Reizen van Kopenhagen naar Eindhoven

Plan uw reis van Kopenhagen naar Eindhoven in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

4 opties om van Kopenhagen naar Eindhoven in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Kopenhagen
Amsterdam
Eindhoven
/
/
/
/
  • Krijg tarieven
2
Kopenhagen
Dusseldorf
Eindhoven
/
/
/
  • Krijg tarieven
3
Kopenhagen
Arnhem
Eindhoven
/
  • Krijg tarieven
4
Kopenhagen
Eindhoven
  • Krijg tarieven

Reizen Kopenhagen Eindhoven

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand664 km
Directe lijnNee

Hoe kom je van Kopenhagen naar Eindhoven?

We bieden 4 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Kopenhagen Eindhoven trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Kopenhagen Eindhoven door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Kopenhagen en Eindhoven op een kaart evenals de route Kopenhagen Eindhoven en de verschillende verbindingspunten (Eindhoven Bus Station, Eindhoven Station, Copenhagen Station, Copenhagen Airport, Köbenhavn Ingerslevsgade Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Eindhoven

Alle vervoerswijzen Kopenhagen Eindhoven

Voor een reis van Kopenhagen (Denemarken) naar Eindhoven (Nederland) met een afstand van 664 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Kopenhagen naar Eindhoven te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Kopenhagen-Amsterdam en Amsterdam-Eindhoven zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen CityNightLine Borealis van Deutsche Bahn naar Amsterdam vertrekken vanaf het Copenhagen-treinstation in Kopenhagen. Aankomst in Amsterdam zal zijn op Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Amsterdam, waar de trein Intercity 800 of Intercity 3500 geëxploiteerd door de Nederlandse Spoorwegen NS naar Eindhoven vertrekt.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Kopenhagen-Eindhoven te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Kopenhagen-Amsterdam en Amsterdam-Eindhoven.
Je gaat aan boord van een bus naar Kopenhagen. De bus brengt je naar het busstation Amsterdam Radarweg 1043 (4 km vanaf Amsterdam, Nederland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Amsterdam op tijd op het Köbenhavn Ingerslevsgade-busstation (op de 0.7 km de Kopenhagen) verschijnt.Neem in Amsterdam een andere bus die je naar het busstation van Eindhoven ( Nederland) zal brengen.
Geen rechtstreekse vlucht, waarmee je vanaf Kopenhagen naar Eindhoven kunt vliegen. Je kunt de vlucht nemenKopenhagen-Amsterdam doe dan de rest van de reis in trein.
Verlaat Kopenhagen aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Copenhagen afgelegen CPH 8 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Amsterdam (Amsterdam-Schiphol Airport, IATA-code: AMS) geëxploiteerd door SAS - Scandinavian Airlines, Norwegian Air Shuttle of KLM.
Blablacar is het belangrijkste carpoolplatform in Europa waar chauffeurs werken Amsterdam-Eindhoven kan je als passagier meenemen en je zult combineren met een reis in trein om de hele reis te dekken.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)