhagen) verschijnt.
Blablacar is het belangrijkste carpoolplatform in Europa waar chauffeurs werken Hamburg-Amsterdam kan je als passagier meenemen en je zult combineren met een reis in trein om de hele reis te dekken.

Welke vervoerders reizen tussen Kopenhagen en Amsterdam?

Spoorwegmaatschappijen
Danske StatsBaner (DSB) biedt een regel Kopenhagen-Hamburg met -trein vanuit København H Station (0.4 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Eidelstedt Station (7.4 km vanuit het centrum)
Deutsche Bahn beheert de lijn van Kopenhagen naar Amsterdam met CityNightLine Borealis-trein vanuit Copenhagen station naar station Amsterdam Centraal ( Nederland)
Nederlandse Spoorwegen NS maakt de spoorverbinding Groningen-Amsterdam met Intercity 12600-trein vanuit Groningen Station (0.5 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het centrum)
Busbedrijven
Busmaatschappij FlixBus biedt busdiensten van Köbenhavn Ingerslevsgade Bus Terminal in Kopenhagen en Amsterdam Radarweg 1043 Bus Terminal ( Nederland)
Eurolines is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Kopenhagen City (met het busstation Kobenhavn in het centrum van 1.5 km) en Dusseldorf City, waar de bus je afzet bij het busstation van Düsseldorf op ongeveer 0.3 km van het centrum.
Luchtvaartmaatschappijen
Easyjet vliegt vertrekkende van Copenhagen CPH Airport gelegen op 8 km van het centrum van Kopenhagen naar Hamburg (aankomst op Fuhlsbuettel HAM Airport) en van Fuhlsbuettel HAM Airport (gelegen op 8.8 km van Hamburg Center, Duitsland) naar Amsterdam (op weg naar Amsterdam-Schiphol AMS Airport)
Germanwings zorgt voor een rotatie vertrekkende van Fuhlsbuettel HAM Airport gelegen op 8.8 km van het centrum van Hamburg naar Amsterdam (aankomst op Amsterdam-Schiphol AMS Airport)
Nordica beheert de vlucht van Copenhagen CPH Airport (gelegen op 8 km van Kopenhagen Center, Denemarken) naar Groningen (op weg naar Eelde GRQ Airport)
Air Berlin biedt een luchtverbinding vertrekkende van Copenhagen CPH Airport gelegen op 8 km van het centrum van Kopenhagen naar Dusseldorf (aankomst op Dusseldorf DUS Airport)
KLM maakt een vlucht van Copenhagen CPH Airport (gelegen op 8 km van Kopenhagen Center, Denemarken) naar Amsterdam (op weg naar Amsterdam-Schiphol AMS Airport)
Norwegian Air Shuttle zorgt voor een rotatie vertrekkende van Copenhagen CPH Airport gelegen op 8 km van het centrum van Kopenhagen naar Amsterdam (aankomst op Amsterdam-Schiphol AMS Airport)
SAS - Scandinavian Airlines beheert de vlucht van Copenhagen CPH Airport (gelegen op 8 km van Kopenhagen Center, Denemarken) naar Amsterdam (op weg naar Amsterdam-Schiphol AMS Airport)
Lufthansa biedt een luchtverbinding vertrekkende van Copenhagen CPH Airport gelegen op 8 km van het centrum van Kopenhagen naar Dusseldorf (aankomst op Dusseldorf DUS Airport)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Hamburg-Amsterdam (367 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)